Şimdi Ara

Midi sorunu..! (sesten anlayan arkadaslar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Midi sorunu..! (sesten anlayan arkadaslar)

resimde de görüldüğü gibi Midi müziği çalarken varsayılan aygıT bende booş gözüküyo...dolaysıyla müzik programlarım çalışmıyor...! (yani davul gitar vb. aletlerden ses gelmiyo) bu durumu nasıl düzeltebilirim...?
    yardımınız için şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygaR_84 -- 18 Ağustos 2006; 19:07:24 >

• yokmu forumda müzikle haşırneşir bi bilir kişi.. bana mpu 401 uyumlu ses sürücüsü lazım..intte arattım sürücüler win95 için hep...Xp için sürücü bulamadım...
  • ses sürücüsünü bidaha yükle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahill -- 18 Ağustos 2006; 23:13:28 >
  • Biostan Onboard ses aygıtlarına gir orda midi port disabled galiba. onu enabled yap. Bilgisayar açınca zaten driver bulunacak belki Ankart CD sinide isteyebilir. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Biostan Onboard ses aygıtlarına gir orda midi port disabled galiba. onu enabled yap. Bilgisayar açınca zaten driver bulunacak belki Ankart CD sinide isteyebilir. Kolay gelsin.

hocam biosa girdimde öyle bi seçeneği bulamadım..açık adresi verirsen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygaR_84 -- 19 Ağustos 2006; 14:42:10 >
  • hocam benim bildiğim ac97 o/b midi aygıtı yok zaten yani bende böyle benimki de ac97 ondan yani

ayrıca via nın sitesinde vinly codec indir en son versiyon güncellemiş olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

hocam benim bildiğim ac97 o/b midi aygıtı yok zaten yani bende böyle benimki de ac97 ondan yani

ayrıca via nın sitesinde vinly codec indir en son versiyon güncellemiş olursun

Valla bende vardı.. hatta microsoft gs synth gibi bişiler yazıyodu.. 1-2 aydır boş gözüküyo orası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de varmış
  • Up
  • Büyük ihtimalle BIOS'ta kapalıdır. Bazı BIOS'larda Midi yerine MPU- 431 falan gibi isimlerle de geçebilir. BIOS'ta sesle ilgili kısma bir daha gözat bence.
  • ya ben kör oldum heralde..? benim biosta göremedim öle bi seçenek..! yardım pls
  • http://www.pt.lu/comnet/files/ip/klcodec274f.exe bunu indir kur baslat - programlar - K-Lite Codec Pack - Configuration - Codec Tweak Tool "[Registry] Fix non-working system sound" bunu isaretle
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

http://www.pt.lu/comnet/files/ip/klcodec274f.exe bunu indir kur baslat - programlar - K-Lite Codec Pack - Configuration - Codec Tweak Tool "[Registry] Fix non-working system sound" bunu isaretle

sağol ama codeclen alakalı değil..yinede indirdim... Şu biostan anlayan biri yokmu..yada kod10 nedemek..? sürücüde böle bi hata gördüm? BU gidişle format atıcaz heralade?

• Biosta Ses kartı ayarlarının yanında oluyor genelde bu midi.

Faklı anakartlarda farklı bioslar var ve o yüzden hangisi nerde bazen ben bile karıştırıyorum.

anakart marka model yazarsan daha iyi olur. o zaman daha kolay yardım alabilirsin.

Edit: Eğer biostan kapalı ise formatın hiç bir faydası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 22 Ağustos 2006; 0:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Biosta Ses kartı ayarlarının yanında oluyor genelde bu midi.

Faklı anakartlarda farklı bioslar var ve o yüzden hangisi nerde bazen ben bile karıştırıyorum.

anakart marka model yazarsan daha iyi olur. o zaman daha kolay yardım alabilirsin.

Edit: Eğer biostan kapalı ise formatın hiç bir faydası olmaz.

anakart: ABİT KD7A ( valla yardım eden biri çıkarsa diskoya götürcem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygaR_84 -- 22 Ağustos 2006; 0:38:14 >
  • Arkadaş Bunu Diyor Heralde Benimkide AC97

Midi sorunu..! (sesten anlayan arkadaslar)
  • Evet odur..genelde bütün bilgisayarlarda o oluyor..daha farklı bişiye denk gelmedim şu ana kadar..

anakart: ABİT KD7A...
  • Senin biosta midi ile ilgili bişey yok...

Eğer Via 4 in 1 driver yüklememişsen bide onu kur derim. Onu kurmuşsan ses kartını kaldırıp bidaha kurman belki çözüm olabilir.

Edit: ama senin anakart özelliklerinde Creative 5.1 diyor ya sen yanlış bişey yükledin, yada bu boardın bi kaç versionu var.

edit:http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=129

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 22 Ağustos 2006; 2:22:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.