Merhaba arkadaşlar benim sorunum Middle Earth: Shadow of Mordor oyunu nvidia ekran kartımı görmüyor intel grafik kartı ile oynamaya çalışıyor Google dan bir çok araştırma yaptım ve bulupta denemediğim hiç bir şey kalmadı diyebilirim nvidia control paneli - nvidia inspector - driver günvelleme - sisteme format atma - ekran kartı overclock - değişik crackler ama bir türlü nvidia ekran kartını gösteremedim bir zahmet yardımcı olabilirseniz sevinirim .
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Driver guncelle.Ve nvidia ayar menusune gir oyunun exe sini nvidia ile calismaya ayarla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler üstad söylediklerini denedim ama olmadı halen resimdeki gibi ayarlar menüsünden ekran kartını değiştiremiyorum :-( !_!_!
Aynen abi ya bi türlü yapamadım , bende de aynı hata var.
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çözümünü buldum sizlerle paylaşmaktan da mutluluk duyuyorum gerçekten hiç bi türk sitesinde çözümü bulamadım.
Başlattan Regedit'i açıyoruz sonra allta yazdığım yolları takip ederek dosyanın değerini 1 den 0'a çeviriyoruz ve sıkıntımız çözülüyor.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\RequireSignedAppInit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Windows\RequireSignedAppInit
NOT: Eğer 2. sıradaki yolda ''RequireSignedAppInit'' yoksa sağ tıklayıp yeni ''DWORD'' dosyası oluşturup ismini ''RequireSignedAppInit'' yapıp değerini 0 verin.
bu dediğin amd için işe yaramıyor. varmı amd ekran kartı için çözüm bulabilen?