Şimdi Ara

Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunu tanıttı: Karşınızda Xbox Series X! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labtek38

İsim konusunu ne kadar karıştırdı bunlar
    X box one
    X box one x
    Bunu iks baks iks diye mi okuyacağız 😅. Kafalar karışık
    Seri X diye okuyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    X boxdan bahsettiğin anlaşılmaz ki sadece seri x dersen. Başına x box getirince de çok uzun oluyor isim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

X boxdan bahsettiğin anlaşılmaz ki sadece seri x dersen. Başına x box getirince de çok uzun oluyor isim.
    Nasıl anlaşılmaz başka seri x diye konsol mu var? Basına one koymayacaksın eğer koyarsan bu nesil olur.

Xbox Seri X

Diğer seri E3 de duyurulacak daha ucuz versiyon benim tahminim seri Y olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

anladim, bilgilendirmeler icin tesekkurler. bazi oyunlarda ariyorum klavye fare ya o sebeple bu bilgi onemliydi. sonradan microsoft oyunlara uyumluluk sagliycak bir sey gelistirdi mi diye merak etmistim

@gyulanemeth@pgrep
    anladım hocam benim hiç ihtiyacım olmadığı için araştırmadım ve kullanmadım 360 da. bir yolu olabilir bunun mutlaka ama gerek yok. çünkü xbox controller a alışılıyor hatta ben şu an pc de arada öylesine kafa dağıtmak için oyunlar oynuyorum sistemim yeni oyunlarda max 30 35 fps basabilen birşey 1080p de yani hardcore oynamıyorum ama oynadığımda klavye değil gamepad arıyorum desem yeridir gamepad e alıştıktan sonra çatır çatır fps oynarsın konsolda klavyeye gerek kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hellblade 2 konsol üzerinde oynatılmışsa yıllardır beklenen CGI seviyesindeki grafikler geliyor demektir. Çok etkileyici. Tasarım göreceli tabi ama bence güzel, minimal olmuş.
    Ölmeden oyunlarda CGI kalitesini gorelim artik ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serin ve sesiz çalışsın yeter. Bakalım xbox "one s" ve "one x" gibi gelişmiş modeller çıkartacaklarmı zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

Şekli hoş olmuş. Keşke içinde windows 10 olsada bilgisayar olarakta kullanılabilse.
    Surface + Thunderbolt eGPU.

• xbox sex... kısaca bu... kutu derler kutu yaparlar... tasarım mı bu şimdi?
  • Konsol dunyasinin yuz karasi rezil firma,
    Girdigin her sektorun icine ettin.İsletim sistemin zorunluluktan kullaniliyor.
    Yine ayni sekilde konsol dunyasini baska yone cekip bitirme pesinde.
    Su konsolundan sonra cikmamis ps5 kazandi bile.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Klasik PSboy. Bu konsola gerek yoktu ki Sony yeni konsolu için ön ödeme alsın siz onu bile düşünmeden havale geçersiniz.

• Tam box olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Konsol dunyasinin yuz karasi rezil firma,
    Neyini gördün hocam bu tür yoruma gerek duydun? Merak ediyorum..

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Attığı adımlarla konsol oyunculuğunu bitirme peşinde hocam görmüyor musunuz?

Bunu da her nesil konsoluyla daha da pekiştiriyor.

Çıkar bir pc kasası olsun bitsin artık.
  • quote:

Attığı adımlarla konsol oyunculuğunu bitirme peşinde hocam görmüyor musunuz?

Bunu da her nesil konsoluyla daha da pekiştiriyor.

Çıkar bir pc kasası olsun bitsin artık.
    Kusura bakmayın. Attığı adımları konsolun tasarımı ile ölçüştüremezsiniz. Eğer bununla ölçüştürme yaparsanız son derece yanılgıya uğrarsınız. Bu samimi bir yorum sayılmaz..

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Windows 10 platformu da adamların platformu, ikisini yaklaştırmak istemeleri normal bu kadar kızacak bir şey yok bunda.

Bırakın yeni şeyler denesin adamlar. Onlar da olmasa her nesil aynı cihazın daha iyi grafiklisine tav olacağız. Yenilik iyidir.

• quote:

Konsol dunyasinin yuz karasi rezil firma,
    Değerlendirmenin en ufak mantıklı bir yanı yok. Xbox 360 ile birlikte konsol dünyasında yeni bir çağı başlatmış, hali hazırda one x ile donanımı en iyi konsolu çıkarmış bir şirketten bahsediyorsun. PC pazarındaki başarısına değinme gereği bile duymuyorum. Bunların yanı sıra Gamepass ile neredeyse bir yemek parasına her ekonomik sınıftan insanı muhteşem oyunlarla tanıştırdılar. Sony taraftarlarının bile tebrik ettiği bir dijital oyun kütüphanesini oyunculara kazandıran kurumu, sektörü rezil etti diye değerlendirmek fanboylukla bile açıklanamaz. Ayrıca, yıllık sadece 65 liraya EA'nın onlarca oyununu oynamamızı sağladılar. Her şey bir kenara, kurun yükseldiği, sony oyunlarının 300-600 lira arasında fink attığı dönemde Microsoft çıkıp, Türkiye pazarına özel fiyat politikası belirledi. Belçika'da yüzde 10 karla sattığı oyunu, Türkiye pazarında yüzde 2 karla sattı. Bugün hala Avrupa sunucularındaki milyonlarca oyuncu, fiyatları ucuz diye Türkiye sunucularından oyun satın alıyor.

Konuya gelecek olursak tasarımı çok beğendim, donanım zaten harika. Eleştirildiği kadar büyük değil, tanıtım fotoğrafında oyun kolu genişliğinde duruyor. Xbox gibi bir firmanın görsel fotoğraflarına daha fazla önem vermesini beklerdim.

Ben serinin one s, one x'ten sonra one z gibi bir adla devam etmesini ister ve beklerdim. Serideki isim değişikliğini anlamsız buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layenkati -- 14 Aralık 2019; 15:17:49 >

• Tasarım çok güzel yeni Xbox One S kumandası almıştım bunun kumandasını da alırız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Layenkati

Değerlendirmenin en ufak mantıklı bir yanı yok. Xbox 360 ile birlikte konsol dünyasında yeni bir çağı başlatmış, hali hazırda one x ile donanımı en iyi konsolu çıkarmış bir şirketten bahsediyorsun. PC pazarındaki başarısına değinme gereği bile duymuyorum. Bunların yanı sıra Gamepass ile neredeyse bir yemek parasına her ekonomik sınıftan insanı muhteşem oyunlarla tanıştırdılar. Sony taraftarlarının bile tebrik ettiği bir dijital oyun kütüphanesini oyunculara kazandıran kurumu, sektörü rezil etti diye değerlendirmek fanboylukla bile açıklanamaz. Ayrıca, yıllık sadece 65 liraya EA'nın onlarca oyununu oynamamızı sağladılar. Her şey bir kenara, kurun yükseldiği, sony oyunlarının 300-600 lira arasında fink attığı dönemde Microsoft çıkıp, Türkiye pazarına özel fiyat politikası belirledi. Belçika'da yüzde 10 karla sattığı oyunu, Türkiye pazarında yüzde 2 karla sattı. Bugün hala Avrupa sunucularındaki milyonlarca oyuncu, fiyatları ucuz diye Türkiye sunucularından oyun satın alıyor.

Konuya gelecek olursak tasarımı çok beğendim, donanım zaten harika. Eleştirildiği kadar büyük değil, tanıtım fotoğrafında oyun kolu genişliğinde duruyor. Xbox gibi bir firmanın görsel fotoğraflarına daha fazla önem vermesini beklerdim.

Ben serinin one s, one x'ten sonra one z gibi bir adla devam etmesini ister ve beklerdim. Serideki isim değişikliğini anlamsız buldum.

Alıntıları Göster
    Evet, 3k belasına sahip bozuk bir konsolu, xbox 360 adıyla bize kakalayarak büyük bir çağ başlattılar. 2 tane xbox 360'ı çöpe atmış, elimden sayısız konsolu geçmiş, halen one x kullanan birisi olarak yazıyorum bunları. Arkadaş çevrem xbox'da olmasa 1 dk. ev de tutmam bu cihazı. Varsa yoksa halo, forza, gears serisi çıkartmaya devam eden bir firmadan ümidi keseli çok oldu. 13 yıl bu firmanın konsollarına nasıl dayandım bilmiyorum.

Microsoft konsola özel oyun çıkartmadığı sürece kaybetmeye mahkumdur.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    MS bu nesli kaybettiği için gamepassi ucuz ucuz verdi
    Yeni nesilde öyle 1 dolara 3 ay falan zor verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Evet, 3k belasına sahip bozuk bir konsolu, xbox 360 adıyla bize kakalayarak büyük bir çağ başlattılar. 2 tane xbox 360'ı çöpe atmış, elimden sayısız konsolu geçmiş, halen one x kullanan birisi olarak yazıyorum bunları. Arkadaş çevrem xbox'da olmasa 1 dk. ev de tutmam bu cihazı. Varsa yoksa halo, forza, gears serisi çıkartmaya devam eden bir firmadan ümidi keseli çok oldu. 13 yıl bu firmanın konsollarına nasıl dayandım bilmiyorum.

Microsoft konsola özel oyun çıkartmadığı sürece kaybetmeye mahkumdur.

Alıntıları Göster
    Ben zamanında gittigidiyor dan sıfır olarak 450 tl ye aldığım beyaz renk kalın kasa hddsiz jasper'ı 4 sene ayı gibi kullandım 3. sene dvd rom'u içini açıp karta cihaz çalışırken iğne değdirerek kendim bozdum ve başka bir sıfır LG dvd rom ile değiştirip devam ettim hep dvd den oyun oynadım ve hiç sorun yaşamadım jasper ile sorunu çözmüştü micro$oft

360 beni oyun manyağı yapmış makinedir.. oyuna öylesine doydum ki ondan sonra pc de bile eskisi kadar oyun oynamaz hale geldim şimdi haftada 1 kez oynuyorum yani 360 gerçekten efsaneydi sen 2009 u bekleyip jasper alacaktın sanırım o yıllarda çıkmıştı jasper ben 2010 da aldım sen 2006 2009 arası makinelerle uğraşmışsın bu senin suçun çünkü heryerde xbox 3k veriyor diye millet bağırıyordu bile bile lades diyip sağlam versiyon çıkana kadar beklemezsen ya da ps3 almazsan öyle olur ve grafikleri ps3 den daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgrep -- 14 Aralık 2019; 19:30:6 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.