Şimdi Ara

Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunu tanıttı: Karşınızda Xbox Series X! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarımının kule gibi olması ilginç olmuş. Güçlü olacağı belli ama oyun tarafında insanları çekebilecek işler olmazsa yine geride kalır.

• Hellblade 2 konsol üzerinde oynatılmışsa yıllardır beklenen CGI seviyesindeki grafikler geliyor demektir. Çok etkileyici. Tasarım göreceli tabi ama bence güzel, minimal olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

Şekli hoş olmuş. Keşke içinde windows 10 olsada bilgisayar olarakta kullanılabilse.
    Git bilgisayar topla ne farkı kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Git bilgisayar topla ne farkı kalacak

Alıntıları Göster
    Bilgisayarlar Xbox oyunlarını çalıştırmıyor.
  • sık seyehate çıkan birisi yanında konsolunu götürüyorsa taşıması zor olur ben şu anda onex i götürürken çok rahat ediyorum. Bu şekilde piyasaya çıkacaksa içinde kesin dahili psu su vardır bi kablo taşıma yeterli gibi...
  • microsoft yapabileceği en iyi tasarımı yapmış bence,cihaz sessiz ve ısınmayan bir cihaz olacak tasarımdan belli

• güzel olmuş tam geri uyumlu olması azıl güzel yanı oyunlar olsun kollar olsun hepsinde çalışacak
    xbox one kolarıda yeni nesol kolarda eski xbox larda çalışacak.
    tasarım güzel yatık posisyondada kulanılır bu o sorun olmaz.
    eksi yönleri bana göre önceki usb girişi yine 1 adet bu çok sorunlu ben en az 2-3 tane bekliyordum.
    birde yine dahili hdd ve ssd ile geliyor. değiştirme yine yok gibi duruyor buda kötü yükseltme için.
    display port olma ihtimali çok yüksek. hdmı 2.x üstü sürümde ola bilir ve çogu eski tv ve monitör
    de sorun çıka bilir.
    büyük ihtimal ciaz içi dahili mikrofon ve hoparlör olcak microsoft cortana ile tam uyumlu çalışacak
    amazon alexa vari bişeyler olacak gibi duruyor.
    yeni nesil kollar elite v2 benzemiş büyük ihtimal tetik tuşları RT LT zati manyatik tetikti RB LB yide
    manyatik olarak yapmışlar ve tuşlar tam programlanır ve profil seçenekleri olacak gibi duruyor.
    üst kasa değiştirile bilir gibi bir yapısı var belki farklı renk şekilerde özeleştirilmiş boş kasa
    satmaya başlaya bilirler :D

• Durun gülmeyeceğim o ne öylehahahahahğağağaağağğağağağa

Kül tablasına benziyor üzerine sigara söndüresim geldi
  • Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir
  • son yıllarda ne cok xbox cıktı.
    xbox one
    xbox one s
    xbox one x
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

son yıllarda ne cok xbox cıktı.
    xbox one
    xbox one s
    xbox one x
    Çıkar tabii milleti oyundan gagaladıkları yetmiyor bir de arada makine çıkartıp ibikleyecekler o yüzden çıkıyor
  • Koşa koşa ayfon alanlar tasarıma gülüyor :)
    MİNİMAL ve optimum tasarım birleşmiş ve muhteşem olmuş.
    Bilmem anlatabildim mi? Sanmiyorum çünkü ülkede satılan her 10 araçtan 6'sı beyaz... Estetik anlayış recep ivedik seviyesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Koşa koşa ayfon alanlar tasarıma gülüyor :)
    MİNİMAL ve optimum tasarım birleşmiş ve muhteşem olmuş.
    Bilmem anlatabildim mi? Sanmiyorum çünkü ülkede satılan her 10 araçtan 6'sı beyaz... Estetik anlayış recep ivedik seviyesi...
    iphone kullanmıyorum beyefendi anti applecıyım hatta
  • Bence tasarımı sıradışı ve gerçekten güzel. Monitör yanında şık bir şekilde dik olarak durur. Yatay uydu alıcısı tasarımlarından sonra değişiklik en azından. Ayrıca fotoğraflarda büyük dursa da 1 gamepad genişlik, 3 gamepad yükseklik gayet iyi. Ama xbox yerine pc almak daha mantıklı maalesef..

• pgrep kullanıcısına yanıt
    Konsol ile çok alakam yok lakin şekli çok çirkin. Ve pc pazar gibi oldu bir sürü donanımı değişik alt modeli çıkıyor. Şu devirde konsol ile pc nin aynı olduğunu düşünüyorum exclusive oyun var ise sadece değerini karşılar oldu. Windows konusunda zaten pc piyasasına olan yatırımlarını konsola çevirmiş gibi duruyorlar. En azından kendilerine ait sıktıkça suyu çıkacak bir yatırım. İnsanları kendine bağla yeter sonuçta. Konsola para verdikleri gibi oyunlarda senin pazarında para verecek nasılsa insanlar.

Konsol piyasasında tek taktir ettiğim ve sevdiğim şirket nintendodur ekstra olarak. Yıllardır sahip olduğum n3ds hala bana çok eğlenceli zamanlar sağlıyor desem yalan olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tasarımın 3 katı büyüğü de olsa ben onu koyacak yer elbette bulurum hiç dert değil. Bizim tasarımdan daha önemli önceliklerimiz var.. Tasarım kenarda dursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Aralık 2019; 13:28:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıcı konsol tasarimlarindan sonra gayet guzel duruyor.
    isim secimi cok kotu olmus. umarim bi wii u vakasi gormeyiz.

• Keşke custom olarak sıvı soğutma da yapılabilse. Konsolun tasarımı buna elverişli duruyor. Acaba içi bunun için yeterli mi ?

• o hatayı sony ps3 zamanında yaptı, önce linux desteği ile sattıp linux desteğini kaldırınca toplu davalarla uğraştılar, üstüne ps3 hacklendi, hem de kod imzalama anahtarlarına kadar hacklendiler, aylarca uğraştılar.

• Şekli güzel duruyor aslında gözün alışması lazım sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.