Şimdi Ara

Microsoft Xbox Tarafına Ulaşamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son çare olarak çözüm bulacağıma inanarak Donanımhabere başvuruyorum pes ettim artık Xbox Series S'imi garantiye vermek istediğim için arıza kaydı oluşturdum ancak bana yolladıkları mailde talimatlar kısmında "adres etiketindeki izleme numarasını kutu üstüne yapıştırın" aşamasındaki adres etiketi ve izleme numarasını ayrı bir mail olarak alamadım dolayısıyla ürünümü garantiye yollayamıyorum elimde sadece açtığım garanti talebi kaydının sipariş numarası var. Bunu çözüme ulaştırmak için Xbox'a Microsoft'a ulaşmaya çalıştığımda başarılı olamıyorum "Bize Ulaşın" kısmında 2 Gündür her saat denememe rağmen "Bizim tarafımızda bir hata oluştu. Üzerinde çalışıyoruz." Hatası alıyorum Microsoft/Xbox ile ilgili aktif olan tüm numaraları çeviriyorum ve Xboxa bağlanmayı seçtiğimde Microsoftu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz hoşçakalın diyerek telesekreter telefonu kapatıyor yardımcı olur musunuz nasıl bu işin içinden çıkıcam tatil tatil oyun oynayalım dedik konsol bozuldu ve yollayamıyorum garantiye linkte bahigeçen adres etiketi mail olarak gelmediği için

yakın zamanda garantiye ürün yollayan arkadaşlar nasıl bir süreçten geçti bilgilendirirse çok sevinirim örneğin sadece sipariş numarası yeter mi? size mail olarak bu bahsigeçen adres fotoğraftaki adres etiketi ulaştırıldı mı? yardımcı olun lütfen

Microsoft Xbox Tarafına Ulaşamıyorum

Microsoft Xbox Tarafına Ulaşamıyorumsupport.xbox.com
    Xbox konsolunuzu, Kinect algılayıcınızı ya da Xbox donatınızı nakliye için paketleme | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/warranty-service/packing-and-shipping-instructions?WT.mc_id=EML_DeviceTracker_TR-TR_Z1A_RepairTicketCreated_ROW

• Xbox’a direkt ulaşılmıyor ne yazık ki. Bir sıkıntı varmış. Telefonla aradığınızda Xbox’u seçerseniz otomatik kapanıyor evet. Bu yüzden arayıp windows aktivasyonu gibi bir bölüm vardı sanırım. Onu tuşluyorsunuz, sonra telefonu biri açıyor. Ona sorununuzun xboxla ilgili olduğunu söylüyorsunuz, o sizi bağlıyor. Ben bu şekilde ulaşabilmiştim.
  • vendetta___ V kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum çok pazartesi bu şekilde ulaşmayı deneyeceğim

• support.xbox.com
    Bize ulaşın | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us

Burdan derdinizi yazıyorsunuz telefonla iletisim seçeneğini seçiyorsunuz telefon numarani yazıyorsunuz 5 dk icerisinde sizi ariyorlar xbox icin yeni prosedüre gectiler artık böyle ulaşılıyor mesai saatleri icinde denerseniz ulaşım sağlıyorlar

• Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Telefon yazınca şu an da sorun yaşıyoruz diyor sürekli
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Mesai saatleri icerisinde arayin oyle deneyin ben aradigimda sikinti yasamamaistim

• Merhaba, paketi gönderebildinizmi? Sonuçlandımı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.