Şimdi Ara

MİCROSOFT ZUN E DEN ANLIYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABALAR MİCROSOFT ZUNE 2. NESİK 80 GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAA ARAAA ARAAA Bİ ŞEY BULAMADIM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BANA YARDIM EDEBİLİRMİ SİZCE APPLE İ POD 80 GB Mİ YOKSA ZUNE 80 GB Mİ SANIRIM ZUNE DE WİRELESS VARMIŞ DA NE İŞE YARIYO KENDİM OTELDE ÇALIŞTIGIM İÇİN İŞİME YARAYABİLİR WİRELESS YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN TEŞEKÜRLER ...........

• bende almayı düşünüyorum aslında.Yabancı forumlarda ses kalitesini baya tuttuklarını söyleyenler var.Apple mı zune diye soranlara zune öneriyolar.Kaliteli ses veriyomuş.Wireless ı varsada browseri nasıl kullanışlımı denemeden bilinmez ama burda zune başlıgıda var oradaki arkadaşlara sorabilirsin.Youtubede inceleme videolarıda var.Alet benimde hoşuma gitmişti yorumlarıda okuyunca içime sindi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

bende almayı düşünüyorum aslında.Yabancı forumlarda ses kalitesini baya tuttuklarını söyleyenler var.Apple mı zune diye soranlara zune öneriyolar.Kaliteli ses veriyomuş.Wireless ı varsada browseri nasıl kullanışlımı denemeden bilinmez ama burda zune başlıgıda var oradaki arkadaşlara sorabilirsin.Youtubede inceleme videolarıda var.Alet benimde hoşuma gitmişti yorumlarıda okuyunca içime sindi.

teşekür ederim ama o başlıktaki arkadaslar 1, nesil kullanmışlar ki bu bambaşka bi şey :) ve çok övülüyo ama kullanan bi kişi bulamadım yahu bu aygıt çok yeni daha :) teşekür ederim eline koluna saglık bilgi paylaşımı içinde
  • arkadaşım ikisi de hiç öyle apayrı şeyler değil, zaten firmware olarak birinci nesiller de güncellendi ve aynı menüye sahip şu an, 80 GB farkı hafıza ve dokunmatik navigasyon tuşu, başka da bir farkı yok kullanım olarak wireless senkronizasyon ve iki zune arasında paylaşım için kullanılabiliyor. internete bağlantı yok henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.