Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala arayan arkadaşlar varsa;

http://urun.gittigidiyor.com/Direksiyon-seti-Xbox-360-Wireless-Racing-Whel_W0QQidZZ16291216

İlan bana ait değil,ilgilenen arkadaşlara yardımı olur diye koydum

Saygılar...
  • Logitech Drive FX kullanan varsa performansı nasıl?

Microsoftunkini İstanbul da sıfır nereden bulabilirim bilen war mı
  • CANOZ eğer ingilizce biliyorsan aşağıda çok kapsamlı bir inceleme dosya linki var. Umarım işini görür.
    http://barrys-reviewblog.com/images/stories/brnr/accessories/gaming/logitech_drivefx.pdf
  • Vulakil Logitech i inceledim almaya karar verdim.Senin almanyadaki adamdan bende alıyorum 1 saat içinde

Zaten yeni guitar hero gitarı aldım 70 dolara geldi.Ettiğim kar inanılmaz.

Birde direksiyonu bu fiyata getirirsem süper olucak.Tek problem adamlar 5 euro yol parasını arttırmışlar.SEnin ebay account unu bana yollarsan derim arkdaşım 9 euro yol parası verdi neden 5 euro arttırdınız deirm

Sayeden ucuza direksiyonum olucak eywallah kardeşim
  • 35 euroya satan yeri bende buldum :) istanbulda olan varsa aranızda benim içinde bir tane istesin 30 ytl fark verip alıcam ilgilenen pm
  • Dostum.Mail attım satıcıya 13.90 euro DHL yazmışlar.Kara yoluyla gelirse gümrüğe takılır.

Air mail istedim bakalım mesajlarını bekliorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Dostum.Mail attım satıcıya 13.90 euro DHL yazmışlar.Kara yoluyla gelirse gümrüğe takılır.

Air mail istedim bakalım mesajlarını bekliorm

100 EURO ustunde gumruge takılyor diye biliyorum ben.Yanlışmıyım;?
  • 100 euro altı kapında olur, hep oldu şimdiye kadar
  • Arkdaşlar bugun cevap verdiler DHL karayolu ile yollayacaklarmış.Ben de tabi ki de kabul etmedim.

Çünkü karayolu ile kargo fiemaları gelenher ürün 1 TL bile ola gümrüğe takılır.Ardiye ve ornito ücretini kesinlikle laırlar

100 euro luk kural hava yoluyla gelen ürünler içindir.Bunu kesin unutmayın.Shopto dan aldığım gitar hero 60 dolar olmasına rağmen takıldı.Bu yüzdün bu konuda bilgi sahibi olduk.Özel firmaların hepsi Varsova Ant. dolayısıyla ornito ve ardiye parasını istiyorlar.Gümrükte %10 maktu vergi ve pul parası

Mutlaka ve mutlaka klasik posta servislerini kullanın.Adamlara tekrar mail attım.Deuche Post ile yollar mısınız diye

Kabul ederlerse alacağım yoksa zaten gümrüğe takılır.Tekrar ediyorum kara taşımacılığı ile gelen ürün 1 TL lik bile gümrüğe takılır.
  • Bence hersey o günkü memurun ruh haline bağlı, git bak ona Varşova de haaaaa der.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Bence hersey o günkü memurun ruh haline bağlı, git bak ona Varşova de haaaaa der.

Özel kargo firmalarında kargo yolu ile gelen ürünlerde ornito ve ardiye ücreti pakedin ağırlığna göre sabittir.Maktu ve pul için senin dediğin olabilir

DHL de şöyle bir egzantiriklik war.Deutche post DHL in sahibi.Posta kamu tüzel kişiliği ile mi geliyor yoksa özel tüzel kişilik mi telefon aç DHL e en garantisi sor

Ben aldım ama daha ödeme yapmadım.Bekliyorum adamlar maile zahmet edip cewap verirlerse
  • Bunlar DHL, UPS, FEDEX gibi özel taşımacıların özellikle bekletip antrepo parası vs. alması için tercih ettikleri bazı yollar....
    Bu arada doğrusu ordino, ornito değil. Çok yaşa emi!!
    Risk almamak en büyük risktir
  • Riskle ilgisi yok mevzuza belli karayolu ile 1 Tl lik ürün gelse bile takılır.Türkcelerini yanlış yazdığım için kusura bakma eğer ps bolumundeki Shopto sayfasına bakarsan Ups kargo ile 2 tane maceram oldu.Dersimi aldım.Karayolu ile gelecek hiçbir ürünü almam
  • Peki dhl havayolu ile gelseydi takılmayacak mıydı?Ben daha önce onlarca defa alışveriş yaptım fedexle ama hiçbiri takılmadı.Yol parası dışında hiçbir ücret vs ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 11 Mart 2009; 20:14:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Riskle ilgisi yok mevzuza belli karayolu ile 1 Tl lik ürün gelse bile takılır.Türkcelerini yanlış yazdığım için kusura bakma eğer ps bolumundeki Shopto sayfasına bakarsan Ups kargo ile 2 tane maceram oldu.Dersimi aldım.Karayolu ile gelecek hiçbir ürünü almam

Ne kusuru dostum, çok yaşa emi yazdım o kadar. Tanıdıkça anlayacaksın, ben çok rahat biriyimdir, öyle şuna buna takılmam.
  • vulakil noldu senin paket ?

Ben de hala ödeme yapmadım.Bekliyorum.Adamlara 3 mesaj attım cewap bile vermiolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Burada oyunun bir ön incelemesini yaptım:http://www.bilgiustam.com/need-for-speed-shift-muhtesem-geliyor/

İsteyen bakabilir. Bu sefer de hayal kırıklığı olmaz umarım bıktık NFS'lerden artık.

Yanlış yere mesaj göndermişssin

Bu ara da arkadaşlar LOgitech Drive Fx almak isteyenler

Ebay almanya dan cem-dudu id sini aratıp bulsunlar.Bu arkadaş Berlinden Türk.

Ürünü 33 Euro + 15 euro yol parasına 10 dan fazla elinde mevcut

İyi tarafı ise 15 euro yol parası ile 4 günde ewe hava postası ile geliyor

• Hakkaten ya kusura bakmayın. Sildim.
  • hala ses seda yok bizim direksiyonlardan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.