Şimdi Ara

Migros'da Tüm Kitaplarda %40 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Migros ve Tanşaşlarda tüm kitaplar için %40 indirim başlamış. Ben bugün uğradım pek bir şey bulamadım iki tane kitap alıp çıktım. Evinin yakınlarında Migros veya Tanşaş olan arkadaşlar bir uğrayıp baksın derim.

• ya üstat, o kitaplar iyice folloş olmuştur gari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

ya üstat, o kitaplar iyice folloş olmuştur gari.
    Bir bakmak lazım aslında. Kitapların durumu iyiyse tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betax

Bir bakmak lazım aslında. Kitapların durumu iyiyse tabi...

Alıntıları Göster
    Benim aldıklarımın durumu iyiydi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi ve Golem ve Cin kitaplarını aldım. Ama Migros'un kitap kısmı çok yetersiz geldi onu söylemem lazım, Golem ve Cin olmasa hiçbir şey almadan çıkardım direk. Kampanya 11-16 Haziran tarihleri arasında geçerliymiş onu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 14 Haziran 2014; 0:03:29 >
  • Güzel kitaplar var ayak üstü bir göz atmıştım ama iyi bir indirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

Benim aldıklarımın durumu iyiydi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi ve Golem ve Cin kitaplarını aldım. Ama Migros'un kitap kısmı çok yetersiz geldi onu söylemem lazım, Golem ve Cin olmasa hiçbir şey almadan çıkardım direk. Kampanya 11-16 Haziran tarihleri arasında geçerliymiş onu da belirteyim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betax

quote:

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Uğramakta fayda var. Bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Uğramakta fayda var. Bilgilendirme için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Tüm kitaplarda indirim yoktu, olanlarda da kendime göre bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Hocam emin misin? Özellikle tüm kitaplar diye yazıyor kitap kısmında ve ben indirime dahil olmayan bir kitap görmedim.
  • büyük migroslarda tüm klasikler bulunabiliyor neredeyse.yarın gidip bakıcam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Hocam emin misin? Özellikle tüm kitaplar diye yazıyor kitap kısmında ve ben indirime dahil olmayan bir kitap görmedim.

Eminim hocam, özellikle kitap için gittim fakat çer çöpleri indirime koymuşlar
  • Ben de yeni gördüm fakat bu orada olan bütün kitaplar için geçerli en azından benim gittiğim yerde öyleydi.Fazla kitap çeşidi yok ama aralarında iyi kitaplar da var.Tabi beni etkilemedi kotamı doldurmuştum elimdeki kitaplar tüm yaz yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Ben de yeni gördüm fakat bu orada olan bütün kitaplar için geçerli en azından benim gittiğim yerde öyleydi.Fazla kitap çeşidi yok ama aralarında iyi kitaplar da var.Tabi beni etkilemedi kotamı doldurmuştum elimdeki kitaplar tüm yaz yeter.
    aslında taht oyunları felan olsa iyi olur benim istediklerim yok maalesef
  • Kitap cesitliliginin olmamasindan ben de yakinmistim ama yine de hepsinde indirim vardi, butun kitaplarda indirim yoktu yerine adam akilli kitap yoktu desek daha dogru olur. Bir an populer olanlari raftan indirip, raflari dandik seylerle doldurduklarindan suphelenmedim degil.
  • Pek aradığım kitaplar yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Pek aradığım kitaplar yoktu.
    Bugün gittim hiç aradığım kitaplar yoktu. Eli boş döndüm geri.
  • Kral katili serisi olmaz demi?
  • Drago kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam. Raflarından eksik olmayan Taht Oyunları bile yoktu. İlk kitap yıprandığı için alırım oradan diyordum ama şans yokmuş. En çok Yılmaz Özdil ya da Elil Şafak okuyanlara yaradı sanırım kampanya, onların kitaplarından dolu dolu görmüştüm.
  • quote:

Malesef hocam. Raflarından eksik olmayan Taht Oyunları bile yoktu. İlk kitap yıprandığı için alırım oradan diyordum ama şans yokmuş. En çok Yılmaz Özdil ya da Elil Şafak okuyanlara yaradı sanırım kampanya, onların kitaplarından dolu dolu görmüştüm.

Ask varmıydı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drago

quote:

Ask varmıydı hocam?

Alıntıları Göster
    Dan Brown- Cehennem var mıydı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.