< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6949. sayfa)
-
-
bu balık indirimleri de artık fiyasko sanırım. dün 300 tl olan çipura, bugun %25 indirimle 347 tl olmuş. gramaj aynı gramaj, balık aynı balık. indirim bunun neresinden anlamadım.
-
cevap için saolun.
bu düzelir mi?
ne zaman olur?
şu an telekom primelılar için tekrar kampanya var mı yoksa ağustosta aldığım için mi görünmüyor kampanya uygulamada?
-
Tüm forum UMUTLA önümüzdeki ay düzelmesini bekliyoruz.
-
Forumdaşlar,eski kartı silmeme rağmen moneypaye dijital kod ekliyemiyorum,sürekli sonra deneyin diyor. Benzer sorun yaşayan var mı şu an?
-
Ofçayı Okey Tiryaki olarak okudum dedim emekliler ama hala çalışıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nanay Migros’un karı düşünce TBG’ler kendi kampanyanı kendin yaratlar bile bitti gitti.
Bölgeselmi bilmiyorum.ödeme ekranına gelip kontrol edin.
-
reis, tat, ofçay, fax?? mevcut durumda emeklilerin uzak durduğu markalar zaten. emekliler, marketlerin pl ürünlerinden az az alarak, nefes almaya devam etmeye çalışıyorlar. bu kampanyayı yapanın, realite ile bağı kalmamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros’tan eve alışveriş dönemi şahsım adına bitti
Money Gold şimdiden iptal edeyim
Özellikle eve siparişte Money Gold üyeliği alıyordum her ay, kendi kampanyalarını oluştur falan iyiydi…
Haliyle her şeyi de gerekli gereksiz ordan sipariş geçiyordum…
Şimdi ise yok Emekliye ucuz, yok Moneyler 2 kat değerli bu ne arkadaş kripto borsası gibi sürekli an be an takip mi edeceğiz?!
Anlaşılan eski sisteme dönmeyecekler haliyle ben de diğer marketlere yöneleceğim artık eve siparişte…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 24 Ocak 2025; 11:31:18 >
bende kendi kampanyanı oluşturdan parasını çıakrtıım diye bu ay üye oldum ama vermedi kampanya oluşturu da boşa gitti.
-
Katılıyorum hocam, alengirli bir ürün alacaksam iş çıkışı yol üstü diye 5m e uğruyorum ama gündelik ihtiyaçlar için artık yerel marketlere yöneldim. Eskiden sıkı bir kampanya takipçisi ve sürekli migrostan alışveriş yapan biriydim ama yeni sistem çok saçmaladı. Goldu da 2 ay önce iptal ettirmiştim. Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar, cuzdandaki moneypara ile birlikte katlı money kullanabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarlarında aynı ürünün ikincisinin fiyatı Money olarak hediye!
kampanyası yarın mı başlayacak bilen var mı?
-
money puanı kullandıktan sonra moneypay ile ödeme olduğu için moneypara da kullanılır bence.Daha önce money puan+moneypro bakiye ile çok işlem yaptım.
-
mağazalara özel bugün başlıyor qr ile başlamanız lazım.
sanalmarkette yarın başlayacak - katalogtaki ürünler dahil değil mesela joker gibi.
bende şunu sorcaktım mama derken ödül mamasıda dahildir di mi?
-
Bilgilendirme için teşekkürler👍
Yine içler dışlar çarpımı
Çok bilinmeyenli denklem çözme sayfasına dönmüş
Allah o migrosu bildiği gibi yapsın
2025te başına yönetici diye kimi verdiyse
Geçtiği günden beri matematik dehası olduk
Matematik ne işimize yarayacak diyoduk
Buna kafa patlatan bi arkadaş bize beyin jimnastiği yaptırıyo
Allah ondan razı olsun
Harcama yaparken 2x money yapsaydın uğraşmayaydık
100 money var 150 oldu 50 tl harcadım 100 money kaldı kampanya bitince kaç kalacak
(50x/100)+ x= 100
x=66,666666 tl money kalır
14-17 arası money puanlar %50 değerlenecekmiş, Aralık ayı ne muhteşem bir aymış, 1000 TL alışverişe 825 TL money verdiği yetmedi şimdi de 400 money daha mı vermiş olacak 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 24 Ocak 2025; 12:13:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de gördüm ve beklemedeyim. 263 moneyim var, 394 e çıkacak :) . hadi bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X