Şimdi Ara

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JOSEPH_STALin, sağol eğer buraya direksiyonu kullandığın mekanın resmini koyabilirsen belki birkaç fikir verebilirim yada işine yarayacak bazı linkler var onları önerebilirim

keteor, çok teşekkürler dostum

Atilacım sağol, darısı başına Ofiste çizimi vardı yarın onu bulurum ve yollarım sana, ama pmden bana emailini göndermen gerekecek
  • 60 liraya gelmişse süper.Çizimleri vulakil dengerekirse döve döve alın

Ben bi dünya para verdim içim yanıyo şuan aynı işlevi göre alet için
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Geçen haftadan beri uğraştığım, ağırlıklı olarak demir, kalanı MDF ve bir çocuk scooter ayağından oluşan standımı bitirmiş bulunuyorum. Dün akşam denedim, süperdi. İleri geri-yukarı aşağı ve katlanabilme özelliği var, tabi bunları ben bulmadım gördüğüm ve hoşuma giden standlardan fikir olarak çaldım.
    Neyse olay budur

microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

Ne süper birşey bu. hayran kaldım. en hoşuma giden tarafı fikri gerçeğe dönüştürmen hemde güzel bir şekilde Tahmin ettiğim birşey var oda: Senin bu ürünün, onca paraya kıyıp satın alacağın herhangi bir standdan çok çok daha keyif vereceğidir(en azından ben kendi ürettiği ürünümden çok daha fazla zevk alırım)

• quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Ben de bu direksiyona sahip oldum sonunda,akşam 9dan beri DİRT oynuyorum saat 3 oldu,omuzlarım+kollarım hepsi tutulmuş durumda

Yaw o kadar güzel bi alet ki Xbox sanki yeniden doğdu gibi bişey oldu benim için,inanılmaz zevkli bişey, direksiyon en ufak bir çakıl taşına dahi tepki veriyor,toprakta direksiyonla adeta boğuşurken(feci kas yaptırıyor)asfalta geldiğiniz anda müthiş bi rahatlama hissediyorsunuz hele yağmurlu bi havaya denk gelirseniz kaymamak için direksiyona adeta yapışıyorsunuz,yüzey tepkileri ancak bu kadar güzel olur...

Tabi direksiyonun gelmesiyle DİRTde yeniden doğmuş oldu,joystikle erişemediğim pro seviyesine direksiyonla çok rahat ulaştım.MS i tebrik ediyorum muhteşem bi iş çıkarmış gerçekten..

O pembe dolabın aynısından bende var halbuki hazır da almadık, yaptırdık ama anlamadım bide direksiyon setim oldu mu Xbox kardeşii gibi birşey olucaz

• Çok doğru söylüyorsun, kendi yaptığın şeylerden aldığın keyif daha farklı.
    Bu tip bir stand modeli tercih etmemdeki en önemli sebep, evde hem benim eşimin ayak altında sabit duran, kımıldamayan bir standa sıcak bakmaması idi. Yoksa evde tek başıma yaşıyor olsam ve mekan uygun olsa, süper modeller vardı kafamda. Size fikir versin diye birazdan birkaç model resmi ekliyorum birazdan...

Orjinalden alıntı: K@r@K@L3M

Geçen haftadan beri uğraştığım, ağırlıklı olarak demir, kalanı MDF ve bir çocuk scooter ayağından oluşan standımı bitirmiş bulunuyorum. Dün akşam denedim, süperdi. İleri geri-yukarı aşağı ve katlanabilme özelliği var, tabi bunları ben bulmadım gördüğüm ve hoşuma giden standlardan fikir olarak çaldım.
    Neyse olay budur

Ne süper birşey bu. hayran kaldım. en hoşuma giden tarafı fikri gerçeğe dönüştürmen hemde güzel bir şekilde Tahmin ettiğim birşey var oda: Senin bu ürünün, onca paraya kıyıp satın alacağın herhangi bir standdan çok çok daha keyif vereceğidir(en azından ben kendi ürettiği ürünümden çok daha fazla zevk alırım)

• Pro wheel stand harika bir şey arkdaşlar sitesinden de bakarsanız ne kadar kullanışlı ayaralanabilir bir stand olduğunu görürsünüz.Ama fiyatı da iyi 115 euro

Eğer kendiniz vulakil gibi üretemezseniz.Ve çok iyi bir stand ararsanız.Pro wheel stand gerçekten çok iyi hger koltukta çok rahat oıynarsnız.

Ben 5 saat midnight club oyandığımda bile hiçbir yerimde ağrım olmadı.Ondan önce normal sehpaya koyup oynadığımda 30 dk da sırtım mahvoluyo du
  • Kesinlikle wheelstandpro süper bir stand! Her kuruşuna değer, kendi standım olmasına rağmen samimi söylüyorum bir ara bunlardan alıcam.
    Bence iyi bir yatırım, ps3de de kullanma imkanı olduğundan ilerde onda da kullanabilirim. CANOZ 115 euro ile problemsiz gelmesi de süper olmus, bunlar şimdi takardı ''kardeşim bu geçmiş 100 euro'yu'' diye

quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Pro wheel stand harika bir şey arkdaşlar sitesinden de bakarsanız ne kadar kullanışlı ayaralanabilir bir stand olduğunu görürsünüz.Ama fiyatı da iyi 115 euro

Eğer kendiniz vulakil gibi üretemezseniz.Ve çok iyi bir stand ararsanız.Pro wheel stand gerçekten çok iyi hger koltukta çok rahat oıynarsnız.

Ben 5 saat midnight club oyandığımda bile hiçbir yerimde ağrım olmadı.Ondan önce normal sehpaya koyup oynadığımda 30 dk da sırtım mahvoluyo du

• quote:

Kesinlikle wheelstandpro süper bir stand! Her kuruşuna değer, kendi standım olmasına rağmen samimi söylüyorum bir ara bunlardan alıcam.
    Bence iyi bir yatırım, ps3de de kullanma imkanı olduğundan ilerde onda da kullanabilirim. CANOZ 115 euro ile problemsiz gelmesi de süper olmus, bunlar şimdi takardı ''kardeşim bu geçmiş 100 euro'yu'' diye

quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Pro wheel stand harika bir şey arkdaşlar sitesinden de bakarsanız ne kadar kullanışlı ayaralanabilir bir stand olduğunu görürsünüz.Ama fiyatı da iyi 115 euro

Aynen vulakil Vatandaş okumuyo kanunu bildikleri sadece 100 euro sınırı.

Yine açıklayalım bilgileri olsun.Son kez yazıyorum bu konuda.Arkdaşlar 100 euro sınırı taraflardan birinin tüzel kişi olması halinde ticari bir ithalgerçekleşme ihtimali yüzünden vardır.

Bri gerçek kişinin diğer bir gerçek kişiye yaptıkları gönderimlerde ise Değeri 300 EURO'yu geçmemek üzere gerçek bir kişiden diğerine gönderilen veya yolcular tarafından ithal edilen hediyelik eşya larda vergi alınmaz.

Bu eşyalrın neler olduğunu açıp bakın.Herşeyi forumda sorarım cevabnını alırım gibi avantalarla net bir sonuç alamazsınız

Bunun yanında gümrükte aps ile alımlarda bulunacağınız beyan (nir neyi mal beyanı) çok önemlidir.Sizin vereceğiniz doyurucu cevaplar ürününüz 300 euro dan fazla bile olsa geçirme ihtimaliniz olur.V

Bunun yanında ürünün kargo fiyatını da bu sınırlara dağil etmeyin.Ürünün net fiyatı hesaplanır

Beyan da da ben memurları kandırırım demeyin.Adamlar çok zeki gözükmeselerde bu işin sarrafları istedikleri malı takarlar usulüne göre.

Bu konuda kitap yazılır gerekirse ama öncelkile açın 4458 sayılı GÜMRÜK KANUNUN SİZİ İLGİLENDİREN KISIMLARINI OKUYUN.

Vulakil
    Senin stand da harika olmuş gel senle kuralım bir şirket bu polonyalılar (pro wheel stand) gibi satalım.Guzel bi çizim bir de sağlam yaptık mı tamamdır

• Arkadaşlar resim eklemeye çalıştım 40-50kb lık olmalarına rağmen sistem zorlandı, yoğun herhalde.
    Onun yerine size link veriyim, bu bir forum sayfası, sayfa 2 -17 arası birçok stand resmi var, sanırım yardımcı olur

http://www.avforums.com/forums/ps3/679799-steering-wheel-mount-not-seat-2.html

CANOZ iyi diyosun yapalımda, ithalata bu kadar kasanlar ihracatada bi o kadar kasarlar gibime geliyor

•  microsoft wireless racing wheel nerde bulunur?

İşte bana tam manasıyla gereken masa şekli bu,standlar için odam biraz fazla küçük öyleki direksiyonu aldıktan sonra iyice engel parkuru gibi oldu oda...

K@r@K@L3M

Valla biz hazır aldık abi herhalde siz yaptırdıktan sonra baya bi tutulmuş bi kaç tane daha yapmışlar...
  • quote:

K@r@K@L3M

Valla biz hazır aldık abi herhalde siz yaptırdıktan sonra baya bi tutulmuş bi kaç tane daha yapmışlar...

Aldığımız adama sorduğumuzda "size özel Abi..!" cevabını almıştık Nasılda enseledik satııcıyı
  • Bu bildiğimiz mekik aleti, hani şu AB bilmemnelerden biri. Çok güzel iş görüyor diyor sahibi.
    Bir ara araştırmıştım, WEIDER marka olarak vardı, 80 TL civarı idi.

quote:

İşte bana tam manasıyla gereken masa şekli bu,standlar için odam biraz fazla küçük öyleki direksiyonu aldıktan sonra iyice engel parkuru gibi oldu oda...

K@r@K@L3M

• microsoft wheel arıyorum oyunları bitirip sıkılan varsa bana satabilir !! :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaymaster

microsoft wheel arıyorum oyunları bitirip sıkılan varsa bana satabilir !! :D

Sen herhalde ucuza wheel arıyorum demek istedin 300 Tl her yerde war
  • quote:

Bu bildiğimiz mekik aleti, hani şu AB bilmemnelerden biri. Çok güzel iş görüyor diyor sahibi.
    Bir ara araştırmıştım, WEIDER marka olarak vardı, 80 TL civarı idi.

quote:

K@r@K@L3M

bende aynı şeyi diyecektim mekik aleti diye ama sonra neyse dedim şimdi arkadaşlar "yuh ne alaka nasıl bir benzetme" diyecekler diye yazmaktan vazgeçtim. evde annemin bisikleti var(hiçbirişe yaramıyo ) ve alıcı gözüyle baktımda alete biraz yontulduğunda, fazlalıkları çıkarıldığında kıvamına gelir diye düşünüyorum ama önce direksiyon seti almak lazım

• K@r@K@L3M, stand yapmadan önce epey bi stand inceledim, temelde metal olanların çoğu fitness bisikleti yada spor aletlerine benziyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 16 Nisan 2009; 0:58:40 >
  • ben logitech drive fximi satıyorum,sıfırdır,almayı düşünen pmden iletişime geçebilir.
    iyi forumlar,iyi oyunlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 16 Nisan 2009; 13:20:49 >
  • quote:

Atilacım sağol, darısı başına Ofiste çizimi vardı yarın onu bulurum ve yollarım sana, ama pmden bana emailini göndermen gerekecek

Alpercim mail adresimi yolladım
  • Atila pm
    quote:

Orjinalden alıntı: Atila

quote:

• quote:

Atila pm
    quote:

Orjinalden alıntı: Atila

quote:

Ayrıntılı anlatımın ve ilgin için çok çok teşekkür ediyorum Alpercim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.