Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PGR4 ü unutma

Bu arada GRİD de forcefeedback i menüden Maximuma getirmeyi unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 8 Nisan 2009; 15:38:09 >
  • Direksyonu olan arkadaslara kesinlikle tavsiye edebilecegim oyunlar...
    Full simulasyon yaris olarak Forza2, onun haricinde PGR3 + Test Drive Unlimited + GRID bayag zevklidir fakat surmeye baslamadan evvel FFB ayarlarinda biraz ayar yapmak sart.

DIRT'de ise eger Rumble ve FFB Efektini maxladinmi cok zevkli oluyor, tabii ki araba ici kamerasi ve manuel vites olarak surdunmu, zevkine doyum olmuyor
    1000 Achievment aldigim oyunlar arasinda ise Forza2 ve DIRT bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

pudinkk

PGR4 ü unutma

Bu arada GRİD de forcefeedback i menüden Maximuma getirmeyi unutmayın..

evet hocam ben onu unutmusum bırseyı unuttugumu bılıyordum zaten
  • Bende xbox alıcam ebay.de üzerinden.Yalnız bi sorun var.Dhl international yazınca ptt dağıtıyor değil mi?Dhl ise hiç bulaşmayayım.Dhl'in kendi gümrük mevzuatının falan geçerli olduğu durum dhl express miş galiba.Bi bilgisi olan var mı?
  • Abi zaten senin forza2 videondan tecrüben belli.
    Hakikaten super guclu bir arabayı tüm ayarlar off pozisyonda, direksiyonla, böyle kullanmak her baba yiğidin harcı değil
    Tavsiyeler için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Direksyonu olan arkadaslara kesinlikle tavsiye edebilecegim oyunlar...
    Full simulasyon yaris olarak Forza2, onun haricinde PGR3 + Test Drive Unlimited + GRID bayag zevklidir fakat surmeye baslamadan evvel FFB ayarlarinda biraz ayar yapmak sart.

DIRT'de ise eger Rumble ve FFB Efektini maxladinmi cok zevkli oluyor, tabii ki araba ici kamerasi ve manuel vites olarak surdunmu, zevkine doyum olmuyor
    1000 Achievment aldigim oyunlar arasinda ise Forza2 ve DIRT bulunur

• vulakil,
    Tesekkurler, ama var ya joypadle bir o kadarda kötuyum. Direksyonla oyunlarda iyi olmasan bile yinede guzel bir artisi var, o da zevk olayi fakat joypadle beceremedinmi...örnek: Ben, o zaman araba yaris oyunlarin hicbir zevki kalmiyor.
  • quote:

vulakil,
    Tesekkurler, ama var ya joypadle bir o kadarda kötuyum. Direksyonla oyunlarda iyi olmasan bile yinede guzel bir artisi var, o da zevk olayi fakat joypadle beceremedinmi...örnek: Ben, o zaman araba yaris oyunlarin hicbir zevki kalmiyor.

Geymer sizin grupla forza oynamak için yeni xbox aldım.Haftaya aranıza katılıyorum live da.
    Hediye arabamı isterim
  • Hosgelirsin Canoz,
    Bana hangi arabayi istedigini söyle göndereyim
  • Evet sonunda bütün riskleri alıp ebay.de üzerinden bende konsol siparişi verdim.Dhl international ile gönderecek satıcı.Okuduğum kadarı ile dağıtım ve gümrük işlemlerini ptt yapıyormuş dhl international seçeneğinin.Bakalım neler olacak.Premium jasper boardlu makine aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Evet sonunda bütün riskleri alıp ebay.de üzerinden bende konsol siparişi verdim.Dhl international ile gönderecek satıcı.Okuduğum kadarı ile dağıtım ve gümrük işlemlerini ptt yapıyormuş dhl international seçeneğinin.Bakalım neler olacak.Premium jasper boardlu makine aldım

Hocam hayırlı olsun şimdiden. İnşallah sorunsuz konsoluna kavuşursun. Konsolun durumu hakkından gelişmelerden bizleri haberdar edersen sevinirim.
    Hem yeni konsol veya aparat alacak arkadaşlara yöntem açısından faydasıda dokunur.

• Hayırlı olsun, güle güle kullan

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Evet sonunda bütün riskleri alıp ebay.de üzerinden bende konsol siparişi verdim.Dhl international ile gönderecek satıcı.Okuduğum kadarı ile dağıtım ve gümrük işlemlerini ptt yapıyormuş dhl international seçeneğinin.Bakalım neler olacak.Premium jasper boardlu makine aldım
  • Geçen haftadan beri uğraştığım, ağırlıklı olarak demir, kalanı MDF ve bir çocuk scooter ayağından oluşan standımı bitirmiş bulunuyorum. Dün akşam denedim, süperdi. İleri geri-yukarı aşağı ve katlanabilme özelliği var, tabi bunları ben bulmadım gördüğüm ve hoşuma giden standlardan fikir olarak çaldım.
    Neyse olay budur

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 13 Nisan 2009; 12:34:34 >

• aBaBaDaN,
    Hayirli ugurlu olsun, FW yaptirma...Live'dan banlanmaya degmez. Uygun fiyatlara bolca 360 oyunlari bulabilirsin

vulakil,
    Kardesim bu ne böyle???
    Dehset olmus yaw

Cok cok guzel ve bayagda kullanisli gözukuyor
  • Çok teşekkürler, iki gündür direksiyon sallıyorum valla
    quote:

aBaBaDaN,
    Hayirli ugurlu olsun, FW yaptirma...Live'dan banlanmaya degmez. Uygun fiyatlara bolca 360 oyunlari bulabilirsin

vulakil,
    Kardesim bu ne böyle???
    Dehset olmus yaw

Cok cok guzel ve bayagda kullanisli gözukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 13 Nisan 2009; 12:36:05 >

• muhtesem olmuş vulakil
  • Pro wheel stand a çok benzetmişsin.Bravo işçiliğe hayran kaldım.Benim gibi 240 tl bayılmadan neredeyse aynısa benzerini yapmıssın
  • quatroxx, CANOZ teşekkürler arkadaşlar. Valla kriz dönemi olmasından vakit bulabildim de yaptım yoksa normal şartlarda çok uzun sürerdi
    Scooter 35 + diğer malzeme 30 tuttu. Wheelstandpro hafifliği, praktikliği ve satmak istediğinde PS3 sahiplerinede uygun olması özellikleri ile çok güzel bir stand
  • vulakil

Abi gerçekten çok güzel olmuş yaw eline sağlık,benim en büyük derdim masanın ayakları dolayısıyla pedalları istediğim mesafeye getiremiyorum,dizlerim tutuluyor oynarken,bu stand gerçekten harika olmuş,tam istediğim gibi..
  • vulakil

Sistem müthiş olmuş
  • Süper olmuş, güle güle kullan Alpercim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.