hocam daha önceden denediğiniz bir ürün mü bu? tavsiye eder misiniz? |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6878. sayfa)
-
-
İstanbul Halk Ekmek paketli ekmek ürünlerinden hiç biri -en azından bölgemde- stoklarda yok. Migros ile anlaşmaları mı bitti yoksa? Umarım öyle bir şey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar money kodları girmeme rağmen migros uygulamada görünmüyor. Bu şekilde sipariş verilse money yüklenir mi acaba? Sipariş veren oldu mu bu şekilde?
-
2025 içerisinde madame coco, anadolu efes, petrol ofisi money kampanyalarını hesabına ekleyip money alabilen oldu mu?
-
yüklenmez
-
Gold ile sınırsız sipariş verilebiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba .
İhe ürünleri orta-büyük formatlı şubelerde satılıyor çoğunlukla.
Bunun dışında kalan,daha küçük formatlı şubelerde ise alternatif olarak iyilik marka ürünleri satıyor.Sanıyorum ki siparişe açık değil artık,o yüzden satışı yok..
Bu makarna kampanyasindaki gibi 2.ürünün değeri kadar money iadesinde adet sınırı var mı? Mesela 10 adet pastavilla alsam 5 adet kadar money mi gelecek
Pastavilla dahil değilmiş
Evet sınır yok
-
Arkadaslar bugun teslimatlı kahve siparişi vermiştim money yatmadı hala teslimatın bugun olması money kazanımını etkiliyor mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tazedirekt indirim varmı arkadaşlar yada money indirimi
Teslim aldınızmı ? Yeni sistemde bende geçen günlerde bu soruyu sormuştum ama cevap alamamıştım. Sizin durumunuzun sonucu buna cevap olacak sanırım. Takipteyim.
-
Teslim edilmeden sisteme gecmez belki teslim almayacaksin yada urun stok bitmis olabilir o nedenle teslim alinca sisteme islenir
-
Tbgler yenilenmemiş sanırım daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimata hazır diyor birazdan gidip alacağım sonucu paylasırım.
henüz gelmemiş
-
Hocam gidince söyleyin teslim aldıktan sonra sisteme işlesinler teslim edildi diye. Bugün içinde money yatıp yatmadığı belli olur.
-
yanlış bilgi, endüstüriyel ortamda tamamen yağsız süte , istenen yağ oranına göre yağ (Tr simülasyonunda margarin oluyor bu) katılır.
Tbg ni kendin oluştur dan bakliyat bulgur seçsek makarna dahil olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X