|
Bildirim
Şekli hoş olmuş. Keşke içinde windows 10 olsada bilgisayar olarakta kullanılabilse.
|
microsoft yapabileceği en iyi tasarımı yapmış bence,cihaz sessiz ve ısınmayan bir cihaz olacak tasarımdan belli
|
Oyunların 300 liradan başladığı ülkemizde Xbox gamepass muazzam olay, ben yeni konsolu almayı düşünüyorum.
|
Xbox koluna göre Xbox One X ile boyut kıyaslaması
(Ölçüleri gayet makul duruyor) ![]() |
Klasik PSboy. Bu konsola gerek yoktu ki Sony yeni konsolu için ön ödeme alsın siz onu bile düşünmeden havale geçersiniz.
|
sık seyehate çıkan birisi yanında konsolunu götürüyorsa taşıması zor olur ben şu anda onex i götürürken çok rahat ediyorum. Bu şekilde piyasaya çıkacaksa içinde kesin dahili psu su vardır bi kablo taşıma yeterli gibi...
|
Hellblade 2 konsol üzerinde oynatılmışsa yıllardır beklenen CGI seviyesindeki grafikler geliyor demektir. Çok etkileyici. Tasarım göreceli tabi ama bence güzel, minimal olmuş.
|
Windows 10 platformu da adamların platformu, ikisini yaklaştırmak istemeleri normal bu kadar kızacak bir şey yok bunda.
Bırakın yeni şeyler denesin adamlar. Onlar da olmasa her nesil aynı cihazın daha iyi grafiklisine tav olacağız. Yenilik iyidir. |
Microsoft nasıl kudurtmuş işte örneği
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronicfarm -- 13 Aralık 2019; 20:6:19 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 13 Aralık 2019; 11:2:34 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 13 Aralık 2019; 11:51:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |