Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gelecek dedik ya, boşe yere gelirdi gelmezdi filan diye konuşmaya gerek yok!
    İşbankası döviz alışverişlerini ayrı ekstre ile hazırlıyor ve ödemenin vezneye yapılacağı anda kuru çeviriyor, aklında olsun
    Logitech'te de vites var resimler için ürünün ismin google'a yaz ve görsellerde arama yap, arkadan çekilmiş resmini bulursun.

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

ben vulakilin verdiği linkten karayoluyla aldım,onunki sorunsuz gelmiş benimkide gelicektir (büyük ihtimal:D)
    bugun takıp numaramı gonderdıler,toplamda 90 ytlye gelecek bana kredı kartı ekstra masraf fln cıkarmazsa(bazen ısbankası bındırıyorda bındırıyor sagolsun onlarda olmasa nasıl para biriktircez?)
    bu arada sizin verdiğiniz ismi ebayde 10 kez fşn arattım,ben yanlış yapıyorum sanırım,link verseniz diğer arkadaşlar için faydalı olur belki?

• birde logitechinkinde vites varmı arkadaşlar?
    • microsoftunkının arkasında dugmeler mi varmış neymiş bana bir gösterebilirmisiniz o vitesleri arkasındaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 2 Nisan 2009; 22:13:28 >

• kesin gelecek:Dben hiç süphe etmedim zaten:D
    hemen resim aratıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Artık gelecek dedik ya, boşe yere gelirdi gelmezdi filan diye konuşmaya gerek yok!
    İşbankası döviz alışverişlerini ayrı ekstre ile hazırlıyor ve ödemenin vezneye yapılacağı anda kuru çeviriyor, aklında olsun
    Logitech'te de vites var resimler için ürünün ismin google'a yaz ve görsellerde arama yap, arkadan çekilmiş resmini bulursun.

quote:

ben vulakilin verdiği linkten karayoluyla aldım,onunki sorunsuz gelmiş benimkide gelicektir (büyük ihtimal:D)
    bugun takıp numaramı gonderdıler,toplamda 90 ytlye gelecek bana kredı kartı ekstra masraf fln cıkarmazsa(bazen ısbankası bındırıyorda bındırıyor sagolsun onlarda olmasa nasıl para biriktircez?)
    bu arada sizin verdiğiniz ismi ebayde 10 kez fşn arattım,ben yanlış yapıyorum sanırım,link verseniz diğer arkadaşlar için faydalı olur belki?

• birde logitechinkinde vites varmı arkadaşlar?
    • microsoftunkının arkasında dugmeler mi varmış neymiş bana bir gösterebilirmisiniz o vitesleri arkasındaki?

• ayrıca bir vites kolu yok logitechte ama direksiyonun arkasında kulaklar var vites değişimini o şekilde yapabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

arkadaşlar şimdi ben bir şey sormak istiyorum. Microsoft ile logitech arasında ne fark var?
    hangisi daha iyi?

Logitech kullanan arkadaşlar memnunlarmı tavsiye ederlermi? Fiyatı çok cazip görünüyor gerçekten

cevaplayacabilecek biri varmı ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.. teşekkürlerr
  • Marmarali

vulakil,Logitech almış mesajlarındanda son derece memnun olduğu görülüyor,sonuçta LOgitech wheel konusunda ödül almış firmalardan birisi,ikisi arasında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum hatta logitechde viteste varmış galiba...sanırım yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 3 Nisan 2009; 19:05:49 >
  • Logitech malzeme kalitesinde biraz daha iyi, MS wireless ise force feedback'te daha başarılı.
    Logitech ise akssal tepki(axial feedback) veriyor ve gayet iyi.
    Force feedback teknolojisini hakları MS'da ve diğer firmalara vermiyor. Bazıları Fanatec'in(Alman) en iyi olduğunu yazıyor ama o bu direksiyonlardan pahalı zannedersem. Direksiyon'un forzadaki tepkisi inanılmaz, sadece bunu için Amerika'dan Forza istedim(11 dolar'a geldi) önceden ilk konsolumda forza2'yi bitirmiş olmama rağmen(Direksiyonla oynandığında oyunlar sanki bitmiyor, tekrar tekrar oynamak istiyorsun).
    Vites seçme padleri arkada ama malesef MS'inki kadar büyük değil

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Marmarali

vulakil,Logitech almış mesajlarındanda son derece memnun olduğu görülüyor,sonuçta LOgitech wheel konusunda ödül almış firmalardan birisi,ikisi arasında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum hatta logitechde viteste varmış galiba...sanırım yokmuş...

• quote:

Logitech malzeme kalitesinde biraz daha iyi, MS wireless ise force feedback'te daha başarılı.
    Logitech ise akssal tepki(axial feedback) veriyor ve gayet iyi.
    Force feedback teknolojisini hakları MS'da ve diğer firmalara vermiyor. Bazıları Fanatec'in(Alman) en iyi olduğunu yazıyor ama o bu direksiyonlardan pahalı zannedersem. Direksiyon'un forzadaki tepkisi inanılmaz, sadece bunu için Amerika'dan Forza istedim(11 dolar'a geldi) önceden ilk konsolumda forza2'yi bitirmiş olmama rağmen(Direksiyonla oynandığında oyunlar sanki bitmiyor, tekrar tekrar oynamak istiyorsun).
    Vites seçme padleri arkada ama malesef MS'inki kadar büyük değil

quote:

Marmarali

sag olun arkadaşlar o zmn alalım bizde..
    bu arada @canoz nickli arkadaşım kargoyle ilgili birşeyler yazmış. @vulakil arkadaşımızın aldığı yerdenmi alalım, ürünler sorunsuz geliyormu?
    son sorular
    1- bu cihazda wirelessmi? kablolu ise kablosu yeterince uzunmu? wireless ise kaç pille çalışıyor ve şarj durumu nasıl?
    2-@vulakil hocam ürün kaç günde geliyor?

teşekkürler şimdiden

• Marmarali, yapman gereken bu topiği ilk sayfası dahil okumak, bütün cevaplar burada. Tekrar tekrar yazmak diğer arkadaşların vaktini çalmaktan başka birsey değil
  • quote:

Marmarali, yapman gereken bu topiği ilk sayfası dahil okumak, bütün cevaplar burada. Tekrar tekrar yazmak diğer arkadaşların vaktini çalmaktan başka birsey değil

hocam okumuştum demekki dikkatimden kaçmış
  • Arkdaşlar şöyle bir şey ms in direksiyonu her bakımdan drive fx serisinden kaliteli plastik olarak da feedback olarak da stil olarak da.Kendimizi kandırmaya gerek yok.

Logitech in direksiyonu çevirirken vıjjj diye ses geliyor.Ki logitech in orta sınıf dbu serilerin hepsinde geliyor.

Ama en önemlisi microsoft un kinin fiyatına 3 tane logitech alınabiliyor.
  • Bu güzel direksiyon sayesinde GRİD de joystikle daha önce başaramadığım olayı sonunda başardım ve Circuit de la Sarth da Le Mans 24Hours u kazandım,gerçekten hiç ummuyordum,ağlamak istiyor bu gözler

Daha oyunun başında yarım milyonum oldu bu yarış sayesinde

Bu arada Circuit de la Sarth gerçekten saygı duyulacak bir pist,Nurburgring in eski pistinden sonra hayran olduğum ikinci pist

Motor sesleride müthiş bu oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 7 Nisan 2009; 3:21:41 >
  • guzel deneyım yaşatıyor ınsana arkadaşta bıraz denedımde tadından yenmıyor :)
  • İsmini şimdi hatırlayamadım Belçika'da bir pist vardı, o da çok zevkliydi
  • Spayı diyorsun hocam,güzel pisttir

Özellikle Gran Turismo 4 oynarken çok karşıma geliyordu bu pist...
  • hah evet spa

Şu an 3 yarış oyunum var bunların ikisi PGR3 ve 4 diğeri ise forza2, forza cok acımasız, diğerleride açıkcası çok tatmin edici değil. En kısa sürede çıkacak NFS Shift'e bile en az 6 ay var. Belki bir ikinci el GRID alırım

quote:

Spayı diyorsun hocam,güzel pisttir

Özellikle Gran Turismo 4 oynarken çok karşıma geliyordu bu pist...

• Ben DİRT ve PGR4 ile başladım her ikiside bitti gibiler,FORZAda hala denemedim onu en sona tatlı niyetine saklıyorum...

Midnight Clubda denedim çok zevk aldım ancak oyun çok uzun yahu,haritada zibilyon tane yarış var ve her bir yarışın içindeki yarışları çok gereksiz uzun,bayıldım artık oynarken....

2.el bulabilirsen önce DİRTü edin hocam,diğerlerinden çok daha farklı bir deneyim yaşatıyor,en fazla heyecanı onda yaşadım..
  • az kaldı az
    @vulakil hocam grid i de kesinlikle tavsiye ederim.
  • Grid bana garip geldi biraz durmadan midnight oynayan birisi için yollar fln dar sanki ne bilim olmuo :)
  • ha gayret
    GRID vardı bende ama takaslamıştım, şimdi sadece direksiyonla olan keyfini merakımdan belki alırım diye yazdım

quote:

az kaldı az
    @vulakil hocam grid i de kesinlikle tavsiye ederim.
  • @canoz hocam midnightta da bana yollar karısık gelıyor,burnout paradise fln kadar karısık degıl ama,yınede karısık.delivery yapacagımızda hardda fln oynuyorum harıtayı acıp bakmadan olmuyor cogu zaman,eger devamlı oynuyorsanız zaten butun los angelesı ezberlersiniz o ayrı.gpsi ok seklınde yaptım ama yınede tatmın etmedı yön göstermede gecikiyor bana göre.
    Dirt de cok hosuma gıdıyor tam aksiyon bence,birde 90 derecelik dönüşler fln,aracın cok kısa zamanda hızlanıp hemen durmasını gerektıren patıkalı yollar feci zevk veriyor bana.hele tampon kameradan oynuyorum basım donuyor bazen
    baska hangı oyunlarla dıreksıyon gıder?,nfs shift guzel olacaga benzıyor.
    forza
    midnight club
    grid
    dirt?
    race pro cıktı ama daha oynamadım ona ne dıyorsunuz?
    bu yukardakılerden baska onerısı olan?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.