evet |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6922. sayfa)
-
-
keriz.avi
-
-
Arkadaşlar merhaba.
21 - 22 Ocak Çikolatalar
23 - 24 Ocak Yüzey temizlik havluları
25 - 26 Ocak Pet ürünleri
İki öde biri iade kampanyası olacaktır.
Migros markalı ürünler ve katalog ürünleri dahil değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen, Bayrampaşa Kocatepe şubede yoktu.
ülkeye bak, kaşar stoklanıyor/saklanıyor, hayır yokluktan değil, karaktersizlikten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Ocak 2025; 19:15:21 >
Ben 3 tane aldım.Etiketi indirimli fiyattan basmamışlar. Bimin kendi Markası olmayan indirimli ürünü mağazada bulmak çok çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Money cüzdan komisyon almaya başlamış . Kredi kartından yükleme yapacaktım bugün %3 alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep alıyor ki. Komisyonsuz direkt yükleme almıyor.
Bugün sabah et süt kurumundan 240 TL ye almıştım. Akşama üzeri bimde bu fiyata satıldığını görünce şaşırdım. Zaten 4 adet vardı. 1 tane aldım. İstesem hepsini alırdım. Benim aldığımı gören 2 kişi onlarda birer adet aldılar. Dolapta farklı yere konmuştu. Sanırım insanlar orada farkedememiş.
Bu şekilde düşünmeyip uygun fiyatlı ürünlerin stoklanmaması adına et ve süt kurumundaki gibi kişi başı alımı sınırlandırabilirler. Kişi başı bir ürün şeklinde..
7 tane bim gezdim hiçbirinde yok
Bende dahil oldu gözüküyor.
Bende olmadı hatta bugünkü kredi kartı alışverişim bile henüz eklenmedi. Kampanya 2 gün sonra bitiyor. Yarın da eklenmezse müşteri hizmetlerine yazacağım.
Ben çarşamba günü alışverişte money kullanmıştım. Bugün sayaca eklenmiş görünüyor. Bugün normal alışverişim sayaçta gözükmüyor. Ama kampanya şartlarına hızlıca göz attım. Money ödeme ile ilgili bir şey görmedim. Ama okumadım dikkatli
Money ile ödeme konusunda bir şey yazmıyor. Alkol, sigara, kontör vb şeyleri harcamaya dahil etmiyor. Bence sayaçta 3k baremini geçtiğinde tamamlandı veya tebrikler yazmasını kurgulayamamışlar. Büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz tek tek kontrol ettim fazlası var eksiği yok.
Güncelleme: Tekrar kontrol ettim, " Hedefini tamamladın" yazıyor. Puanlar yüklenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 18 Ocak 2025; 11:58:54 >
-
Telekom kodum var. 1000 tl ye 200 Money veriyor. Nasıl kullanabilirim Sanal dan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Money 3000 harcamaya 300 puan kampanyasını gördünüz değil mi?
19 ocak son tarih. Ben kullandım, yüklenmesini bekliyorum.
kullanamazsın,bu ay kodlar iptal
-
peki money cuzdan uzerindeki kayitli sanal karttan da aliyor mu? cunku gecenki 1 alana 1 money iade kampanyasinda money cuzdan uzerindeki kayitli sanal kartim uzerinden odemede herhangi bir komisyon kesilmemisti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
"80 TL ve üzeri Fritolay Alışverişine 20 Money" kampanyası var. Ayrıca parti boy (134,140,150 g vs.) cipslerde 2.si %50 indirim kampanyası var.
Örneğin sepete 6 adet Doritos eklediğinizde 197,79 TL yapıyor. 40 TL Money hesaplamada düşünce 1 paket parti boy cips 26,30 TL yapıyor ki çok iyi fiyat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X