Şimdi Ara

Middle Earth Shadow of War Türkçe Yama Toolu İçin Maddi Destek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamadım beyler şimdi yama yapılsın diye paramı vericez yani 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzman5534 U kullanıcısına yanıt
    Evet yamanın yapımına başlanması için 1000tl bir ücret gerekmekte. Bu para toplanana kadar maalesef yama çalışmalarına başlamamız zor
  • Yapmayın dayı boşverin yamayı felan.
    Beleş olcaksa bakarız, çünkü beleşi severim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

gelip burda para dilen. bi de millete yorum yazma de. hadi kaybol

Alıntıları Göster
    sanki kendim için para istiyorum. Ben bu oyunu çoktan oynadım, hikayesini de anladım ama ülkemizin sadece %17 sinin ingilizce "bildiğini" göz önünde bulundurduğumuzda geriye kalan büyük çoğunluk da bu zevki tatsın diye para istiyoruz. Hoş, para çıksa ben ne uzarım ne kısalırım. Maksat herkes bu oyunu Türkçe oynasın

• Sizde elinizde yoğurt yok ayran yapmaya çalışıyorsunuz, bu işi yaparsanız gönüllü olarak yaparsınız insanlardan para isteyerek değil.

Bu işlerde sen dublajını tamamlarsın sonra siteye koyarsın.Alt kısma istersende desteklerinizi bekliyorum diyip iban koyarsın, işe başlamadan para istemen doğru bir tutum olmuyor.Bu şekilde olacaksa hiç olmaması daha iyi.

Söylediklerimi yanlış anlayadabilirsin burası forum, hakaret olmadığı sürece herkesin fikrini özgürce dile getirme hakkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Siz olayi yalnis anladiniz heralde adam ceviri ücretsiz yapacak ama dosyaları acmak icin program gerekiyor bu programıda baska bir grup parayla yapip veririm diyor adam hem ücretsiz ceviri yapacak hemde cebindem 1000 tl parami vericek biz oynayalım diye gelin beraber toplayalim demiş bir baba yiğit cikip ben Programi yaparim derse ücretsiz o ayrı Ozaman para isteyemezler

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Sen olayı hepten yanlış anladın. Her oyunun dil dosyasını açamazsın, bazılarının açabilirsin o da gerekli araçlar varsa. Bazılarının dil dosyası açık olur o ayrı. Shadow of Mordor un aracı var fakat Shadow of War ile uyumlu değildi. U-CREW ekibiyle görüştük, para karşılığında yeni araç yapmayı kabul ettiler. Araç şuan hazır ama para eksik. Cebimizden 1000 tl de veremeyeceğimize göre sizlerden yardım istiyoruz.
  • Öncelikle forum yetkililerinin bu tarz para talep eden başlıklara karşı bir yaptırımı olması gerekiyor. Yama var mı yok mu, yamanın ne kadarı ilerlemiş, tool nedir ne işe yarar ortada hiçbir açıklama yok, yamanın yapıldığına dair tek görsel yok elde tek bir somut veri yok ama tool varmış da para verirsek yapılmaya devam edecekmiş yav he he. Herkes dikkat etsin arkadaşlar bir şeye para vermek gibi niyetiniz varsa bile önce somut şeyler görün.
  • Arkadaşım ilk mesajdaki test resmi ne ? Hiçbir yere bakmıyorsun sonra böyle boş boş yazıyorsun.

Hatta bak dur bana yamayı yapanlar tarafından atılan 1 resmi daha atayım buraya.

Middle Earth Shadow of War Türkçe Yama Toolu İçin Maddi Destek

Böyle boş muhabbet yapmana gerek yok. Gördüğün gibi üstüne üstlük Türkçe karakter sorunu da çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 3 Ocak 2019; 18:33:49 >

• Valla hocam ilerleme yüzde 0, tahmini süre mevcut değil. Kimse kusura bakmasın bir tool için cebimden 1000 lira çıkarıp veremem. Bu forumdan üç beş bir yardım alamadığım süreçe bu konuda yapılacak bir şey de yok elimizde.
    Dolandırıcı olarak suçlamışsınız galiba valla hocam adresim yurdum belli. Güvenmeyen arkadaşlara gerekli güvenceyi verebilirim. Telefon numaran, çeşitli adreslerim falan hepsi mevcut. 1000 lira için de telefon numaramı veya adresimi de değiştirmem zaten
    Kısacası bu yama benim için değil ingilizcesi yeterli olmaaynalr veya tam bir türkçe deneyim yaşamak isteyenelr için bir proje. Destek olunursa diğer örnekleri gibi bu da gerçeklerşir. Aksi halde başlamadan biter
  • Far cry 5 de toplandı sonuçta,adamlar program için topluyorlar.Beleşe bizim millet alışmış, dışarıda iki kahveye 20-25 TL verirler de burda laf ederler işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kimseyi dolandırıcılıkla suçlamadım para istiyorsanız elle tutulur gözle görülür somut şeyler sunmanız gerekiyor, bunu sunmadan kusura bakmayın mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Bilgim yok ama bu yama sanirim bedava yayinlanma ihtimali var.onun icin.bidir bidir konusanlar var.malum ucrew her yamaya atlayip .hepsine kota flaan uygulamadan .ucretli yayinladigi icin bu tur yama yapanlara bulasiyo.

SADECE KENDI FIKRIM.BU YAMA YAPILIRMI YAPILMAZMI.UCRETLIMI KOTALIMI.BEDAVAMI.

Bilmeden konustum affola
    Merhaba fikri olan ama bilmeden konuşan kardeşim.

Kota, bağış, ücret vb şeylere cevap vermiyorum, onlar bir kenara ama attığın şu mesaj ile hem konuyu açan arkadaşların aklını karıştırıyorsun hem de bizi durduk yerde zan altında bırakıyorsun.
    U-CREW ekibi olarak elimizden geldiği kadar her çeviri sitesine yardımcı olmaya çalışırken böylesine tuhaf bir mesaj, akıl tutulmasından başka bir şey değildir!
    Keşke önce konunun bir başlığını okumuş olsaydın. Şu oyunun aracını yapan kişi U-CREW ekibinin içinden biri, neden engel koymaya çalışalım veya konusunu baltalamaya çalışalım. Biz daha çok çevrilmesinden yanayız. Ve bizim bu duruşumuz ilk gün böyleydi, ayakta durabildiğimiz sürece de böyle olacak.

Bu Araç satımı ile ilgili küçük bir bilgi vermek istiyorum. U-CREW aracı satmıyor. Aracı satan kişi U-CREW içindendir fakat bireysel olarak arkadaşlar ile konuşmuştur. Yani U-CREW araç satıyor gibi bir algı oluşmasın. Bireysel konuşulur bireysel anlaşmalar yapılır.

Kendi kişisel fikrim, daha önce talihsiz çeviriler olmuştur olmamıştır, yazılanlara göre yorumluyorum. Ama insanlara destek çıkılmalı düşüncesindeyim. Bir şans verilmeli. Hemen kestirip atmayın. Yeni açılan bir site, doğal olarak adını daha fazla kişiye duyurmak isteyecektir. Büyük oyunlara yönelmeleri de normal. Bu yüzden maddi olmasa bile manevi desteğinizi bekleyeceklerdir.

Son bir şey ‘wintersoldier’ ekibimiz içerisinde değildir.
    Konuştuğu ve yansıttığı cümleler tamamen kendi kişisel düşünceleridir. (Lütfen – direk bizimle bağdaştırılmasın)
    Kolaylıklar diliyorum.

• Arkadaşlar konuya ekleyin bir iban; bağış işini toplamaya başlayalım ben yardım etmeye hazırım. Çeviri için gerekli tool için bile para istiyorlar ben beleş isterim diyen dh ölücü kafası ile uğraşmayın, gerekirse bu 1000 tl limiti bir süre içinde sadece kendim bile karşılamaya çalışırım. Her zaman bu tarz işlere yardım ettim. Biz bu tarz işlere maddi manevi olarak destek verip birçok çevirinin sunulmasında bir şekilde katkı veriyor iken; bir kesimin sadece beleş kafa yapısı ile köle tarzı çevir ve bize sun anlayışı değişmeyecek. Ayrıca konuda ki kaliteli bir çeviri olsun, şu çevirsin önerisine ise tek söyleyeceğim iyi güzelde o zaman başka çevirmek isteyen var ise neden bu zamana kadar çıkmadı derim. Benim karşı olduğum sadece tamamen translate ve anlamsız çeviridir şayet bu çeviriyi biz yapacağız diyen kişilerde önümüze bu tarz bir iş sunar iseler bir daha bizden en ufak destek bulamazlar..

Keşke bir kerede bir çeviri konusu tartışmasız geçse illa ki bir şekilde sorun çıkması gerekiyor.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Yanılmanızı, yanlış söylemenizi o kadar çok isterdim ki ancak maalesef ülkemizin (en azından dh'nin) genel durumu bu. Kimse elini taşın altına koymak istemiyor hatta koyanlara hakaret edilip engel olunmaya çalışılıyor. Bütün bu olumsuz boş mesajlara rağmen biz arayışlarımızı sürdürüp istediğimiz sonuca ulaşmak için elimizden geleni yapacakyız.
  • Far cry 5 toolu için para toplanma işine başlandığında böyle tartışmalar olmamıştı, çünkü çeviriyi yapacak olan kişi herkesin bildiği bir isimdi. Siz de insanların sizin hakkınızdaki düşünceleri daha iyi bir seviyeye çekmek için böyle bir projeye girme isteğindesiniz. Ben de destek olunması taraftarıyım. (O boş yapanların muhtemelen bir kuyruk acıları var ya da algılama kapasiteleri yetersiz.) 10 TL de ben gönderebilirim. Elimden gelen şimdilik budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKBLADE -- 3 Ocak 2019; 20:34:24 >
  • BJKBLADE B kullanıcısına yanıt
    10tl 100tl, elinizden ne gelirse. İlk mesaja hesap bilgilerimizi ekledim. Oradan bağış yapabilirsiniz. Yapacağınız bağışa açıklama olarak adınızı/dh nick'inizi ve SOW diye bir yazı yazarsanız sizi belirlemem kolay olur
  • Geçmiş tecrübeme dayanarak, bir tavsiye vereyim.

Online Google Docs açbilirsin. Gereken miktar ve gönderilen miktarı yaz. Listeye de verenlerin adını yazın. Yanına da kaç TL verdiklerini ve Dekontu ekleyin. Takibi kolay ve herkes tarafından yapılabilsin. Ben Far Cry 5 te öyle yaptım. Sorunsuz bir şekilde yürüdü her şey.

• Umarım başkası çevirir bu oyunu çevirebilecek seviyede bir grup değilsiniz maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

Umarım başkası çevirir bu oyunu çevirebilecek seviyede bir grup değilsiniz maalesef
    Umarım bu parayı toplar ve size ne kadar yanıldığınızı gösterebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.