Patates Ankara'daki yerel zincir marketlerde 9.90 a düşmüştü. (Çağdaş, Akyurt) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6921. sayfa)
-
-
cnn türkİzmir'de 'Kumpir' Ölümünde Şoke Eden Detay! İş Yeri Sahibi Tutuklandı... - Son Haberlerhttps://www.cnnturk.com/turkiye/izmirde-kumpir-olumunde-soke-eden-detay-is-yeri-sahibi-tutuklandi-2221347
-
Gıda detectives iş başında...
-
Kalitesi ve tadı nasıl acaba ?
-
-
bu patatesleri yediremezsin çünkü içleri çürük, orayı yıkarlar.
antep fıstığı gibi görüntüsü temiz ama içi zehirli olanları bize yedirebilirsin ama, kimse şikayet etmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahçıvan overrated bir marka.
Hatta böyle sırf Getir, İstegelsin gibi firmalar için üretilmiş, devamlı indirimde olan bir marka olarak icat etmişler gibi. Sosyopix gibi, ne halta yaradığını bilmiyom ama her uygulamada indirim kodunu hediye veriyorlar, sırf "kampanyalar" kısmı boş kalmasın diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat çok iyi. ne idüğü belirsiz tost eritme peyniri diye satılanlardan daha uygun fiyata.
-
insanlar görsün fiyat cok iyi tadıda fena değilse neden olmasın alayım bende sagolun.
-
Daha dün bunun orijinalini (lindt asorti) metro markette 537 liraya gördüm 😱😱 içim gitmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşuna gitmeyin 4 tane gezdim yok, muhtemelen adetli gelmiş ve bim çalışanları stoklamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 17 Ocak 2025; 16:24:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
instagram fırsat sayfasında gördüm. sanırım 21-22 ocak tarihilerinde çikolatalarda 1 alana bir bedava(money) olacakmış
-
ben şansa son kalanı alabildim hocam ancak ilginçtir ki rafta fiyat etiketi koymamışlar. haberi olmayan bilmez. yukarda arkadaş sağolsun öyle haberimiz oldu, yararlandık.
-
Şanslıymıssınız, bi iddaa kuponu yapın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katkı var mı içinde acaba, aldınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler kodlardan haber yok değil mi?
1000tl ürün alıp sadece gelal 100tlyi kullanabildim musluklar kısıldı
-
bu ay unut artık,
-
Bu Money hediye işi devam edecek gibi duruyor, bence de olmaz bu ay artık kodlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra eskiye dönüş olacağını sanmam. Azar, azar belki muslukları açarlar ama eski bollluğun gelmeyeceği kesin.....
-
Beyler migroslarda maxipuanla alışveriş yapılabiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X