Şimdi Ara

mid 2007 mac mini birkac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merak ettigim bir kac konu var.sizlerle paylasmak ve fikirlerinizi ogrenmek istiyorum.mid 2007 ,2gb ram, 80 gb hdd olan bir mac mini sahibiyim.bu haliyle os x 10.6.8 kullaniyorum. 10.7 lion surumune yukseltmeme gerek var mi?makinayi yorar mi ya da yukselttigimde bana faydasi olur mu?bir diger konu tv'ye baglayarak film izlemek istiyorum fakat hangi kabloyu kullanmam gerektigini tam olarak ogrenemedim.

bu aparati alip hdmi kablo kullanarak mi baglanti saglamaliyim yoksa

bu baglanti kablosu isimi gorur mu?birde bu baglantiyi kullanirsam tvden ses alabilir miyim?bu sorularima cevap verebilirseniz sevinirim.tesekkurler.

• Mac OS X Lion işletim sistemi için Apple'ın resmi sitesinde açıklanan sistem gereksinimleri arasında Mac Mini'ler için en az 'Mac mini (Mid 2010 or newer)' diye belirtilmiş.Yani en az Mid 2010 veya daha yeni modelleri desteklemektedir.Detaylı bilgi için:

http://support.apple.com/kb/SP629
  • Snow Leopard'da kal. 10.7 yani Lion 2 gb ramle çalışır ama o ram miktarı az gelir. TV'ye görüntü almak için DVI to HDMI yani en alttaki resimde görünen kablo gerekli. Üstteki de uygundur aslında. Üsttekini DVI'ye takıp, ucuna HDMI takarsan yine aynı işi görür. Alttaki sanırım ekstra HDMI kablosu istemiyor çünkü HDMI kablosu zaten kendi üzerinde. Yalnız her iki kabloyla da sadece görüntü taşıyabilirsin. Çünkü bilgisayarında HDMI çıkışı yok. DVI'den Converter kullanarak HDMI'ye taşıdığın için ses taşınamaz. Ses TV'den gelsin istiyorsan sesi aktarmak için bilgisayarının hoparlör çıkışını (Headphone out) 2 ucu erkek 3.5 mm jack kullanarak tv'nin kulaklık girişine bağlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 17 Ağustos 2012; 12:52:46 >
  • çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    M4 Mac mini için HDMI vs DP
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.