Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de microsoft unkinden aldım.Bunun yanında wheel pro stand aldım.

Hariha bir şey arkdaşlar eğerplay seat için koyucak yeriniz yoksa.Daha ergonomik bir alet yok

www.prowheelstand.com

Koltukta oturup diroksiyon sürmenin en iyi hali.

Yakın zamanda incelemsini yapıp foruma koyucam
  • Güle güle kullan, iyi yarışlar CANOZ
    O standı almakla çok iyi yapmışsın, çok pratik ve güzel bir stand
    Bu arada wheelstandpro değilmiydi?
    Şimdi araba yarışları sil baştan bi daha, gamepad ile kullanma ile hiç alakası yokmuş.
    Direksiyonla yavaş tur zamanları yapsamda yarış oyunları bir daha gamepadle oynamayı düşünmüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Ben de microsoft unkinden aldım.Bunun yanında wheel pro stand aldım.

Hariha bir şey arkdaşlar eğerplay seat için koyucak yeriniz yoksa.Daha ergonomik bir alet yok

www.prowheelstand.com

Koltukta oturup diroksiyon sürmenin en iyi hali.

Yakın zamanda incelemsini yapıp foruma koyucam

• Boşver ya yawaş olsun direksiyon olsun.Midnight club oynuyorum canavar gibi biraz forza oynadım o zaman gerçek gibi :)

Ewetwww.wheelstandpro.com

Öbür türlü insanın deli gibi sırtı ağırıyor.Kesinlik al.Pahalı ama her kuruşunu değer.

Allahın polonyalılarından beklenmeyecek kadar sağlam bir alet

Fiyatı yüksek olmadığından gümrüktede sorun çıkmıyor.Aps olduğu için topkapıdan alıyosun
  • beyler su anda 25 uero dedıgınız ebay satıcısında 13 euro da kargo yapar 37 euro,fıyat mukemmel alanlar bana yardımcı olsun Allah rızası için,bende alıcam bundan acele lütfen.ebay hesabım var paypal da var hersey hazır,hemen al diyebılırım ama havadan mı karadan mı onu sorucam sız eo konularda nelere dıkkat edıcem yardım edersenız cok memnun olurum.
    alanlar urunden memnunmu bu arada,sakatlıgı fln yok degılmı?
    bu arada mıcrosoftunukını kaca aldınız hocam onun da ucuzu varmı bılgıdınız ebayde fln?
  • CANOZ ,vulakil ve quattro sızden baska alan varmı hocam?hepınıze pm attım,yardımlarınızı beklıyorum
  • PM attım

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

CANOZ ,vulakil ve quattro sızden baska alan varmı hocam?hepınıze pm attım,yardımlarınızı beklıyorum
  • süpersin hocam
  • aldım aldım:D yarın bekler pm atarım satıcıya gondersın bızım takıp numaramızı parasınla degılmı:D
    vulakil hocam sana bınlerce defa tesekkur ederım cok sagol hersey ıcın
  • einfach nur cooooool, fair und schnell - gerne wieder - bis Bald :) adam bana bu feedbackı yazmıs ne demek ıstıo bald falan kel degılım ben solıyım:Pdiğer yazdıkları cool fln vs olabılır ama bald degılım,googleın cevırısı de mukemmel bu arada:D cooooool sadece, adil ve - tekrar gibi - Yakında kadar:) hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 31 Mart 2009; 18:13:25 >

• Hemen ödeme yaptığın için sevinmişler

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

einfach nur cooooool, fair und schnell - gerne wieder - bis Bald :) adam bana bu feedbackı yazmıs ne demek ıstıo bald falan kel degılım ben solıyım:Pdiğer yazdıkları cool fln vs olabılır ama bald degılım,googleın cevırısı de mukemmel bu arada:D cooooool sadece, adil ve - tekrar gibi - Yakında kadar:) hızlı
  • valla dükkanda mal alırken bile cüzdandan para çıkar say ver,adama ver adam saysın derken gerçekten bu hızlı oldu
  • Direksiyon sahiplerine bi sorum var arkidişler;

Midnight Clubda denemek istiyorum,driver desteği var mı??Hiçbir yerde ilgili bişey bulamadım....
  • Hoşgeldin, senin direksiyonla %100 çalışıyormuş az önce gamespot forumunda yazıyordu

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Direksiyon sahiplerine bi sorum var arkidişler;

Midnight Clubda denemek istiyorum,driver desteği var mı??Hiçbir yerde ilgili bişey bulamadım....
  • Valla ben de Xbox alınca kapıcam bi tane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Hoşgeldin, senin direksiyonla %100 çalışıyormuş az önce gamespot forumunda yazıyordu

quote:

Saol hocam

Eyvahki eyvah diyorum benim gamepad çürümeye yüz tutacak

Dün akşam GRİD i denedim zorluğundan çok şikayetçiydim,şimdi çok rahat oynayabiliyorum....

• Ben Midnight club microsoft unki ile ı aralksız oynuyorum hiçbir problem yok

Feedback forza daki kadar olmasa da yüksek hızlarda çok iyi çalışıyor
  • Aynen bende, gamepade 10 gündür elimi sürmedim

Yarış oyunu tutkunuysanız kesinlikle almanız gereken en önemli aksesuar!
    Evde cümbür cemaat herkes oynuyor
    GRID'im vardı ama 2-3 ay önce forumdan bir üye ile takasladım, keşke deneme şansım olsaydı

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Hoşgeldin, senin direksiyonla %100 çalışıyormuş az önce gamespot forumunda yazıyordu

quote:

Saol hocam

Eyvahki eyvah diyorum benim gamepad çürümeye yüz tutacak

Dün akşam GRİD i denedim zorluğundan çok şikayetçiydim,şimdi çok rahat oynayabiliyorum....

• Güzel, hakikaten direksiyonların forzadaki performansları çok iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Ben Midnight club microsoft unki ile ı aralksız oynuyorum hiçbir problem yok

Feedback forza daki kadar olmasa da yüksek hızlarda çok iyi çalışıyor
  • Arkadaşlar ben anlayamadım.
    Bahsettiğiniz direksiyon microsoft'un wireless seti mi yani kablosuz olanı mı?
    Yoksa logitech drivefx mi? Bi de bu logitech drivefx kablolu mu kablosuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 31 Mart 2009; 23:36:40 >
  • microsoft'un wireless seti dostum adı üstünde kablosuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.