Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forza2 de kullanmak üzere microsoft wireless racing wheel arıyorum, hiç bir yerde bulamadım.

istanbulda microsoft wireless racing wheel satan bir yer var mı? varsa adres vb bilgileri alabilirmiyim?

kadıköy'de Logitech DriveFX 'i buldum, amerika fiyatı (90$~108ytl) burada 250 ytl'den satılıyordu.

microsoft'un wheel'ı amerikada 100$ burada kaçtandır artık bilemiyorum :)

• hocam ben daha dün aldım sirkeciden.150 ytl,piyangodan çıkmış gibi oldu vala.
    7 adet getirmişti satan kişi hemen kapışıldı.bir parti daha getirecek sanırım daha sonra.doğubank işhanının yanındaki Şah-as işhanı 1. kat no :10 Özkan elektronik Turgay Bey.forumlarda dvdhacker olarak tanıyoruz kendisini.telefon no da yazayım yarın ara bir konuş ne zmn gelicek die. 212 511 38 69
    edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 2 Mart 2008; 13:11:41 >
  • ben almanyadan dönüşte kendi ellerimle taşıdım. Hatta bavullarla kargo bölümüne değil yanıma aldım kutuyu ezilmesin kırılmasın diye. Bide koltuk üstü bagaj yerine sığmadı koca kutu bende ayak koyma yerine koyup bağdaş kurarak oturdum bütün yol boyunca.

ama sonuçta getirdim ve oynuyorum :D
  • İyi eziyet çekmişsin ama değmiş herhalde. Ben de almayı düşünüyorum ama henüz bulamadım. Ankara'da da bulmak imkansızdır herhalde.
  • bende dvdhacker dan aldım maslaktan eminönüne 2 saatte gidip geldim kutuyu taşıma eziyetide cabası ama çok uygun fiyata geldi son parti direksiyon dvdhacker a teşekkür ediyorum şimdi evimde çılgınca sabahlara kadar forza 2 oynuyorum .. daha direksiyonu koyacak uygun bir yerde bulamadım
  • O arkadaş bir parti daha getirirse bana da haber verirseniz sevinirim. Bazen takip edemiyorum da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

O arkadaş bir parti daha getirirse bana da haber verirseniz sevinirim. Bazen takip edemiyorum da.

tabiki .ZeuS.
    kutuya uygun poşet bulamadım bende tam bir eziyetti taşıması ama değiyor gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

hocam ben daha dün aldım sirkeciden.150 ytl,piyangodan çıkmış gibi oldu vala.
    7 adet getirmişti satan kişi hemen kapışıldı.bir parti daha getirecek sanırım daha sonra.doğubank işhanının yanındaki Şah-as işhanı 1. kat no :10 Özkan elektronik Turgay Bey.forumlarda dvdhacker olarak tanıyoruz kendisini.telefon no da yazayım yarın ara bir konuş ne zmn gelicek die. 212 511 38 69
    edit:imlâ

gameman teşekkür ederim dostum, yarın sabah ilk işim aramak olacak :) fiyatta süpermiş...

bir ihtimal ellerinde yoksa diye söylüyorum. başka yerden alan varsa arkadaşlar söyleyin ihtimalleri arttırayım

• quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

O arkadaş bir parti daha getirirse bana da haber verirseniz sevinirim. Bazen takip edemiyorum da.

tabiki .ZeuS.
    kutuya uygun poşet bulamadım bende tam bir eziyetti taşıması ama değiyor gerçekten.

aynen diyorum bide bende mont vardı havada sıcak kurdeşen döktüm kutusu 2 adet xbox kutusu kadardı bide namussuz ağırki :) ama taşıdığıma deydi
  • Bende adana istanbul yaptım o kutuyla herkez biyerlerden taşımış.
  • arkadaşlar iyi güzel herkes bir yerlerden taşımış, güle güle kullanın da, ben ne olucam

şaka bir yana özkan elektronik'i aradım ellerinde yokmuş "bir daha ne zaman gelir aynı fiyattan mı gelir bilmiyoruz" dediler. meşhur kutu büyüklüğü gümrükte sorun oluyor dediler.

evet sevgili forum sakinleri başka yer önerisi olan var mı ? yoksa kaldıkmı böyle boynu bükük :(
  • Bende şuan fazladan 1 adet var arkadaşlar sahibinden.com ilan verdim Logitech™ DriveFX™ Racing Wheel for Xbox 360 diye aratırsanız göreceksiniz
  • Merhaba arkadaşlar orjinal Microsoft Wireless Racing Wheel alan arkadaşlar bazı ürünlerde direksiyonun tam ortada durmama sorunu var sizde o şekilde sorun olan var mı bir arkadaşım aldı Atik Elektronikten değişime götürdü ellerinde ne kadar direksiyon seti varsa hepsi aynı şekilde sorun vardı sizde durum nasıl?
  • ben uzun süreler kullandım ynaında gelen pgr 3 ile driver dosyalarını yüklediğinizde hiç problem yaşatmıyor oldukça güzel bir direksiyon
    fakat fiyatı bi hayli tuzluydu ben aldığımda
  • Arkadaşlar Logitech DriveFX direksiyon setini iki gün önce 25EURO +9.90EURO(posta ücreti) ile Ebay'den aldım. Firma Almanya'da ucuz ve güvenli alışveriş imkanı sağlayan trustandfair, siparişin sonrası hemen mesaj attılar akşam yola çıkıyor paketiniz diye... Deutsche Post(Almanya devlet postası) ile geliyor. Gümrüklük bir durum yok, toplam 35 EURO zaten. Ellerinde 65 adet daha var, bilginize...
  • Üstteki mesajımı yolladıktan sonra farkettimki önceki mesajların içinde adı zorbeyak olan ve toplam mesaj sayısı sadece 1 olan bu arkadaşa söylüyorum.
    E insaf be kardeşim hem milleti ilanım var gelin benden alın diyorsun hemde 25EUROluk alete 300ytl fiyat yazıyorsun. Biz buraya birbirimize bilmediklerimiz konusunda destek olmaya, bilgi paylaşmaya geliyoruz. Sen ise adam kazıklamaya gelmişsin.
  • ebay linkini verirmisin vulakil.
  • dostum ben satıyorum . fiyatı 250 lira 400 e almıstım hiç kullanmadım diyebilirim yerim musait degil .bir cok kez satısa cıkardım ama geri cektim . yine satıyorum . sıfır kadar temiz urun butun içerikleri var kutusu sapasaglam urunde bir cizik bile bulmazsın fiyatı 250 lira indirim vs yok .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.