Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
10
Favori
30.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Yarım saat kadar oynadım. Grafiksel olarak ilk oyunun üzerine bir şey katılmamış -WB işte- ama kötü de durmuyor. Kamera açısı ilk oyundakinden daha yakın geldi.

Bu oyun için Xbox one x de grafiklerin muhteşem olacağı söyleniyordu. Acaba arada çok fark olacakmı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun metacritic de bu kadar düşük olmasının sebebi micro ödemeler. Fakat hiçbir şekilde oyun bunları zorunlu kılmıyor. Aklıma bile gelmedi store a girip bakmak. Oyun dolu dolu çok güzel olmuş bence. Lotr i seven birinin şuan tereddütsüz oyunu alması lazım.

• Oyunda org kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz once Ithilidin kapisini acarak ikinci legendary gear'imi aldim. Daha oyundaki ilk bolgeyi bitirmedim bile. 2 ana gorev yaptim sadece. Legendary bu kadar kolay ve cabuk dusmemeli bile bence.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam bu boss orgları nasıl kendi tarafımıza çekicez ilk oyunda vardı hani

• oyunun ennnnnnnnn en kötü yanı bölüm tasarımları

fena değil oyun oynatıyor kendini, her türlü 10 üzerinden 7.5-8 ederi var ama düşman bitmiyor ki oyunda... bir yerden bir yere gitmek imkansızlaşıyor bazen

acayip sıkıyor insanı

buna bir çare bulmaları lazım

• İlk oyunda ilk 20 dk ne yapıyorsan bitene kadar ayni şeyi yapıyordun .bir kısır döngü için debeleniyordun.

Bu da sıkıcı yapmıştı oyunu. Bu sebep ile uzak durdum 2. oyundan .yine aynı şekilde mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: navolta

Mikro bilmem ne olayı ne beyler herkes dalga geçiyor aydınlatın beni make me light.

Oyunun gerçek sonunu puan toplayıp açtığın veya gerçek parayla satılan Lootbox'ın içine koydular.

Senaryo 15 saat sürüyorsa para vermeden lootbox'ı açman için 50 saat daha puan toplayacak ya da parayla PSN Store'dan puan alıp açacaksın.

Bu rezillik yüzünden ortalama tutan site ve kampanya yerlerine millet küfür basıp oyunu almayarak tepki koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 10 Ekim 2017; 19:33:7 >
  • MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU

Aman aman Cirith Ungol. Monolith bey cok guzel seyler yapmissiniz elinize saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 19:26:51 >
  • oyun 36 gb hala bir eklenti yok anlamadım 69 gb deniyordu
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Eklenti var hocam. 4k sinematic diye 23,4 GB boyutunda ücretsiz eklentisi var store’da. Pro’nuz varsa eğer ekstradan kurabiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pro icin 4k Cinematic Pack gelmis. Update olarak degil store'da eklenti olarak kendiniz indiriyorsunuz. Ben quality mode'da oynuyorum ama indireyim bakayim nasil olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 21:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

İlk oyunda ilk 20 dk ne yapıyorsan bitene kadar ayni şeyi yapıyordun .bir kısır döngü için debeleniyordun.

Bu da sıkıcı yapmıştı oyunu. Bu sebep ile uzak durdum 2. oyundan .yine aynı şekilde mi ?

6 saat oynadım hiç öyle değil şu ana kadar. 1.oyunda bende aynı şeyden rahatsız olmuştum ama bu öyle değil gibi

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .buna sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pro icin 4k Cinematic Pack gelmis. Update olarak degil store'da eklenti olarak kendiniz indiriyorsunuz. Ben quality mode'da oynuyorum ama indireyim bakayim nasil olacak.

Pro var ama 4k tv olmadığı için gerekte yok eklenti olarak gelmesi iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pro icin 4k Cinematic Pack gelmis. Update olarak degil store'da eklenti olarak kendiniz indiriyorsunuz. Ben quality mode'da oynuyorum ama indireyim bakayim nasil olacak.

Pro var ama 4k tv olmadığı için gerekte yok eklenti olarak gelmesi iyi olmuş.

4k olmasina gerek yok, Pro her oyunda supersample yapiyor 4k destekli oyunlarda 4k olarak ciziyor grafikleri ve 1080p oynuyorsaniz 1080p ye olceklendiriyor. Indirin yani kisacasi :) netlikte 4k farki olacaktir yine.

Gerci bu cinematicler icin. Oyun zaten 4k Pro'da gameplay aninda. Favor resolution yaparsak tabii. Ben favor quality yapiyorum uzak mesafe cizimleri cok daha net oluyor 4k moduna nazaran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 22:35:16 >

• Oyunda tekrara dusme tabii ki var. Bu kadar buyuk ve acik dunyali ve uzun bir oyun zaten tekrara dusecektir bu daha oyun duyuruldugundan itibaren bilinmeliydi.

Ama soyle ki oyunda yapilanlar mantik olarak tekrara dusse de her yapilan sey farkli yerlerde ve her yer cok ozene bezene cizilmis yani tekrara dusmesi sizi bunaltmiyor. Zaten orta dunya hayraniysaniz her yeni mekan mest ediyor. Ve her an farkli bir varyasyon oluyor. Simdiye kadar oyunda cogu zamanimi captain orclari hiyerarsiden dusurmeye calisarak gecirdim. Mantik ayni. Kaptani pozisyonundan dusur. Evet ayni ama her kaptan farkli. Herkesin bir cok immune ve bir vulnurable durumu var ve oyunu asil keyiflendiren bu. Birini brutal oldurerek korkutman gerekirken birini ayagindan vurarak sakatlayarak dehsete dusurmen gerek gibi. Oyunun keyifli yanlari buralar. Bunlar hep farkli durumlarda random gelisiyor yani tekrara dusme yok. Kaptanlar bendeki bir kaptan sizde aynisi degil baska random yaratiliyor her seferinde farkli farkli. Guzelligi burada. Ornek verirsem bu yilin en buyuk goty adaylari benim gozumde Horizon ve Shadow of war. Ve baktigim zaman Horizon bu oyundan daha fazla tekrara dusuyor. Ki bence Horizon da cok tekrara dusmeyen bir oyundu. Buradan hesap edin.

E gelip de "ya hep orc kesiyoruz bu nedir?" Kafasinda dusunurseniz evet oyun tekrara dusuyor halay cekemiyoruz oyunda hep orc kesiyoruz maalesef (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ekim 2017; 22:48:26 >

• Kısaca oyun içinde örnek olarak önemli bir silah zırh eşya vs. Var diyelim bunu almak için normal koşullarda birçok bölüm boss vs geçmen gerekebilir. Ama elin oğlu psn den parayla bu silahı zırhı daha en baştan alabiliyor. Diyelim o silah oyunun kendi içindeki parasıyla 10bin olsun psn den 10bin lik parayı 30tl ödeyip alıyor uğraşmadan oyunda kullanıyor

• Tavsiyeni dikkate alıcam o halde hocam eyvAllah bilgilendirme için ;)
  • Buyrun kurus odemeden actigim paketten Legendary orc geldi.

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU

Artik su mikro makro muhabbeti aciga kavusmustur.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.