Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
10
Favori
30.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün akşam iki saat kadar oynadım, grafikler, karakterlerin yüz hatları, orcların çizimleri gayet iyi, ilk oyuna çok benzer hatta aynı diyebileceğim bir combat yapısı var yan görev çeşitliliği artmış ama gene bir noktaya gidip o göreve giriş yapıyoruz belli bir hedef ve süre var tabiki ödüller güzel ama yapmaya değer o görevleri, rün yerine gem gelmiş, düşük levelden dolayı gizlilik ya da vurkaç taktiği ile başladım mecburen bir de can tazeleme olayı biraz zorlaşmış özellikle çatışmada kolay olmayacak.. şimdilik bu kadar ilk izlenimlerim..
  • Oyun güzel olmuş 1 saat kadar oynadım.Özellikle warchief çeşitlliği tribelar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu pas geçip the evil within 2 alalım ozaman
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Pas geçecek kadar hayal kırıklığına mı uğrattı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Pas geçecek kadar hayal kırıklığına mı uğrattı hocam?

yok oyunu oynamadım zaten 2 oyun arasında kalmıştırm the evil within 2 almak için bahane yaratıyorum kendimce
  • birde site yorumları yüksel olmasına rağmen kullanıcı yorumları niye bu kadar düşük anlamadım

aşağıda bir örnek var kullanıcı micro ödemeler vs için birşeyler yazmış sanırım

Don't buy games with loot crates and micro transactions. You will only be investing in the decline of gaming. Features that would have been free are now going to cost money. Gameplay that could have been fun is now going to be a grind. This applies to all games with micro transactions. Boycott this practice, not because it has ruined this game, but because these companies only care about money and they will continue pushing and asking for more money until we push back, so push back now before all full price games feel like free to play games with real money gambling systems, because they will push it that far if you let them. DON'T BUY THIS GAME, DON'T BUY ANY GAME WITH MICRO TRANSACTIONS!!!
  • Oyunda ilerleyen kişilerden mikro- ödemelerle ilgili yorum bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikro odeme diye bir zorlama ve gereklilik yok. Cok akici gidiyor oyun ve istedigim her seyi bulabiliyorum su anlik.

• MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU

• Bir çok olumlu olumsuz yorum mevcut. Ama en doğrusu oyunu alıpta oynayan arkadaşların yorumu. Kayda değer bir süre oynayan biri güzelce bi yorum atabilirse bende ona göre alıcam oyunu bugün.
  • oyun hakkındaki genel yorum

İLK OYUNU SEVDİYSENİZ ALIN.
  • Oyun ilk oyunda olan her seyi veriyor. Fazlasi su, orta dunya cok daha guzel tasarlanmis. Nemesis sistemi cok guzel her an beklenmedik seyler olabiliyor. Captainlar birbirleriyle catisiyor o iniyor bu cikiyor. Ordu kurmak cok hos.

Hikayesi cok guzel. Orta dunya sevenleri mest edecek lore'lar, detaylar var.

Skill sistemi ve combat harika. Cok fazla varyasyon ve cok kaliteli animasyonlar efektler var. Cook fazla skill ve cok fazla toplanabilir gear'lar skill pointler var.

Orta dunya genel olarak harika yansitilmis. Palantirin yaninda yuruyup koskoca Mordor manzarasini izleyebileceginiz ozene bezene cizilmis tasarlanmis bir oyun.

Balrog var. Saka maka Balrog var. karsilasacagim ani bekliyorum. Balrog var baya bildiginiz Balrog.

38485939181 defa yazdik ama bir daha yazalim. Mikro odeme ekranina girip bakmadim bile. Ihtiyaciniz yok. Ama adam akilli karakter gelistirmeniz gerek yoksa zor oyun.

Ya bir oyunun zor olmasi iyidir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 16:20:3 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Aldırdın bize oyunu hocam yorumlarınla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunu oynamaya gerek var mı hikaye açısından?
    Edit: Metacritic user score: 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 10 Ekim 2017; 16:42:50 >
  • Dante arkadaşımızın da söylediği gibi orta dünya hayranıysanız ve ilk oyundaki Mordor'un havası karanlığı çamuru sizi sıkmadıysa bu oyun size herşeyi verecektir, sırf orc captainların sizinle karşılaştığında söylediği sözler bile sizi gaza getirebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Aldırdın bize oyunu hocam yorumlarınla

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU

Lotr seven biri bu manzarayi gorup de zor dayanir bence

Minas Tirith'e gidicez daha. Minas Tirith var ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 16:46:17 >

• Konunun içinde oyun o kadar övülmüş ki alacak kişiler fazla beklentiye girebilir. Çok fazla beklentiye girmeyin çünkü 7/10 lik bir oyun. Hikayenin Orta Dünya evrenine kattığı saçmalıklar gözardı edilirse zaman geçirmelik olarak iyi bir oyun.
    Ayrıca oyunun ilk 30 dk sında ne yapıyorsanız devam eden 6 saat aynı şeyi yapıyorsunuz. Çeşitlilik yok. Devamı hakkında bir bilgim yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unowen -- 10 Ekim 2017; 17:3:39 >
  • Daha 4-5 saattir oynuyorum ve legendary gear dusurdum. Bunun orc'u da olacak. Mikro odeme diyenlere inanmayin. Oynamayanlar gidip metacriticlere puan veriyor orada burada duyduklariyla.

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 17:39:5 >
  • İlk oyunu bitirdim ve çok sevmiştim. 2.oyunu da seveceğimi düşünüyorum mekan çeşitliliği artmış gördüğüm kadarıyla, bir de ilk oyuna göre renk paleti biraz değişmiş gibi bazı bölgelerde daha canlı renkler hakim bu benim çok hoşuma gitti. İlk oyunda genelde kasvetli bir hava, koyu tonlar hakimdi bu biraz insanın içini sıkabiliyordu oynarken.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.