Şimdi Ara

midem çok fena ağrıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazar gecesi bu ağrı yüzünden uyandım ve geri ağrı uyuyamadım.
    doktora gittim.2 tane gaviscon ve 1 tane lansor verdi.ama bunlar sadece kısa süreli olarak geçiriyor ağrıları.
    ilaç dışında başka bir çözümü yokmudur bunun?

• surf yap
  • ağrının neden olduğu önemli. gastroloji uzmanına gitmeni tavsiye ederim. midene endoskopi yapıp baksınlar bir sonra ona göre bir tedaviye geçilir. ağrın falan kalmaz.
    lansor belki hafif geliyordur sana şu anda. geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 28 Ağustos 2007; 17:38:58 >
  • koray sen konuşma.

birdy,
    teşekkürler.
  • talcid cigne işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

koray sen konuşma.

birdy,
    teşekkürler.

rica ederim. ben bu ağrılardan çok çektim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
    ocak ayı başlarında sürekli kusuyordum midem ağrıyordu şu anda çok çok iyiyim. gitmek istersen arzu edersen sana bir doktor adresi vereyim istersen telefonla da danışabilirsin. avcılardaki "özel avcılar hospital" hastanesinde doktor canan nalbantoğlu adlı bir doktor var hem iç hastalıkları uzmanı aynı zamanda gastroenteroloji uzmanı kendisi bu yüzden de endoskopi de yapıyor. hastanenin telefonu 591 10 00. bir telefon et randevu al ya da sabah 9:00- 18:00 arası ara bizzat dr.canan hanımla telefonda görüş anlat derdini o sana gerekeni söyler randevu verir. inan pişman olmayacaksın. yine de yakınında güvendiğin iyi bir doktor varsa ona git.

ssk bağkur emekli sandığı anlaşması da var bu hastanenin

tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 28 Ağustos 2007; 17:57:02 >

• wind olm nerdesin msn e hiç girmiyosun artık bıraktın mı bu işleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav bu ülkede çok büyük saglık sorunu var geçen hastaneye gittim hasta olup geri döndüm.

birarada benim kalp tarafı agrıyordu gittim doktora uzan dedi uzandım şuan agrıyormu dedi yok dedim agrımıyor ee ozaman niye geldin dedi. iyi dedim kalp krizi geçireyim öyle gelirim dedim. kadın gülüyor
    birkeresindede burnum kanıyordu gittim doktora burun damarlarını yakmak gerek dedi iyi dedim yak agrılı olur dedi olsun dedim. aradan lafı patlatmasınmı ama geçmeyebilir.yav geçmiyecekse niye işkence çektireceksin dedim çıktım ordan baska doktora gittim. adam işinin ehli özele gittim işte burnuma filan baktı burun yan kaynama yapmıs dedi ve ilaç verdi kullandım sorunum ortadan kalktı.
    bir psikolog tanıyorum adam müşteri yok diye kafayı yiyor. az müşteri geliyormuş:)
    bu oktorlar alem kişiler tamamiyle çogu piskopat...çogu paragöz. para kazanmak için bile adamı ameliyat ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-microsoft -- 28 Ağustos 2007; 18:17:23 >

• birdy,
    çok teşekkürler ilgilendiğin için

koray,
    evet.

anti-microsoft,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.