Şimdi Ara

Mide Rahatsızlığı + Tansiyon Askerlik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm 19 Yaşındayım Küçüklüğümden Beridir Mide Rahatsızlığım Var Özellikle Midem Yüzünden hiç bir yeri gezemiyorum arkadaşlarım dalga geçiyorlar çocuk gibisin diye mesela araba ile 50 metrelik yolu gitsem kesin kusarım , Nefret ediyorum arabalara binmekten bu yüzden şu Son 1 Senedir iyice Beter olmaya başladım Bu Sefer tansiyonum'da çıkmaya başladı gece yarısı durduk yere başım dönüyor sürekli kusuyorum ölecekmiş gibi oluyorum ve tir,tir titriyorum Hastaneye gösterdim Gastrit var diyip gönderiyorlar Gastrit olacağını sanmıyorum başka bir şey var ama ne Askerde Çürük alma ihtimalim varmı ?

• Geçmiş olsun , gastrit değildir o reflüdür muhtemelen ...
    reflü yüzünden çürük vermezler, tedavisi olan hastalık, tansiyon hastası isen onun da çaresi var atarsın tansiyon hapını bakarsın rahatına, tansiyon yüzünden de çürük vermezler anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Geçmiş olsun , gastrit değildir o reflüdür muhtemelen ...
    reflü yüzünden çürük vermezler, tedavisi olan hastalık, tansiyon hastası isen onun da çaresi var atarsın tansiyon hapını bakarsın rahatına, tansiyon yüzünden de çürük vermezler anlayacağın
    Allah Razı Olsun Hocam eyw Cevabınız İçin
  • O askerliğe gidilecek aslanım. Sana orada bebek gibi bakarlar sen heyecan yapma. İster kus ister bayıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

O askerliğe gidilecek aslanım. Sana orada bebek gibi bakarlar sen heyecan yapma. İster kus ister bayıl.
    Sıkıntı Yok Benim Zaten Askerlik Yapmama Gibi Bir Amacım Yok
  • büyük ihtimal anksiyite bozukluğu yani panik atak var sende psikiyatriye bir görün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

büyük ihtimal anksiyite bozukluğu yani panik atak var sende psikiyatriye bir görün derim
    Hocam Anksiyete yi Araştırdım da Tam Beni Anlatıyor Olabilir Ama Kusma Ne Alaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen sporla ilgilenmiyon mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

sen sporla ilgilenmiyon mu
    Evet İlgileniyordum Dövüş İle Ama Rahatsızlığımdan Dolayı Bıraktım Aylar Önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Allah Razı Olsun Hocam eyw Cevabınız İçin

Alıntıları Göster
    Rica ederim tekrar geçmiş olsun
  • raporlanmış adı konmuş bir hastalığın olması lazım. midem ağrıyor diyip alamazsın.
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Stress (araba tutması) panik atak, tansiyonu ve mide rahatsızlığını tetikler onlarda kusma yapabilir sen bence bir görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 19 Nisan 2019; 16:35:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen panik ataktır ama yinede sağlık sorunlarını ciddiye almakta fayda var

daha geniş çaplı bir araştırma yaptırman gerekebilir de

doktorlarda bazen çok ilgisiz davranıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.