Şimdi Ara

40 dakikadır kalkamıyorum başım çok kötü dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 40 dakikadır yataktayım kalkınca her şey birbirine giriyor midem bulandığı için hemen geri yatmak zorunda kalıyorum hiç alkol felanda almadım daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu aynı konuyu konu dışı özel bölümünede açtım ancak pek aktif yok orada galiba korkuyorum ilk defa böyle oluyor pazar günü ikinci defa girmem gereken ygs sınavı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

• Nane limon yaptır evdekilere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonthor kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam

• Samed Bey kullanıcısına yanıt
    söyleyeyim bir

• Olur öyle kalk yataktan yatma kalk otur koltukta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okula gidiyorsan bugün gitme bence uyu.

• okul yok hocam mezunum, şimdi yaslandım duruyorum hala.hafif dönmeler var çok hareket edemiyorum

• Macella kullanıcısına yanıt
    Ortostatik hipotansiyonun olabilir.Acile git dramamine yapsınlar semptomların düzelmezse beyin ct ye kadar gider nörolojik muayenenin de yapılması gerekiyor.sınava kadar ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin

• Hipo, hiper tansiyon,

İç kulak sıvısı

Üşütme

• Vertigo

• Hocam bendede bugün bi terslik var . Sabah yataktan sarhoş gibi kalktım aile zoruyla okula gittim ve otobüse bindikten bi 10 dakika sonra acayip bi mide bulantısı baş dönmesi yaşadım hemen düğmeye basıp indim oturdum biyerde 5 dakika dinlenip devam ettim . O mide bulantısı hala devam ediyor . tam 40 dakika önce oldu olay Ailemi aradım o sırada azar işittim üstüne gece geç yattın ondan oluyo dediler . İlk kez geç yatmıyorum ki neredeyse her günüm 6 , 7 saatlik uykuyla geçiyor. Bi sor yani belki başka birşey olabilir , ciddi birşey olabilir demi ?

• ballı süt içtim düzeldi biraz ayağa falan kalkabiliyorum ani hareket etmedikçe sorun yok genede gitmeli miyim ders çalışmam gerekiyor zamanım yok pek

• brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam şekerli bir şeyler yiyin su için bir arkadaşım tavsiye etti düzeldim biraz

• Macella kullanıcısına yanıt
    Devam ederse git tabi böyle hiç çalışamazsın sınavda başına gelirse uğraş dur.betaserc bulundur yanında sen

• Aşırı strestendir.

• Bana da ortaokuldayken olmuştu bu 1-2 hafta boyunca sürekli başım dönüyordu. Otururken veya ayaktayken daha hafif oluyordu yattığımda bildiğin dünya gözümde dönmeye başlıyordu. Belli bi sebep de bulamadım şu olay oldu ondan dolayıdır veya stresten dolayıdır falan diye. Birçok hastane gezdim bi sürü test yapıldı hiç bişi bulamadılar en son bilgisayardan uzak dursun radyasyondan kaynaklanıyor dediler de hiçbir alakası yoktu sonradan kendiliğinden geçti. Ayrıca bu baş dönmesi diğer baş dönmelerinden farklıydı hala daha arada hissediyorum 1-2sn olup bitiyor ama o bile çok korkutuyor acaba tekrar mı başlayacak diye. Benimki sana örnek olarak dursun 2 haftadan uzun sürerse kafayı yedim diyip intihar edebilirsin
  • Az şekerli bir şeyler ye. Düzelirsin.
  • Bazen bilgisayarı açınca mavi ekran verir, en son iyi yapılandırma ister. Harddisk fragmantasyon olmuştur, RAM yerinden oynamıştır. Ancak GPU lehimleri yerinden oynadıysa durum fena : )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.