Şimdi Ara

Middle Earth Shadow of War Türkçe Yama Toolu İçin Maddi Destek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuanda elimizde tool olmadığı için bir tarih vermek zor ancak toolu aldıktan sonra işler yoluna girdikten sonra bunun için bir şey diyebiliriz.

Oyunun saf hali 62k ancak ek paketleri ile birlikte bu rakamın artması olası. Kesin bir rakam vermek için öncelikle toola sahip olmamız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Oyun cikali 2 yil oldu.bi grup cikmis cevirmeye calisiyo.daha da neyi beklicez.en tecrubeli kisilerin el atmasinimi.olur .bi 10 yil bekliyelim ozaman.

BOL BASARILAR ARKADASLAR.INS .SONUCA ULASIRSINIZ
    Yamayı kullanacak olanların maddi destekleri sayesinde yapılabilecek bir yama olursa eğer, o kişiler de ister istemez yamayı en iyi şekilde bekler. Ortaya çıkacak olan şey kötü olursa eğer, destek verenler olumsuz yorumlar atarsa altından kimse kalkamaz. Ki bu da hakları. O yüzden en iyi şekilde yapılmalı bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Yamayı kullanacak olanların maddi destekleri sayesinde yapılabilecek bir yama olursa eğer, o kişiler de ister istemez yamayı en iyi şekilde bekler. Ortaya çıkacak olan şey kötü olursa eğer, destek verenler olumsuz yorumlar atarsa altından kimse kalkamaz. Ki bu da hakları. O yüzden en iyi şekilde yapılmalı bu iş.

Alıntıları Göster
    Kardeşim sen o güzel kalbini ferah tut. Yama en iyi şekilde çıkacak, o temiz kalbinde en ufak bir şüphe olmasın.Biliyoruz her gece uyuyamıyorsun bu konu yüzünden ama rahat rahat uyuyabilirsin. Maddi DESTEĞİ geçtim MANEVİ OLARAK DESTEK gösterenlerin de yamayı en iyi şekilde kullanmak istemeleri en doğal hakları. Bize başından beri -konusu açılan yamalarımızda-, yanlışlarımızı eksiklerimiz gösteren, onlara vurgu yapan, onları düzeltmemizde bize DESTEK olan SENİN bile en doğal hakkın. Tamam mı kardeşim ? Yama en iyi en güzel şekilde çıkışını yapacak, bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız, gerekirse 10 kere test edeceğiz sen o GÜZEL KAFANI yorma bırak biz yoralım, biz yorulalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Scotfold

Kardeşim sen o güzel kalbini ferah tut. Yama en iyi şekilde çıkacak, o temiz kalbinde en ufak bir şüphe olmasın.Biliyoruz her gece uyuyamıyorsun bu konu yüzünden ama rahat rahat uyuyabilirsin. Maddi DESTEĞİ geçtim MANEVİ OLARAK DESTEK gösterenlerin de yamayı en iyi şekilde kullanmak istemeleri en doğal hakları. Bize başından beri -konusu açılan yamalarımızda-, yanlışlarımızı eksiklerimiz gösteren, onlara vurgu yapan, onları düzeltmemizde bize DESTEK olan SENİN bile en doğal hakkın. Tamam mı kardeşim ? Yama en iyi en güzel şekilde çıkışını yapacak, bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız, gerekirse 10 kere test edeceğiz sen o GÜZEL KAFANI yorma bırak biz yoralım, biz yorulalım :D

Alıntıları Göster
    Bu nasıl bir yorum ya.

Merak etme ben çok rahat uyuyorum. Herhalde biraz anlama sorunun var. Anlamamışsın beni.

Sen en iyisi o geçmiş TRANSLATE, HATALI, DEVRİK yamaları düzeltmek için KAFANI YOR.

• quote:

Bu nasıl bir yorum ya.

Merak etme ben çok rahat uyuyorum. Herhalde biraz anlama sorunun var. Anlamamışsın beni.

Sen en iyisi o geçmiş TRANSLATE, HATALI, DEVRİK yamaları düzeltmek için KAFANI YOR.

Alıntıları Göster
    Neden sinirlendiniz ki şimdi ? herhangi bir küfür ya da hakaret etmedim, size karşı kötü bir sözüm de olmadı. Hem siz değil miydiniz "burası forum herkes istediği yorumu görüşü belirtebilir" diyen? Ki benimki içine biraz mizah karıştırılmış bir iğneleme hepsi o kadar, hemen trigger'lanmayın yani :D. O TRANSLATE, HATALI, DEVRİK çevirilere de kafa yoruyoruz biz, ha yanlış çevriliyordur orası ayrı hata yapılabilir test aşamasında da düzeltilebilir hatta TEST AŞAMASINDAYKEN BİLE gözden kaçabilir ama sen gidip de TEST EDİLMEMİŞ YAMADAN - 60 Seconds! yamasından yani - bahsediyorsan onun da yeniden testine başladık hatta sen de orada yapılan TEK HARF yanlışını yazmıştın falan hatırlarsın belki :D, YANLIŞ ÇEVİRİLER KONUSUNDA özellikle sen gibi kardeşlerimiz bu konuda bize çok yardımcı oluyor keşke sayınız artsa, hatalarımızı söylüyor falan hani anlarsın ya :D Biz de onları düzeltiyoruz :D O uyuma mevzusu da mübalağaydı ciddiye almışsın "rahat uyuyorum falan" güldürdün aksam aksam. Bu yamayı da dört dörtlük yapacağımızdan bir gram şüphe olmasın o tatlı kalbinde, dediğim gibi gerekirse 10 kere test edeceğiz :D Hadi bakalım takip etmeye aynen devam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Scotfold

Neden sinirlendiniz ki şimdi ? herhangi bir küfür ya da hakaret etmedim, size karşı kötü bir sözüm de olmadı. Hem siz değil miydiniz "burası forum herkes istediği yorumu görüşü belirtebilir" diyen? Ki benimki içine biraz mizah karıştırılmış bir iğneleme hepsi o kadar, hemen trigger'lanmayın yani :D. O TRANSLATE, HATALI, DEVRİK çevirilere de kafa yoruyoruz biz, ha yanlış çevriliyordur orası ayrı hata yapılabilir test aşamasında da düzeltilebilir hatta TEST AŞAMASINDAYKEN BİLE gözden kaçabilir ama sen gidip de TEST EDİLMEMİŞ YAMADAN - 60 Seconds! yamasından yani - bahsediyorsan onun da yeniden testine başladık hatta sen de orada yapılan TEK HARF yanlışını yazmıştın falan hatırlarsın belki :D, YANLIŞ ÇEVİRİLER KONUSUNDA özellikle sen gibi kardeşlerimiz bu konuda bize çok yardımcı oluyor keşke sayınız artsa, hatalarımızı söylüyor falan hani anlarsın ya :D Biz de onları düzeltiyoruz :D O uyuma mevzusu da mübalağaydı ciddiye almışsın "rahat uyuyorum falan" güldürdün aksam aksam. Bu yamayı da dört dörtlük yapacağımızdan bir gram şüphe olmasın o tatlı kalbinde, dediğim gibi gerekirse 10 kere test edeceğiz :D Hadi bakalım takip etmeye aynen devam :D

Alıntıları Göster
    Yazmış olduğun yoruma karşılık cevap verdim. Nasıl bir yaklaşım sergilersen, karşılığını veririm. Üstelik hiç sinirlenmedim.

Söylemiş olduğunuz, "Geceleri uyuyamıyorsunuz, Kafanı yorma" gibisinden şeyler ise çok çocukça. mübalağa denmez. Neyse o konuyu uzatmaya gerek yok.

Şu takip, geri dönüş konusuna ufak bir açıklama yapayım şimdi.

Öncelikle Sizi hiç takip etmiyorum. Siz derken Whynot ı kastediyorum. Bu zaman kadar da hiç bir yamanızı kullanmadım. Geri dönüşte yapmadım hiç. (60 Seconds ise özel durumdan dolayı.) Açık olayım yani.

Taki bir tarihten sonra ZORUNLU - MECBUREN yamaların kalitesini takip etmek zorunda kaldım. Nedenini ilerleyen günlerde açıklayacağım.

Yani aslında takip ettiğim yok. Sadece bir konu (Önemli) vesilesiyle bir tarihten sonra zorunlu olarak takip etmeye başladım. Yamanızı kullanan arkadaşlardan geri dönüşler aldım. SS ler aldım. Hepsi bu.

Neyse zamanı gelince gerekli açıklamaları yapacağım. O zaman her şey netlik kazanacak.

• Yeni bir çeviri konusu yine bir tartışma...
  • neyi açıklayacağınızı anlamadım ancak galiba bazı açıklamalara ihtiyacınız var. Grubumuzun ilk yapmış olduğu yamalarda bazı sorunlar mevcuttu, evet bunu zaten kabul ettim bir çok yerde. Bunun bana göre gayet makul bir açıklaması var. İsterseniz özelden size de yazabilir ancak bu durum benim için özel bir olay olduğu için açıktan yayınlamak istemiyorum.

Son yapmış olduğumuz yamaların kalitesine bakmak isterseniz youtube kanalımızda bazı demo videolarına da bakabilirsiniz. Tabi ki yamaları siteden indirip tam sürümüne de bakabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/channel/UCtY4SKvYOR7hyjR29341cpQ

Eğer aklınızda hala soru işaretleri varsa özelden yazmanızı tavsiye ederim. Sizi aydınlatacağıma eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Yeni bir çeviri konusu yine bir tartışma...
    Maalesef ülkemizde bazı arkadaşlar bazılarının yama yapmasını istemiyorlar galiba. her zaman olduğu gibi burada da bir şeyler yapmak isteyenlerin karşısında her zaman köstek olanlar mevcut
  • Ortaya çıkacak iş düzgün olacak ise destekte bulunurum amaçlanan limit nedir var mı bir bilgi.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Elbette düzgün bir iş ortaya çıkacak bundan şüphe duymanıza hiç gerek yok. tool için bizden talep edilen ücret 1000Tl. Bu yüzden bu projeye başlamak için buna yakın bir maddi desteğe ihtiyacımız var
  • Cidden az bir miktar istemişler genelde bu tarz bir tool öyle ucuza verilmiyor şahsen toplanması zor bir miktar değil yardımda bulunacaklardan bir liste yapıp hedefe ulaşılabilir.

Benden 50 tl çıkar duruma göre daha fazlada verebilirim.
  • Bilgim yok ama bu yama sanirim bedava yayinlanma ihtimali var.onun icin.bidir bidir konusanlar var.malum ucrew her yamaya atlayip .hepsine kota flaan uygulamadan .ucretli yayinladigi icin bu tur yama yapanlara bulasiyo.

SADECE KENDI FIKRIM.BU YAMA YAPILIRMI YAPILMAZMI.UCRETLIMI KOTALIMI.BEDAVAMI.

Bilmeden konustum affola

• R-10 : Düzgün bir şekilde tartışma ortamı olduğu sürece tartışmak güzeldir bence.

Mr.Hahn13 : Herhalde bunu bana söylüyorsun. Cevabı vereyim. Ben sizin yada bir başkasının yama yapmasına karşı değilim. Hiçbir şeye köstek olduğum yok. Bu yapacağım en son şey. Tanısaydın beni eğer bu forumda, böyle bir şey söylemezdin.

• Şuan için ücret konusunda bir karar vermedik. İlk başta sadece bu tool için gerekli parayı toplamamız lazım
  • quote:

R-10 : Düzgün bir şekilde tartışma ortamı olduğu sürece tartışmak güzeldir bence.

Mr.Hahn13 : Herhalde bunu bana söylüyorsun. Cevabı vereyim. Ben sizin yada bir başkasının yama yapmasına karşı değilim. Hiçbir şeye köstek olduğum yok. Bu yapacağım en son şey. Tanısaydın beni eğer bu forumda, böyle bir şey söylemezdin.
    Eyvallah kanka hiç köstek olmadın. Senin sayende destek aradığımızın ilk sayfaları senin "destek" mesajlarında doldu. Keşke biraz daha az "destek" olsaydında birazda k"köstek" olacak insanlara izin verseydin.
    Daha ilk mesajında yamayı bizim değil başkasının yapmasını istedin zaten, nasıl oluyorda bizim yapmamıza karşı olmuyorsun o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Eyvallah kanka hiç köstek olmadın. Senin sayende destek aradığımızın ilk sayfaları senin "destek" mesajlarında doldu. Keşke biraz daha az "destek" olsaydında birazda k"köstek" olacak insanlara izin verseydin.
    Daha ilk mesajında yamayı bizim değil başkasının yapmasını istedin zaten, nasıl oluyorda bizim yapmamıza karşı olmuyorsun o zaman?

Alıntıları Göster
    Bu iş için destek topluyorsunuz, ama daha önce yaptığınız çeviriler ortada, bunun kadar büyük bir oyun çevirisi yapmadınız. Kademe kademe kendinizi geliştirmeniz lazımken bir anda Ücrette toplayarak böyle bir oyunun çevirisini yapmayı istiyorsunuz. Sizce bu mantıklı mı ?

İlla büyük bir oyun çevirisi yapacaksanız, toolu paylaşılan büyük oyunlar mevcut. Onları çevirerek kendinizi ispatlayabilirsiniz. "Bakın biz bu büyüklükte bir oyun çevirdik, yorumlarda yamanın güzel olduğunu söylüyorlar" diyip bize referans sunabilirsiniz. Şuanda sizin böyle bir oyunu çevirebilecek bir referansınız yok maalesef.

• Ya arkadaş sen ne boş yaptın ya bırak adamlar bir şeyler için çabalıyor en azından söyledikleri yamaları çıkartıyorlar git çok salça olmak istiyosan 10-15 tane yamayı sözde %20-50 arası getirip de 1 yıl da çıkarmayanlara ol ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enstantana

Ya arkadaş sen ne boş yaptın ya bırak adamlar bir şeyler için çabalıyor en azından söyledikleri yamaları çıkartıyorlar git çok salça olmak istiyosan 10-15 tane yamayı sözde %20-50 arası getirip de 1 yıl da çıkarmayanlara ol ya
    Benim için yamanın 1 yılda çıkması önemli değil, düzgün çıkması önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Bu sizin görüşünüz. Bunu kendinize saklarsanız daha iyi olur. Burada başlamış bir süreç var. Buraya gelip böyle muhalefet yorum yazmanızın bir anlamı yoktu.
    Eğer çevrilmesini isterseniz bağış yapabilirsiniz. İmkanınız yoksa mesajla da destek olabilirsiniz

Alıntıları Göster
    gelip burda para dilen. bi de millete yorum yazma de. hadi kaybol

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.