Önceden bir sınır yoktu. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6874. sayfa)
-
-
60 yaş üstü kişiler faydalansın diye pandemi zamanı geldi. Pandemiden sonra da sürdürdüler. Fakat bu sene başından itibaren aniden sınırlama getirdiler.
-
Bu sene 1 alana 1 bedava nasıl bittiyse bu da aynı ekibin işi gibi gözüküyor. O yüzden geri gelmesi biraz zor gibi gözüküyor artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Ocak 2025; 12:45:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ailem buradan haftada 4-5 sipariş veriyordu. Ayda minimum 20 sipariş geliyordu. Şimdi bu gelince ayda 1' e düşecek. Buradaki düşüş hissedilir derecede olursa, yaptıkları uygulamanın getirisinin götüründen daha küçük olduğunu fark edince bence geri getirirler.
-
1+1 daha fazla etkilemiştir ama o da bu da eskisi gibi geri gelmeyecektir bence çünkü Yukarıdan vatandaşlarına Alışveriş kısıtlaması getirilmesi para harcatmamaya dair bir politika yürütülüyor şu anda ülkede..
İyi de burada yapılan alışverişin %90'ı temel gıda alışverişi restoran veya lüks harcama değil ki.
-
Onu yukarıya sormak lazım eskiden araba telefon falan lüks harcama sayılıyordu.
PO, garenta tarzı belirli alışverişe money kazanma bitti mi ? Bende gözükmüyor da
Kesinlikle bilen insanlar bencilce davranıp haber vermemişler, benim de haberim yoktu. Olsa bizler de faydalanırdık baba evi için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makarnayı marketten alınca da money geliyor mu? Sanal değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Money iade gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel tıkla gel al kodu nedir arkadaşlar?
Birkaç gündür sıkıntı var. Düzelmedi de. Herkesler beklemede.
Bu ay tıkla gel al maalesef kişiye özel oldu.Herkeste yok.Benim 5 hesabın da sadece birine gelmiş.
-
Makarnanın TBG si var mi varsa ne ?
Çok ilginçtir ki bende yeni duyuyorum bu sürecin bu zamana kadar devam ettiğini, annemlere kendi gold hesabımdan sipariş verip duruyordum bilseydim öğretirdim kendisi alırdı o kadar da foruma girer çıkarım böyle birşeyi hiç görmedim kimse de paylaşmamış bitince haberimiz oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan_tsubasa -- 5 Ocak 2025; 14:18:12 >
kişiye özel makarna TBG olarak gelir. Zaten gelse de 50/5 veya 80/9 gibi veriyor. olmasa da olur yani
-
Doğru diyorsun sağolasın abi
Hocam Lazanya stoğunuzu tazeledinizmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta ücretsiz erteleme kampanyası sadece hesaptaki para veya kartla mı ödeniyor? Uygulamada bulunan moneypro bakiyesi ile ödeme imkanı var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X