Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sordum Atik'te 300tl dediler, ellerinde yokmuş, bikaç kişi daha bulsak da topluca getirtsek ya...

NOT: Kayseri'den yazıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 16 Ekim 2009; 12:34:00 >
  • ben temiz 2. el direksiyon satıyorum forza2 model 200 tl . ayrıntılarına dükkanımdan bakabilirsiniz
  • Farklı ev yapımı stand resimleri yokmu arkadaşlar? Kendi yaptıklarınızda olabilir
  • ms wireless racing whell satan yer lazım ucuzdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

ms wireless racing whell satan yer lazım ucuzdan

Aynen.
  • 300 TL çok pahalı, direksiyonun ederi o değil bence...
  • Ben satıyorum arkadaşlar tertemiz çook az kullanılmış(forza 3 deki savelerimi yanlışlıkla sildiğimden ötürü bir daha oynamak zor geldi) son üretim direksiyon ,alalı 1 ay olmadı daha ,birde sadece izmir içi elden satıcam ,ilgilenen varsa pm
  • ben izmirdenim kaç paraya satcan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Ben satıyorum arkadaşlar tertemiz çook az kullanılmış(forza 3 deki savelerimi yanlışlıkla sildiğimden ötürü bir daha oynamak zor geldi) son üretim direksiyon ,alalı 1 ay olmadı daha ,birde sadece izmir içi elden satıcam ,ilgilenen varsa pm

Kardeşime her şekilde kefilim, içiniz rahat alabilirsiniz...
  • Herkese Slmlar elimde 3 adet SIFIR olarak mevcut isteyenler PM yoluyla ulaşabilirler Fiyat 270 LİRA. Aşağıya resimleri ekliyorum.

2 adet daha yolda geliyor, bunlar tükendiğinde isteyenlere 20 lira kapora karşılığı getirtmem mümkün geliş süresi 15 gün kadardır.

ANKARA'dayım Ankara'da elden teslim edebilirim.

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 23 Kasım 2009; 13:43:21 >

• Ben aldım arkadaştan bir adet. 215$ isteyen fırsatçılara kapak niteliğinde fiyat.
    Kesinlikle güvenebilirsiniz kendisine
  • Fiyatı gayet iyiymiş yazıcıoğlunda 300 civarı olması lazım
  • arkadaşlar ben almanyadan 79 euroya aldım yanında forza 2 demosu hediye tr de fiyatlar çok pahalı avrupada yada amerikada tanıdıgı olan getirtsin yurtdışından(ama gelen kendi eliyle getircek) ülkemizde alınmaz bu direksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

arkadaşlar ben almanyadan 79 euroya aldım yanında forza 2 demosu hediye tr de fiyatlar çok pahalı avrupada yada amerikada tanıdıgı olan getirtsin yurtdışından(ama gelen kendi eliyle getircek) ülkemizde alınmaz bu direksiyon

vallahi doğru
    370 liraya fanatec var

logitech'de ülkemizde yok ama 120-150 liraya bulunabiliyor bu ms wheel yurtdışında 80€ olmasına rağmen burda min 300
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

arkadaşlar ben almanyadan 79 euroya aldım yanında forza 2 demosu hediye tr de fiyatlar çok pahalı avrupada yada amerikada tanıdıgı olan getirtsin yurtdışından(ama gelen kendi eliyle getircek) ülkemizde alınmaz bu direksiyon

vallahi doğru
    370 liraya fanatec var

logitech'de ülkemizde yok ama 120-150 liraya bulunabiliyor bu ms wheel yurtdışında 80€ olmasına rağmen burda min 300

kesinlikle sinir oldugum noktada bu 300 e xbox 360 bile bulabilirken direksiyonun bu kadar pahalı olması kesinlikle çok kötü
  • quote:

Hangi mağazadan aldın arkadaşım. benimde şuan almanyadan alacak bir yakınım var ama fiyat 100euro diye hatırlıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ben aldım arkadaştan bir adet. 215$ isteyen fırsatçılara kapak niteliğinde fiyat.
    Kesinlikle güvenebilirsiniz kendisine

forza 2 bundle mı aldın ki kapak mapak yazıyorsun arkadaşım... standart paket 100 dolar dışarda sen forza 2 bundle'ı bir araştırt bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

quote:

Hangi mağazadan aldın arkadaşım. benimde şuan almanyadan alacak bir yakınım var ama fiyat 100euro diye hatırlıyordum.

mediamarkt berlin merkez

not:geçen aylarda bozulan direksiyonum yerine aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 27 Kasım 2009; 11:45:25 >
  • halen ms direksiyon satan varsa almak isterim. mümkünse ortada durmama hatası olmnasın.
  • Selam WRW02 arıyorum, yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.