Evet. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6873. sayfa)
-
-
Kahve muhabbeti baya uzamış birde makarna . İkisinide artık hazır almıyorum.. çok büyük fark var desem yeridir.
Makarnayı evde 20 dakka da yapıyorum 3 yumurta hamur ile fetucini sanırım kalın kesim enfes oluyor .
Kahve isinide jacopsun barista versiyonu var 2 kg 850 ye aldım .
100 gramı 45 TL ye mi getaze çekip filtre kahve yapıyorum clbu kahveden türk kahveside denemek istiyorum tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 5 Ocak 2025; 2:52:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki yatmış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama migrosun şöyle bir dezavantajı var 100 lerce hesap kullanan insanlar için ciddi kazançlar getirir.Her hesaptan 1000 liralık kahve alsa ve 500 lira yatsa gidip iade etse yeter.10 farklı mağazada yapsa harcadığı moneyler cebine kalacak :) Migros 2 al 1 ödeyi bitirerek toptancıları bitireceğini sandı ama sanırım başka tehlikeleride yaratmış oldu geçmiş olsun :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cytcyt88 -- 5 Ocak 2025; 3:11:41 > -
İade ederse Moneyler geri alınıyor. Bir kâr sağlayamaz bu işten. 2 adet aldığı kahveden 1 adedini iade ederse o ikili kahve alımı için verilen Money tutarını geri alır ya da eksi yazar.
-
Arkadaşlar şu an kodlar da durum nedir deneyen oldumu
Migros'taki ile neden ambalajları farklı acaba? Farklı kalitede olabilir mi
-
Soldaki ürün "Vitaminli" serisi ürünlerinden.
-
Puan ile 500 TL tutarında makarna aldım bakalım iade sıkıntısız gelecek mi
Normalde gelir biliyorum ama son zamanlardaki değişiklikler yüzünden güvenim kırıldı
2 günde tek hesaptan 30 kahve hemde moneyle ödedim magazadan hepsi yatmış gençler.yıllık kahve tamam.
-
Biraz önce makarna aldım 10 kadar yarım saate yattı moneyler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar makarna puanı ile yine Makarna alsam tekrar puan yatar mı?
Nasıl yani, ertesi gün yatmıyor mu Moneyler
yeni sistemde 1+1 ürünlerin iade moneyleri hemen yatacakmış.
-
Yok hocam hemen yattı bende şaşırdım
Kelebek mevzusuyla arkadaşları tekrar uyaralım aynısının bizim başımıza da gelmesi dolayısıyla makarnaları çok stoklamanızı tavsiye etmiyorum..
Bizim Apartmanım kapısında da her zaman kedi mamaları olur Haberlerde görüyorum ama bizim burada henüz öyle bir tartışma duymadım daha..
Yılbaşı itibariyle 60 yaş üzerine sanal marketteki ücretsiz teslimat uygulaması ayda 1 adet alışverişle sınırlandırılmış. Bu uygulama sebebiyle annem ve babam bütün alışverişini migrostan yapıyordu.Bu yaştaki insanların hepsi emekli ve markete gidecek güçleri yok. Mutlaka sizin de çevrenizde vardır.
Üşenmeyip kısa bir metinle iletisim@migros.com.tr adresine konuyla ilgili talebimizi ileten bir mail yazabilirsek belki tekrar eskisi gibi 60 yaş üstüne ücretsiz teslimat uygulamasını getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 5 Ocak 2025; 12:24:16 > -
Onceden kac seferdi?
Böyle bir şeyin var olduğunu ilk defa duyuyorum. Yararlananlar kısıtlama getirilir biter korkusuyla hiç paylaşmamışlar bunu sanırım ama eninde sonunda kısıt gelmiş..
sınırsız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X