Şimdi Ara

Miele 8310 mu Nilfisk Power serisi mi? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyson almak için çıktıgım geziden bugun Miele ya da Nilfisk olarak geri döndüm.
    Dyson allergy modeli 2000 lira civari evladiyelikmiş vs diyorlar ama hanım 5 sene sonra yeni ister.

Sormak istediğim,

Nilfisk power serisi 2000 watt ve Nilfisk Bravopet pack var ekonomik olarak.
    Buna karşın Miele 8310 diger alternatifim ?

Sizce hangisi alınır ? Ya da bunlardan birisini kampanyalı ya da hesaplı alabilcegim bir yer varm ı ?

• www.burdanelervar.com üzerinden yapacağınız alışverişler için geçerli aldığınız miktara göre geçerli 10tl,25tl ve 50 tl ' lik indirim kodlarım mevcuttur yararlanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
  • SüpürgeMarket olarak forever Miele diyoruz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healer -- 19 Temmuz 2014; 15:18:58 >
  • 545 TL + 13 TL kargo olarak 558 TL'ye "NİLFİSK POWER ALLERGY" aldım. (Teknokurdu adlı siteden.)
    Siparişin ertesi gün evimdeydi süpürge.
    Kutuda 2 adet toz torbası oluyor.
    3 adet büyük tip, 3 adet de makinadaki kapak içinde toplam 6 adet başlık oluyor.

Birleşik başlık
    Turbo başlık (vakum ile dönüyor)
    Sert zemin başlığı (bol fırçalı)
    Diğer 3'ü her makinada olan başlıklar.

Makinanın çekim gücü 550W süper bir şey.
    (Daha önce Nilfisk Coupe Special vardı, mutfak halısını onunla süpürürken halı az kalkıyordu yerinden Power Allergy ise halıyı gazete gibi buruşturuverdi, ayarını kısmak zorunda kaldım.)
    Turbo başlık da müthiş bir Devir ile dönüyor halıdaki bütün kılı tüyü topluyor çok başarılı.
    6,6 kg. olması kağıt üstünde korkutmasın Tekerlekleri iyi o yüzden çok rahat hareket ediyor.
    Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.