Şimdi Ara

Middle Earth Shadow of War Türkçe Yama Toolu İçin Maddi Destek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes belli bir ingilizce seviyesine sahip olunca çeviri yapabileceğini sanıyor(Sözüm meclisten dışarı). Arkadaşlar bu oyun Tolkien'in yarattığı Orta Dünya'da geçiyor. Sizler bu Dünya'ya aşina mısınız. Kalkıp Hobbit'i izledim, LOTR'u izledim demeyin adama gülerler. Çoğunlukla dil olarakta Edebi İngilizce kelimelerle karşılaşacaksınız. Bunlar için yetkinliğiniz var mı. İlk oyunun yaması iş görür olmasının yanında vasattı genel olarak. Lütfen bu konuları dikkate alıp yamaya başlayın. Özellikle dogukan için yazdım bunları. Tool için para toplama konusunda kolaylık diliyorum.
  • Kaygınızda haklısınız. Bu oyunu bütün ekip değil sadece en yetkin çevirmenkerimiz yapacak. Çeviriler oyunun akışıyla eş zamanlı olacağı için bağlamdan kopma da fazla olmayacak diye umuyoruz. Zaten olsa da test aşamasında halledilir bu sorun.

Ancak dediğiniz ebedi dil kuvvetle muhtemel zarar görecek. Sonuçta bugün dublaj lotr veya hobbit izlediğiniz de bile ne kadar profesyonel olsa da anlam kaymaları veya bahsettiğiniz sorunlar olmakta. Yine de yamanın oynayan hiç kimseyi rahatsız etmeyecek boyutta olacağından emin olabilirsiniz

Yaptığınız yorum için teşekkür ederim, inşallah gerekli destek toplanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad Tool u yapacak kişi kim bari onu yazsaydın yani gerçekten ufak tefek bişeyler olmadan insanlar güvenip nasıl para verecek ?

Benim size ön yargım yok. Her ne kadar herkez translate yapacaklar sağlam olmayacak vs gibi şeyler söyleselerde ben sizin gayretinize ve cesaretinizi takdir ediyorum ve destek vermeye hazır olduğmu söyledim.

Ama yani en azından şu kişi tool u yapacak falan bilgi verseniz.

Eğer vermişseniz ben görmemiş kaçırmışsam kusura bakmayın
  • Mert021 M kullanıcısına yanıt
    Toolu U-CREW ekibinden birisi yaptı. Eğer daha önceden bilgisini vermemişsek şimdi vereyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grandekin@ks kullanıcısına yanıt
    Oradaki arkadaş ile konuştum. Eğer kabul ederlerse toolu bize verecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi gelişme var mı ?
  • Mert021 M kullanıcısına yanıt
    Çeviri çalışması başlamıştır, lütfen sitemizi takipte kalın

https://forum.donanimhaber.com/middle-earth-shadow-of-war-definitive-edition-turkce-yama-calismasi--136710029
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.