Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün ebay.co.uk den xbox arcade pack alıcam.%10 vergi versem bile oldukça uygun bi fiyata geliyor.Risk almak lazım
  • Eğer DHL,UPS, Fedex ile kara yoluyla gelirse senden alacakları par toplamda 500 doları geçecek.

Arkdaşlar bir şeyler almadna önce forumda araştırın öyle alın.

İnatla kendi kafanıza göre iş yapmak saçma.Noldu shopto dan guitar hero setleri alanlar biri de bendim.Hepimiz şiştik.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Eğer DHL,UPS, Fedex ile kara yoluyla gelirse senden alacakları par toplamda 500 doları geçecek.

Arkdaşlar bir şeyler almadna önce forumda araştırın öyle alın.

İnatla kendi kafanıza göre iş yapmak saçma.Noldu shopto dan guitar hero setleri alanlar biri de bendim.Hepimiz şiştik.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin

Bana mı diyorsunuz bilmiyorum ama 3 yıldır ebaydan alışveriş yapıyorum.Bi kere bile takılmadı aldığım şey.Xbox gibi büyük hacimli birşey almadım tabi hiçbir zaman.Ancak royal mail ile geleceği için ptt ye aktarılacak ürün.Yani ups,fedex gibi ürünün 2-3 katı saçma sapan şeyler için para istemeyecekler.Söylediğiniz doğru.Kimse fedex,ups gibi şirketlerle birşey almasın.Usps,royal mail gibi ülkelerin posta servislerini tercih edin

• quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

hala ses seda yok bizim direksiyonlardan

Benimki yarın pttden dağıtıma çıkıyormuş. Eğer sende ısmarladıysan Support departmanından Hassan Es Said'e mesaj atıp takip numarasını isteyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

quote:

hala ses seda yok bizim direksiyonlardan

Benimki yarın pttden dağıtıma çıkıyormuş. Eğer sende ısmarladıysan Support departmanından Hassan Es Said'e mesaj atıp takip numarasını isteyebilirsin

Hocam sizin paket takılmadı galiba gümrükte.Hangi kargo şirketi ile aldınız acaba??
  • Deutsche Post yani Alman devlet postası ama ortaklıkları yüzünden takibini DHL uzantılı bir sayfadan yapıyorsun, aynı zamanda ptt.gov.tr de de takip etme imkanın var
  • kimden takip no alıcam biraz acarmısın vulakil ebayden ilk alışverişimdi.
  • quote:

kimden takip no alıcam biraz acarmısın vulakil ebayden ilk alışverişimdi.

pm attım
  • Direksiyon bu sabah geldi ama daha açıp deneme fırsatım olmadı. İlave olarak 2 TL posta işlem ücreti aldılar, o kadar!
  • Ben de bu direksiyona sahip oldum sonunda,akşam 9dan beri DİRT oynuyorum saat 3 oldu,omuzlarım+kollarım hepsi tutulmuş durumda

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

Yaw o kadar güzel bi alet ki Xbox sanki yeniden doğdu gibi bişey oldu benim için,inanılmaz zevkli bişey, direksiyon en ufak bir çakıl taşına dahi tepki veriyor,toprakta direksiyonla adeta boğuşurken(feci kas yaptırıyor)asfalta geldiğiniz anda müthiş bi rahatlama hissediyorsunuz hele yağmurlu bi havaya denk gelirseniz kaymamak için direksiyona adeta yapışıyorsunuz,yüzey tepkileri ancak bu kadar güzel olur...

Tabi direksiyonun gelmesiyle DİRTde yeniden doğmuş oldu,joystikle erişemediğim pro seviyesine direksiyonla çok rahat ulaştım.MS i tebrik ediyorum muhteşem bi iş çıkarmış gerçekten..

• bunun fiteslisi yokmu yav :)
  • Hacı İllaki Fİtes olsun dersen direksiyonun arkasındaki düğmeleri Fites olarak kullanabiliyorsun

Dİreksiyon adeta el ense yapıyor oynarken FİTES MİTES aramıyorsun inan
  • Hayırlı olsun hocam, güle güle gazlaman dileğiyle.

Euro düşsede bizde getirtsek Italya'dan şundan bir tane gerçekten çok harika gözüküyor. Araba yarışlarını yeniden açığa çıkarıyor bu controller.
  • Alan kişilere hayırlı olsun.Bende xbox ı rahat rahat alabilirim artık.Muhtemelen kutusunun büyüklükleri hemen hemen aynıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Hayırlı olsun hocam, güle güle gazlaman dileğiyle.

Euro düşsede bizde getirtsek Italya'dan şundan bir tane gerçekten çok harika gözüküyor. Araba yarışlarını yeniden açığa çıkarıyor bu controller.

Saol dostum

aBaBaDaN

Xboxın kutusu bununkinden biraz daha küçük

Bu arada Wheel saolsun sarsıntıdan masamın tahta ayaklarını kırdı,masa zaten epey bi yaşlıydı şimdi tamamen öldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Mart 2009; 13:29:55 >

• Hayırlı olsun kardeş ama direksiyon alıyorsan vitesi manuel kullanmalısın bence, onun zevki bam başka
  • Bende xbox 360 lisanslı joytech nitro racing wheel var çok temiz 0 gibi ilgilenen olursa verebilirim pm atın.

info:
    http://www.goodgearguide.com.au/review/games/joytech/nitro_racing_wheel_for_xbox_360/219644?usrid=&hash=
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

Hayırlı olsun kardeş ama direksiyon alıyorsan vitesi manuel kullanmalısın bence, onun zevki bam başka

Saol kardeş

Dirtte vites geçişleri çok hızlı ve yollar aşırı dikkat gerektiriyor,manuel kullanmam mümkün değil..

Belki forza veya pgrde
  • vulakil direksiyona fazlamı daldın dostum, bir inceleme bekliyoruz:)
  • ya nerdesin sen sana pm attım, giden kutuma baktım hala okunmadı gözüküyor!
    Çok kısaca söyleyim direksiyonunuzu aldıktan sonra onu sabitleme, ideal oturuş gibi konulara yoğunlaşmanız lazım yoksa yarım zevk alıyorsunuz, karışmam. Oynak sehpa ile filan olmuyor ama playseat te %100 gerekli değil, ben google'da görsel aramalarda avforums ve forza forumsda fazlası ile stand gördüm. Bazıları kendi imkanları ile yapılmış, ona rağmen oldukça güzel ve sağlam olanları da var. Sen hele bir pm'e bak sonra konusuruz ;)
    quote:

vulakil direksiyona fazlamı daldın dostum, bir inceleme bekliyoruz:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.