Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6875. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 28 Misafir (3 Mobil) - 36 Masaüstü8 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
139.234
Cevap
3.071
Favori
17.948.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68736874687568766877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok kardeşim,ne kahve ne de makarna almadım. Önceki lazanyalar duruyor,ayıptır söylemesi öğlene yaptım zaten.

Ayın birindeki alışverişimden migros kodlardan bana borcu olana 875 moneyi verene kadar ben YOĞUM.Sadece TBg'lerden 120 money aldım..875 daha vermesi lazım

kod varsa varım kod yoksa ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 5 Ocak 2025; 14:34:40 >
  • Tüm Sütaş ürünlerine yarın %20 zam geliyormuş.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

+10000 Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 yaşa sınırsız ücretsizmiş demek bu kadar zaman iyi saklamış yalnız bundan faydalananlar, her ayrıcalığın bir sonu var tabi, bence gereğinden fazla bile durmuş artık Gold üyelik alıp devam edebilir faydalananlar da aylık 50 lira zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Bende ilk defa duydum. Ne bencil insanlar var ya.... Yazık

• Deger1i kullanıcısına yanıt

Algida %44 zam loading.....

Bu işin sonu yok..,....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Ocak 2025; 14:57:6 >
  • Yine Migros Yine İptal arkadaş ben geçen sene mağazayı aradım bu stokları bitiriyoruz ürünlerinin güncel olarak sayıldığı ve depoda mevcut olduğu bilgisini aldım Ve şu an Üründen Sanala 10 stok açılmış gözüküyordu 2 sınırla 2 adet sipariş verdim. Hatta Hala 2 adet sipariş verilebiliyordu ama Maalesef tükenmiş olarak migrostan arandık Ne zaman tükenmiş diye sorduğumda Mağazadan bittiği konusunda Bilgi verildiğini söyledi Müşteri temsilcisi Ben bittiğine inanmıyorum Yüzde bir milyon çalışanlar kendilerine ayırıp keyfi iptal ediyorlar Bunu şikayet edebileceğimiz bir yer mevki var mıdır Geçen sene aradığımda kesinlikle yanlışlıkla bir stok açılmayacağı ürünlerin sayım yapıldıktan sonra sisteme girildiği bilgisi verildi. Bu suistimalleri nereye bildirebiliriz..

Hocam nereye bildirebiliriz bu durumu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Ocak 2025; 16:42:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

Bilmeyen çok varmış ben de herkes biliyordur diye tahmin ediyordum özellikle bu başlıkta. Mutlaka mail atın migros'a konuyla ilgili talebinizi içeren.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Böyle durumda mağaza teslim sipariş verip hazırlanma saati öncesi mağazaya gidip görevli ile birlikte ürünü görmek ve hazırlamak. Diğer türlü tamamen o mağaza çalışanlarının inisiyatifine kalmış......

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Kaptan o durumda da bekletir ben bakayım der bir kaç telefon açıp soruyormuş gibi yapar bitmiş der yine gönderir bir de boşuna gidip gelip uğraştığımızla kalırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Ocak 2025; 15:11:52 >
  • Ama evde beklemekten daha etkili bir yoldur. Çaba yoksa bedava çorbada yoktur :)

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam ölme eşeğim ölme durumu oluyor bu dediğiniz, tabii lafım size değil, güven problemi yaşatan Migros ve Sanalmarket personellerine dair bir serzeniş. Yazık gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi ara tane 85 kuruşa 15 tane civarı bisküvi almıştım. İptal edildi ürün yok diye ama hiç inanmadım ürünün olmadığına. Olmayan ürüne bu kadar stok açılır mı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 5 Ocak 2025; 15:49:55 >
    Bunu ben de merak ediyorum

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Migros personeline okadar anlayışlı ve kibar davranıyorum. Biraz önce bir ürünün fiyatı ile kasa fiyatı farklı çıktı etiketi gösterdim ama hiç bir şey demeden ürünü bıraktım zarar görmesinler diye. Üç ay önce benim telefonumdan ve eşimin telefonundan 6 şar tane ürün siparişi verdim çalışan bayan bir telefonu veriririz ancak aynı soy isim olunca diğerini verem dedi. Bir de ne dese iyi biz sizin alışverişleeinizi kayıt altına alıyoruz yani fişliyoruz demesin mi? Şimdi bu çalışana ne yapmak lazım. Migros genel merkezi aradım migros genel müdürünün eşinin alışverişlerini takip etseler hoşununa gidermi dedim bir cevap vermediler.

• Emin4263 E kullanıcısına yanıt

Cimere kadar işi götürürdum. Migros en üst yetkililere LinkedIn, x den yazardim. Ne demek takip etmek ? Yetkisi satutüsü neymiş bu bilge (!) personelin?

Migros,eskiden kalifiye personel alırdı, şimdi a101 ,şok modunu açtılar normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Ocak 2025; 16:24:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı adres dese hadi yine anlarım da aynı soyadı nedir Bu da Vize alırken konsolosluklarda aynı ad soyadlı biri daha önce sıkıntı yaşamışsa seninde otomatik olarak sıkıntı yaşaman gibi o yüzden nadir isimler iyidir Hiç anlamıyorum bu Ana baba isimlerini çocuklarına vermeyi herkes farklı bir kişiliktir niye 3 5 milyon kişi de olan ismi çoluğunuza çocuğunuza koyarsınız ki hadi nadir bir isim olsun ama yine anne baba ismini koymasına anlam veremiyorum parmak izlerine baksalar anlayacaklar her insan farklıdır Sen çocuğunun ismine Annenin unutamadığım eski sevgililerinin adını koyunca onları yaşatmış mı oluyorsun
    Benim için iki krater vardır
    -Çok saçma olmasın
    -Çok Nadir ender herkeste bulunmasın
    -Bir de bu sınavlarda mınavlarda çocuk zorlanmasın diye o kadar da uzun koymazsın

• Angelica kullanıcısına yanıt
    1500 TL ye 150 TL var.HEDİYE150 ben bu ay kullandım. Eve sipariş verdim. Onu deneyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 68736874687568766877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.