Bildirim
Mid Takımı İçin Hangi JBL?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende 6508C var
Anfi olmadığı halde teyp sayesinde anfi var gibi mükemmel ses duyuyorum -
Peki orta seslerde performansı nasıl acaba? Woofer fazla bass yoğunluğu verdiği için daha net ve temiz sesler almak istiyorum. -
Ben de aynı şüphedeydim
teyp ayarları ile bunu dengeleyebiliyorsun
Anfi de olsa iyi ayar yaptın mı güzel ses alınıyor -
Amfiye bağlanacak zaten hocam. Yalnız diğer model ile arasında nasıl bir fark var onu çözemedim. Büyük ihtimal ikisinden birini alıcam ama hangisini... -
bütçeniz maksimum 200 mü yoksa biraz daha arttırabiliyor musunuz -
Eğer kalitede bariz fark olacaksa 250'ye kadar çıkabilirim hocam. -
Eğer sıfır takıntınız yok ise ikinci el pioneer tse170ci modeline bakın. Kesinlikle pişman olmazsınız. Yok o benim cebimi zorlar diyorsanız alpine spg170cs modeli olması lazımdı o mid takımına bakın çok berrak bir sesi vardır. Basslı sistemler yerine daha çok net sese odaklıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pioneer TS-E170CI bütçemin çok üstünde, onu eleyelim. Aslında JBL modellerinden birini ya da en fazla Sony xs-n1620c düşünüyordum. Şimdi siz Alpine yazınca aklıma battı. Eğer bahsetmiş olduğum modellerden ses kalitesi açısından daha üstün performans verecekse hiç düşünmeden Alpine alayım. -
ben jbl ve alpine kullandım tercihim alpineden yana olurdu. fiyat aralığı hemen hemen aynı galiba 2. elde. alpine daha yumuşak çalıyor jbl gibi kulak tırmalamıyor -
Alpine aldım hocam, teşekkürler. -
Rica ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X