Bildirim
Migros'da Tüm Kitaplarda %40 İndirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya üstat, o kitaplar iyice folloş olmuştur gari. -
Bir bakmak lazım aslında. Kitapların durumu iyiyse tabi...quote:
Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları
ya üstat, o kitaplar iyice folloş olmuştur gari. -
Benim aldıklarımın durumu iyiydi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi ve Golem ve Cin kitaplarını aldım. Ama Migros'un kitap kısmı çok yetersiz geldi onu söylemem lazım, Golem ve Cin olmasa hiçbir şey almadan çıkardım direk. Kampanya 11-16 Haziran tarihleri arasında geçerliymiş onu da belirteyim.quote:
Orijinalden alıntı: Betax
Bir bakmak lazım aslında. Kitapların durumu iyiyse tabi...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 14 Haziran 2014; 0:03:29 > -
Güzel kitaplar var ayak üstü bir göz atmıştım ama iyi bir indirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sleepingforest
Benim aldıklarımın durumu iyiydi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi ve Golem ve Cin kitaplarını aldım. Ama Migros'un kitap kısmı çok yetersiz geldi onu söylemem lazım, Golem ve Cin olmasa hiçbir şey almadan çıkardım direk. Kampanya 11-16 Haziran tarihleri arasında geçerliymiş onu da belirteyim.
Teşekkürler. -
Uğramakta fayda var. Bilgilendirme için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Betaxquote:
Benim aldıklarımın durumu iyiydi, Bir Nefeste Dünya Mitolojisi ve Golem ve Cin kitaplarını aldım. Ama Migros'un kitap kısmı çok yetersiz geldi onu söylemem lazım, Golem ve Cin olmasa hiçbir şey almadan çıkardım direk. Kampanya 11-16 Haziran tarihleri arasında geçerliymiş onu da belirteyim.
Teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
Tüm kitaplarda indirim yoktu, olanlarda da kendime göre bir şey bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: logan34
Uğramakta fayda var. Bilgilendirme için teşekkürler.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: NJP
Tüm kitaplarda indirim yoktu, olanlarda da kendime göre bir şey bulamadım.
Hocam emin misin? Özellikle tüm kitaplar diye yazıyor kitap kısmında ve ben indirime dahil olmayan bir kitap görmedim. -
büyük migroslarda tüm klasikler bulunabiliyor neredeyse.yarın gidip bakıcam. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NJP
Tüm kitaplarda indirim yoktu, olanlarda da kendime göre bir şey bulamadım.
Hocam emin misin? Özellikle tüm kitaplar diye yazıyor kitap kısmında ve ben indirime dahil olmayan bir kitap görmedim.
Eminim hocam, özellikle kitap için gittim fakat çer çöpleri indirime koymuşlar -
Ben de yeni gördüm fakat bu orada olan bütün kitaplar için geçerli en azından benim gittiğim yerde öyleydi.Fazla kitap çeşidi yok ama aralarında iyi kitaplar da var.Tabi beni etkilemedi kotamı doldurmuştum elimdeki kitaplar tüm yaz yeter. -
aslında taht oyunları felan olsa iyi olur benim istediklerim yok maalesefquote:
Orijinalden alıntı: incir reçelşi
Ben de yeni gördüm fakat bu orada olan bütün kitaplar için geçerli en azından benim gittiğim yerde öyleydi.Fazla kitap çeşidi yok ama aralarında iyi kitaplar da var.Tabi beni etkilemedi kotamı doldurmuştum elimdeki kitaplar tüm yaz yeter. -
Kitap cesitliliginin olmamasindan ben de yakinmistim ama yine de hepsinde indirim vardi, butun kitaplarda indirim yoktu yerine adam akilli kitap yoktu desek daha dogru olur. Bir an populer olanlari raftan indirip, raflari dandik seylerle doldurduklarindan suphelenmedim degil. -
Pek aradığım kitaplar yoktu. -
Bugün gittim hiç aradığım kitaplar yoktu. Eli boş döndüm geri.quote:
Orijinalden alıntı: Drybeansandrice
Pek aradığım kitaplar yoktu. -
Kral katili serisi olmaz demi? -
Malesef hocam. Raflarından eksik olmayan Taht Oyunları bile yoktu. İlk kitap yıprandığı için alırım oradan diyordum ama şans yokmuş. En çok Yılmaz Özdil ya da Elil Şafak okuyanlara yaradı sanırım kampanya, onların kitaplarından dolu dolu görmüştüm. -
quote:
Malesef hocam. Raflarından eksik olmayan Taht Oyunları bile yoktu. İlk kitap yıprandığı için alırım oradan diyordum ama şans yokmuş. En çok Yılmaz Özdil ya da Elil Şafak okuyanlara yaradı sanırım kampanya, onların kitaplarından dolu dolu görmüştüm.
Ask varmıydı hocam? -
Dan Brown- Cehennem var mıydı?quote:
Orijinalden alıntı: Dragoquote:
Malesef hocam. Raflarından eksik olmayan Taht Oyunları bile yoktu. İlk kitap yıprandığı için alırım oradan diyordum ama şans yokmuş. En çok Yılmaz Özdil ya da Elil Şafak okuyanlara yaradı sanırım kampanya, onların kitaplarından dolu dolu görmüştüm.
Ask varmıydı hocam?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- nutuk hangi yayından okunmalı
- westeros haritası türkçe
- martin eden hangi yayınevinden okunmalı
- ankarada ya okunur ya da aşık olunur zaten
- montaigne nasıl okunur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X