Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Atila

quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Atila pm
    quote:

Orjinalden alıntı: Atila

quote:

Atilacım sağol, darısı başına Ofiste çizimi vardı yarın onu bulurum ve yollarım sana, ama pmden bana emailini göndermen gerekecek

Alpercim mail adresimi yolladım

Ayrıntılı anlatımın ve ilgin için çok çok teşekkür ediyorum Alpercim

Lafı olmaz Atila, kolay gelsin

• Beyler,
    Acikcasi vulakil arkladasimizin Standini gördukten sonra ProWheelstandmis falan-filan hava civa yaw,... TR'de yasasaydim vulakilpro standini satin alirdim acikcasi
    Demekkili bizlerde istedikten sonra cok daha iyisini yapabiliyoruz

Atila,
    Model/marka? Live uzeri yaziver lutfen

Bu arada Live Arcade'a Outrun geldi ve bu oyun kesinlikle direksyonla oynanmasi gerekir bence,...Outrun ilk cikisindan beri direksyon icin hazirlanmistir, ve hayatimda ilk defa bir araba oyununu tum arabayi görme kamerasindan surebiliyorum ve cok eglenceli, tavsiye edilir. Fiyati 800 MS puani ama her Live Arcade oyununda oldugu gibi demosunu bedava yukleyip deneyebilirsiniz

• Abi çok teşekkürler, uğraşınca oluyor be

Bende Outrun demoyu indirdim, hakikaten direksiyon için hazırlanmış! Gamepadle denedim ama sağa sola savruluyor meret
    Merak ettim şu sayaç geriye doğru sayarken son 2 saniye kala 2.rival'ı geçmeme rağmen bitti diyor. acaba demo diyemi kesiyor??
    Bu arada Outrun müziklerini duyunca bir anda zamanda yolculuk yaptım Gelmiş geçmiş en iyi Outrun!

Not: Bu arada outrun'ın kendi başlığı vardı(galiba sen açmıştın konuyu), ordan devam edelim. Konuyu zaten MS wheel'den nerelere getirdik

quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Beyler,
    Acikcasi vulakil arkladasimizin Standini gördukten sonra ProWheelstandmis falan-filan hava civa yaw,... TR'de yasasaydim vulakilpro standini satin alirdim acikcasi
    Demekkili bizlerde istedikten sonra cok daha iyisini yapabiliyoruz

Atila,
    Model/marka? Live uzeri yaziver lutfen

Bu arada Live Arcade'a Outrun geldi ve bu oyun kesinlikle direksyonla oynanmasi gerekir bence,...Outrun ilk cikisindan beri direksyon icin hazirlanmistir, ve hayatimda ilk defa bir araba oyununu tum arabayi görme kamerasindan surebiliyorum ve cok eglenceli, tavsiye edilir. Fiyati 800 MS puani ama her Live Arcade oyununda oldugu gibi demosunu bedava yukleyip deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 17 Nisan 2009; 13:15:47 >

• Vulakil,
    Hmmm...bilemiyorum, bende full surumu var. Hangi modda suruyorsun? Outrun Mode, Heart Attack?

Bu arada senden Vulakil Yaris Kokpit calismalarini bekliyoruz
    Sana hafiften yardimci olabilecek resim ekliyorum

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?
  • Orjinalden alıntı: Geymer

Vulakil,
    Hmmm...bilemiyorum, bende full surumu var. Hangi modda suruyorsun? Outrun Mode, Heart Attack?

Bu arada senden Vulakil Yaris Kokpit calismalarini bekliyoruz
    Sana hafiften yardimci olabilecek resim ekliyorum

Ben Outrun Mode'da oynamıştım zaten demoda başka seçenek yok.

Abi eğer böyle bir donanım (3 konsol+3 ekran ) ve uygun alanım olsaydı abartmıyorum, şu an bitirdiğimden daha kolay yapardım (eşimde böyle sevecen seven bakardı) . Bu modelde ayar, sadece koltuğun ileri/geri hareketleri için gerekli( biraz hurdalık ziyareti ve bol kaynak). En maliyetli kısmı da en pahalısı olmasa bile gerçek bir yarış koltuğu (almışken böyle birşey almalı) koymak. Ben şu anki halimle iyiyimç aman!

Tabi eğer böyle bir girişimin olursa fikir alışverişi yapabiliriz.

• Arkadaşlar size 12 haneli dhl takip kodu verildi mi?Birde sizin kargoları ptt elemanları mı getirdi.Yoksa dhl in kendi elemanları mı?
  • Pm attım + kendim gidip Acıbadem Telekom'un karşısındaki büyük posta müdürlüğünden elden aldım. Yani almasaydım posta görevlisi getirecekti

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Arkadaşlar size 12 haneli dhl takip kodu verildi mi?Birde sizin kargoları ptt elemanları mı getirdi.Yoksa dhl in kendi elemanları mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

İşte bana tam manasıyla gereken masa şekli bu,standlar için odam biraz fazla küçük öyleki direksiyonu aldıktan sonra iyice engel parkuru gibi oldu oda...

K@r@K@L3M

Valla biz hazır aldık abi herhalde siz yaptırdıktan sonra baya bi tutulmuş bi kaç tane daha yapmışlar...

bu x360 a oluyor mu? oluyorsa nereden ne kadara temin edilir acaba ?

• Divine, bu normalde mekik aleti, çok benzerini weider mekik aleti diye ara bir sürü sitede çıkıyor. Bir tane ekliyorum mesela...

http://www.sport-tiedje.com/tr/weider/ultimatecrunchtrainer.htm

Bence üzerine 50 euro daha koy CANOZ'un aldığı standtan al
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Arkadaşlar size 12 haneli dhl takip kodu verildi mi?Birde sizin kargoları ptt elemanları mı getirdi.Yoksa dhl in kendi elemanları mı?

vulakil yönlendirmeyi yapmıştır zaten sağolsun hepimize gerekli bilgileri her zaman sağladı,yani şurda bir rep olayı olsa hepsi vulakile gider benden
    bir sorun yok umarım aBaBaDaN:/
    beyler race proyu deneyen varmı?nasıl bir oyun,merak ediyorum joystickle takılcaz artık direksiyonu sattım nakit ihtiyacından daha siftah yapmadım direksiyona valla ama alan arkadaşa hayırlı olsun,hayrını görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Nisan 2009; 21:38:37 >

• quote:

Divine, bu normalde mekik aleti, çok benzerini weider mekik aleti diye ara bir sürü sitede çıkıyor. Bir tane ekliyorum mesela...

Saol vulakil yanliz ben seti sormustum direksiyon vs.. boyle vites te istiyorum var mi istanbulda bi yerde bildigin yer?

mekik aletinden bulurum bi sekilde artik...

• Direksiyon Logitech G25, firmanın iddalı ürünü, fiyatı 350-400 dolar zannedersem ama xbox uyumlu değil.
    Şu an için vites kolu olan ve uyumlu olan bir direksiyon yok, sadece vites düğmeleri direksiyon arkasında olanlar var.

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Divine, bu normalde mekik aleti, çok benzerini weider mekik aleti diye ara bir sürü sitede çıkıyor. Bir tane ekliyorum mesela...

Saol vulakil yanliz ben seti sormustum direksiyon vs.. boyle vites te istiyorum var mi istanbulda bi yerde bildigin yer?

mekik aletinden bulurum bi sekilde artik...

• tesekkur ederim bilgiler icin.
    keske uyumlu olsaymis bence firmalar aralarinda bir anlasma yapmalari gerekirdi ya neyse...
  • quote:

tesekkur ederim bilgiler icin.
    keske uyumlu olsaymis bence firmalar aralarinda bir anlasma yapmalari gerekirdi ya neyse...

aynen keşke g25 xboxa uyumlu olsaydı bendede g25 var kutuda duruyor kullanamıyorum satmayada kıyamıyorum ve ne yapacam bilemiyorum:(
  • Aman bekle satma, hala süper direksiyonlardan kendisi. Daha epeyce öyle gidecek gibi görünüyor

quote:

Orjinalden alıntı: bigbluee

quote:

tesekkur ederim bilgiler icin.

aynen keşke g25 xboxa uyumlu olsaydı bendede g25 var kutuda duruyor kullanamıyorum satmayada kıyamıyorum ve ne yapacam bilemiyorum:(

• kullanamayınca pekte süperi kalmıyor malesef:) pc de kullanıyordum pcnin de çok yüksek performansı olmadığı için tatmin etmedi grafikler olsun takılmalar olsun.. konsoldaki grafik kalitesiyle g25 çok daha zevkli olur heralde oyüzden sanırım bi ps3 almak zorunda kalcam yada xboxda kullanabilmek için microsoftun direksiyonu alıcam yada yada yada en son kafayı yiyecem:)
  • arkadaşlar biraz ilginç bi soru olacak belki ama bu direksiyon sadece xbox360 ile mi uyumlu,pc veya ps3'te kullanamıyormuyuz?
  • Eğer MS wireless wheel için soruyorsan, zannedersem PCde çalışmıyor.
    Ama Logitech drivefx wheel pcde çalışıyormuş ama doğru driver'ı bulmadığın takdirde
    Forcefeedback alamadan oynamak zorunda kalırmışsın
    Alttaki linkte anlatmış kullanıcılar
    http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=steering_wheels&message.id=4419

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

arkadaşlar biraz ilginç bi soru olacak belki ama bu direksiyon sadece xbox360 ile mi uyumlu,pc veya ps3'te kullanamıyormuyuz?

• quote:

Eğer MS wireless wheel için soruyorsan, zannedersem PCde çalışmıyor.
    Ama Logitech drivefx wheel pcde çalışıyormuş ama doğru driver'ı bulmadığın takdirde
    Forcefeedback alamadan oynamak zorunda kalırmışsın
    Alttaki linkte anlatmış kullanıcılar
    http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=steering_wheels&message.id=4419

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

arkadaşlar biraz ilginç bi soru olacak belki ama bu direksiyon sadece xbox360 ile mi uyumlu,pc veya ps3'te kullanamıyormuyuz?

saol dostum ms wireless wheel için sormuştum,receiver aparatıyla(20 $) pc ile stabil bir şekilde kullanılabiliyormuş..

• vulakil sayesinde bende logitech Fx direksiyon sahibi oldum.25 günde gelid ama sağ selim geldi daha deneme forsatım olmadı.yardımları için vulakile çok teşekür ederim.Umduğum gibi çıkmadı direksiyon işçiliği zayıf geldi oyun performansına daha bakamadım ofiste olduğum için akşam ancak bakabilecem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.