< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6877. sayfa)
-
-
Evet, varmış; ama sanalda her markada gözükmüyor gibi.
-
Moneyle ödeyip, money kazanma devam ediyor mu?
-
Link varmı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.migros.com.tr/barilla-tortellini-formaggi-3-peynirli-dolgu-makarna-250-g-p-4cc1b5
Algida yazmışım Barilla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Ocak 2025; 22:5:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O kadar sipariş veriyorsanız 50tl ye gold alınır. 2 kere dolmuşa binsen zaten 50tl. Cüzi meblağ için buraya yazmaya bile gerek yok.
-
Bende 1-2 gün önce ilk defa bu problemi yaşadım. Müdürü tanıyorum oda beni tanıyor. Lütfen parça parça sipariş vermeyin birlikte verin sorun yaşıyoruz dedi. Talimat gitti belki de.
-
Özellikle bunu kampanyalı ürün alındığı zaman 2 farklı sipariş olursa yapıyorlar. Geçen ay aynı saate 2şer sipariş verdim 3-4 defa bütün hesaplarda benim kendi adım kayıtlı ama kampanyasız ürünler ve farklı diye bir problem olmadan getirdiler.
Kampanyalı bir şey alırken yakın teslimat veya direk gel al yapıpı alınmalı daha sonra 2-3 saatte sonraya sipariş verilebilir yada ertesi güne böyle olunca sıkıntı yapamıyorlar
-
Bende Google'da sonuç çıkmayınca şaşırdım .
ödemeyi money ile yapsak sıkıntı olur mu
-
bu ay migros iş birliği kampanyaları yok mu?
-
1+1 moneyde sırada ne var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 5 Ocak 2025; 23:46:24 > -
3 - 4 Ocak Türk Kahveleri
5 - 6 Ocak Makarnalar
7 - 8 Ocak Çamaşır Suları
9 - 10 Ocak Bakliyatlar
11 -12 Ocak Bebek Bezleri
13 - 14 Ocak Bisküvi,Kek,Gofret
böyle not almışım ama
-
Buyurun hocam;
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160380515
Ayrıca seç-ai ürünlerinden bir kaçı belli, tam listeyi geldiği zaman paylaşırım.
Yörsan 1 lt süt
Kelloggs 700 gr gevrek
Tariş sızma zeytinyağı 1 lt cam şişe
Şuan kesin olarak bu ürünleri biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eski uygulama geri gelmiş.salça ve pirinç iyi fiyat.Ankarada baldo pirinç tekrar yayla üretimine dönmüş ,fakat ambalaj üzerinde gönen ibaresi kalkmış. Sanalda hala gönen baldo diye görünüyor.
-
olmaz
-
Linke tıklayınca bende 2 farklı baldo pirinç çıkıyor migros markası altında.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MİGROS TİCARET A.Ş.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
YAYLA AGRO GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
Memişoğluna geçtiğinden beri almayı bırakmıştım, kalite çok düşmüştü. Umarım eski kalite dönmüştür.
-
Ben aldım ama gönen ibaresi kalkmış,normalde trakya baldo filan da kullanmıyorum.denemek için bir paket aldım.
Geçen seneki gibiyse almaya devam ederim.
-
Günaydın hayırlı sabahlar. Menşei neresi hocam ?
yerli pirinç.İthal almam zaten.Migros bakliyata memişoğluna dönünce mercimekler hep ithal idi.Baktılar alan yok,şimdi hem ithal hem de yerli mahsülleri satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 6 Ocak 2025; 8:24:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X