Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu, benim Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 modelli bir farem var fakat herhngi bir usb girişine taktığımda ne bilgisayarda okuma ses geliyor ne de fare çalışıyor. Olayı anlamadım fakat forumda biraz araştırdım. Herhangi bir cevap veren de olmamış. Bilgisayara bugün win 10 sıfırlama yaptım, o yüzden olmuş olabilir mi?
Guncel driver i ni indirip kurun Farkli bir pc de deneyin
Bunlardan sonuc alamazsaniz garantiniz bitmis ise ve usb aliciniz bozuk ise gecmis olsun cunku microsoft hicbirsekilde yardimci olmuyor cope at yenisini al diyor
Microsoft kablosuz setlerden uzak durun. Tavsiyem logitech.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: rockerroll
Bunlardan sonuc alamazsaniz garantiniz bitmis ise ve usb aliciniz bozuk ise gecmis olsun cunku microsoft hicbirsekilde yardimci olmuyor cope at yenisini al diyor
Sağolasın dostum. Drivera bakayım. Garantisi bilmem kaç yıl önce bitmiştir zaten. Yenisini alırım büyük ihtimal. Tavsiye için de sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: mrkaan16
quote:
Orijinalden alıntı: rockerroll
Sağolasın dostum. Drivera bakayım. Garantisi bilmem kaç yıl önce bitmiştir zaten. Yenisini alırım büyük ihtimal. Tavsiye için de sağol.
Aygıt yöneticisine gir hocam ordan tanımlanamayan aygıt diye çıkarsa üstüne tıkla sürücü sekmesinden sürücü güncelleştire tıkla çevirimiçi güncelleme seçeneğiyle en güncel driverı kurar
aeemin
kullanıcısına yanıt
Tanımlanamayan aygıt dese sağ alttaki bildirimlerde de görünmez mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mrkaan16
Tanımlanamayan aygıt dese sağ alttaki bildirimlerde de görünmez mi acaba?
Bazen çıkmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme