< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 3 Ocak 2019; 20:37:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 3 Ocak 2019; 20:37:26 > |
Neden sinirlendiniz ki şimdi ? herhangi bir küfür ya da hakaret etmedim, size karşı kötü bir sözüm de olmadı. Hem siz değil miydiniz "burası forum herkes istediği yorumu görüşü belirtebilir" diyen? Ki benimki içine biraz mizah karıştırılmış bir iğneleme hepsi o kadar, hemen trigger'lanmayın yani :D. O TRANSLATE, HATALI, DEVRİK çevirilere de kafa yoruyoruz biz, ha yanlış çevriliyordur orası ayrı hata yapılabilir test aşamasında da düzeltilebilir hatta TEST AŞAMASINDAYKEN BİLE gözden kaçabilir ama sen gidip de TEST EDİLMEMİŞ YAMADAN - 60 Seconds! yamasından yani - bahsediyorsan onun da yeniden testine başladık hatta sen de orada yapılan TEK HARF yanlışını yazmıştın falan hatırlarsın belki :D, YANLIŞ ÇEVİRİLER KONUSUNDA özellikle sen gibi kardeşlerimiz bu konuda bize çok yardımcı oluyor keşke sayınız artsa, hatalarımızı söylüyor falan hani anlarsın ya :D Biz de onları düzeltiyoruz :D O uyuma mevzusu da mübalağaydı ciddiye almışsın "rahat uyuyorum falan" güldürdün aksam aksam. Bu yamayı da dört dörtlük yapacağımızdan bir gram şüphe olmasın o tatlı kalbinde, dediğim gibi gerekirse 10 kere test edeceğiz :D Hadi bakalım takip etmeye aynen devam :D
|
Siz olayi yalnis anladiniz heralde adam ceviri ücretsiz yapacak ama dosyaları acmak icin program gerekiyor bu programıda baska bir grup parayla yapip veririm diyor adam hem ücretsiz ceviri yapacak hemde cebindem 1000 tl parami vericek biz oynayalım diye gelin beraber toplayalim demiş bir baba yiğit cikip ben Programi yaparim derse ücretsiz o ayrı Ozaman para isteyemezler
|
Umarım bu parayı toplar ve size ne kadar yanıldığınızı gösterebiliriz
|
Merhaba fikri olan ama bilmeden konuşan kardeşim.
Kota, bağış, ücret vb şeylere cevap vermiyorum, onlar bir kenara ama attığın şu mesaj ile hem konuyu açan arkadaşların aklını karıştırıyorsun hem de bizi durduk yerde zan altında bırakıyorsun. U-CREW ekibi olarak elimizden geldiği kadar her çeviri sitesine yardımcı olmaya çalışırken böylesine tuhaf bir mesaj, akıl tutulmasından başka bir şey değildir! Keşke önce konunun bir başlığını okumuş olsaydın. Şu oyunun aracını yapan kişi U-CREW ekibinin içinden biri, neden engel koymaya çalışalım veya konusunu baltalamaya çalışalım. Biz daha çok çevrilmesinden yanayız. Ve bizim bu duruşumuz ilk gün böyleydi, ayakta durabildiğimiz sürece de böyle olacak. Bu Araç satımı ile ilgili küçük bir bilgi vermek istiyorum. U-CREW aracı satmıyor. Aracı satan kişi U-CREW içindendir fakat bireysel olarak arkadaşlar ile konuşmuştur. Yani U-CREW araç satıyor gibi bir algı oluşmasın. Bireysel konuşulur bireysel anlaşmalar yapılır. Kendi kişisel fikrim, daha önce talihsiz çeviriler olmuştur olmamıştır, yazılanlara göre yorumluyorum. Ama insanlara destek çıkılmalı düşüncesindeyim. Bir şans verilmeli. Hemen kestirip atmayın. Yeni açılan bir site, doğal olarak adını daha fazla kişiye duyurmak isteyecektir. Büyük oyunlara yönelmeleri de normal. Bu yüzden maddi olmasa bile manevi desteğinizi bekleyeceklerdir. Son bir şey ‘wintersoldier’ ekibimiz içerisinde değildir. Konuştuğu ve yansıttığı cümleler tamamen kendi kişisel düşünceleridir. (Lütfen – direk bizimle bağdaştırılmasın) Kolaylıklar diliyorum. |
Üzülerek belirtiyorum ki böylesine büyük, güzel ve hikaye odaklı bir oyunu başka bir grubun çevirmesini istiyorum. Başka çevirmenlerden geri dönüş bekliyorum. Olumlu olursa eğer, çeviriyi onların yapması herkes için daha iyi olur.
(Bahsettiğim çevirmen, daha önce Shadow of Mordor u çeviren kişi) |
Kardeşim sen o güzel kalbini ferah tut. Yama en iyi şekilde çıkacak, o temiz kalbinde en ufak bir şüphe olmasın.Biliyoruz her gece uyuyamıyorsun bu konu yüzünden ama rahat rahat uyuyabilirsin. Maddi DESTEĞİ geçtim MANEVİ OLARAK DESTEK gösterenlerin de yamayı en iyi şekilde kullanmak istemeleri en doğal hakları. Bize başından beri -konusu açılan yamalarımızda-, yanlışlarımızı eksiklerimiz gösteren, onlara vurgu yapan, onları düzeltmemizde bize DESTEK olan SENİN bile en doğal hakkın. Tamam mı kardeşim ? Yama en iyi en güzel şekilde çıkışını yapacak, bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağız, gerekirse 10 kere test edeceğiz sen o GÜZEL KAFANI yorma bırak biz yoralım, biz yorulalım :D
|
gelip burda para dilen. bi de millete yorum yazma de. hadi kaybol
|
Ya arkadaş sen ne boş yaptın ya bırak adamlar bir şeyler için çabalıyor en azından söyledikleri yamaları çıkartıyorlar git çok salça olmak istiyosan 10-15 tane yamayı sözde %20-50 arası getirip de 1 yıl da çıkarmayanlara ol ya
|
Far cry 5 de toplandı sonuçta,adamlar program için topluyorlar.Beleşe bizim millet alışmış, dışarıda iki kahveye 20-25 TL verirler de burda laf ederler işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|