Şimdi Ara

Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunu tanıttı: Karşınızda Xbox Series X! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklı alet güzel duruyor bunun yanında birde ucuza yıllık gamepass kaptın mı tamamdır. Keşke windowsda olsa içinde.

• Arkadaşlar okumayı öğretiyorum size fotoğrafa bakmadan önce yazıyı okuyun. ''Eninin bir Xbox One kontrolcüsü kadar olduğu, boyunun ise yaklaşık 3 gamapad yüksekliğinde.'' Önce okuyun,okumadan atlamayın.

• Tasarım bâbında güzel bit cihaz olmuş oyunlarda 4k 60fps desteği ile konsol severleri mutlu edecek

• Fiyat ne olur acaba ?

• One x te 4k keyfinden sonra x series te 4k 60 fps'nin tadını çıkartırız artık inşallah

tasarım güzel olmuş, hem dikey hem de yatay kullanmak güzel olur.

• ismi ne olacak acaba diye merak ederken oldukça saçma bir isimlendirme yapmışlar şaşırmadım aslında xbox two olamazdı

• Bunla ne güzel BF oynanacak bir hayal edin Harika :)

• quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Konsol ile çok alakam yok lakin şekli çok çirkin. Ve pc pazar gibi oldu bir sürü donanımı değişik alt modeli çıkıyor. Şu devirde konsol ile pc nin aynı olduğunu düşünüyorum exclusive oyun var ise sadece değerini karşılar oldu. Windows konusunda zaten pc piyasasına olan yatırımlarını konsola çevirmiş gibi duruyorlar. En azından kendilerine ait sıktıkça suyu çıkacak bir yatırım. İnsanları kendine bağla yeter sonuçta. Konsola para verdikleri gibi oyunlarda senin pazarında para verecek nasılsa insanlar.

Konsol piyasasında tek taktir ettiğim ve sevdiğim şirket nintendodur ekstra olarak. Yıllardır sahip olduğum n3ds hala bana çok eğlenceli zamanlar sağlıyor desem yalan olmaz
    Ben klasiklerden GBA seviyorum çok eğlenceli oyunları var özellikle castlevania ve metroid diyorum senin söylediğin konsolda da mutlaka bunlar vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgrep -- 13 Aralık 2019; 16:43:3 >

• pgrep kullanıcısına yanıt
    Var ama homebrew tarzı bir ilaçlama gerekiyor. Metroid castlevania tarzı oyunların çoğunu oynayıp bitimişimdir gelmiyor böyle güzel oyunlar artık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir sey soracagim, kasaya klavye ve fare baglayarak oyunlari bilgisayardaki halleri gibi birebir oynayabiliyor muyuz?

yani atiyorum gta 5 icin xbox'a klavye ve fare taksak, sadece oyun oynarken kullanim olarak fark gorur muyuz? grafik farkliliklari olabilir onu takmiyorum. muhim olan xbox'u boyle kullanirken pc arayip aramayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Var ama homebrew tarzı bir ilaçlama gerekiyor. Metroid castlevania tarzı oyunların çoğunu oynayıp bitimişimdir gelmiyor böyle güzel oyunlar artık..
    benim cihaz o şekil ilaçlı
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Hayır. Oyunun klavye fareyi desteklemesi gerekiyor. GTAV desteklemiyor bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

bir sey soracagim, kasaya klavye ve fare baglayarak oyunlari bilgisayardaki halleri gibi birebir oynayabiliyor muyuz?

yani atiyorum gta 5 icin xbox'a klavye ve fare taksak, sadece oyun oynarken kullanim olarak fark gorur muyuz? grafik farkliliklari olabilir onu takmiyorum. muhim olan xbox'u boyle kullanirken pc arayip aramayacagim.
    ben 360 kullanıyordum eskiden bu 360 ilaçlıydı baya oyun oynadım sonra ilacı daha da geliştirip jtag işlerine girdim o zaman rgh diye birşey vardı yapan eleman amatörmüş herhalde iyi ayar çekememiş aletin açılması 3 dk sürüyordu hem de konsola artık yavaştan destek kesilmeye başladı sattım gitti toplamda 4 sene takıldım jasper 360 ile ve hiç bozulmadı sadece bir keresinde dvd rom un içini açıp iğne değdirerek probelamak isterken ben uçurmuştum sürücüyü değiştirip devam etmiştim beni oyuna doyurmuş makinedir klavye fare aramadım alışırsın ben genellikle lcd monitörde kullanıyordum son zamanlarda 42 lcd ye almıştım ama monitör daha zevkli ya da alışkanlık öyle ve genelde fps oynuyordum

online da zaten herkes gamepad kullandığı için şartlar eşit ama sen de gamepad karşıdakinde klavye mouse olsa o zaman problem olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgrep -- 13 Aralık 2019; 18:18:24 >

• gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    pgrep kullanıcısına yanıt
    anladim, bilgilendirmeler icin tesekkurler. bazi oyunlarda ariyorum klavye fare ya o sebeple bu bilgi onemliydi. sonradan microsoft oyunlara uyumluluk sagliycak bir sey gelistirdi mi diye merak etmistim

@gyulanemeth@pgrep

• Kasa gayet hoş olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Koşa koşa ayfon alanlar tasarıma gülüyor :)
    MİNİMAL ve optimum tasarım birleşmiş ve muhteşem olmuş.
    Bilmem anlatabildim mi? Sanmiyorum çünkü ülkede satılan her 10 araçtan 6'sı beyaz... Estetik anlayış recep ivedik seviyesi...
    helal be. o ayfonun centik tasarimi ne oyle .. kubik minimalist su kasa icin elestiri yapan. oylesine konusuyordur.

ama ismi cidden kötü olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 14 Aralık 2019; 10:44:41 >
  • İsim konusunu ne kadar karıştırdı bunlar
    X box one
    X box one x
    Bunu iks baks iks diye mi okuyacağız 😅. Kafalar karışık

• Format güzel ama üst kısmını sevmedim. Bu hali toz açısından dezavantaj oluşturur sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.