bimde 300 gram namet 105 ya da 110 du soslusu sanırım içerik nedir bilmiyorum |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6948. sayfa)
-
-
Bakalım tutarın % 80ini, money ile ödeme saçmalığı yine geçerli olacak mı?
-
Hocam 600/400’ü neye göre hesapladınız oran yüzde 50 değil mi 600/300₺ olmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım sıkın dişinizi 5 saat daha.Sonra % 50 değerli money nasıl olacak göreceğiz zaten.
-
Olur bence o değişmez.
400 moneyiniz %50 değerli olunca 600 liralık alışveriş yaptıracak işte size. Sepetiniz 600 lira ise bunun için Migros hesabınızdan 400 money silecek. Olması gereken de bu değil mi? Sepetin %80’lik kısmında money kullandırırsa da şöyle olacak tahminim; 600 liralık sepetle ödeme aşamasına gelindiğinde 480 liralık kısmı money ile ödenebileceği için sizden 600-480=120 lira ve 480 liralık sepet için 320 money tahsil edilecek. Kampanya saati gelmeden %100 doğru sonuç verecek tahminde bulunmak zor maalesef.
3k moneyden 400 kaldı tüh
-
1500/500 1000 kendi 500 hediye money
750/250 500 kendi 250 hediye money
600/400 400 kendi 200 hediye money
300/100 200 kendi 100 hediye money
tamam şimdi anladım indirim oranları bu şekilde olacak tabi yüzde 80 olayını hiç hesaba katmadan..
Migros bugün bu kampanyayı yaparak hesaplardaki moneylerin kullanımlarını son kullanım tarihi yaklaşıncaya kadar öteletti. Enflasyon her gün boynumuzu vururken neresinden baksan harika kampanya Migros için.
:) ülkemiz eğitim sisteminin iki derste çuvalladığı aşikar biri dil eğitimi (hiç farketmez türkçe de aynı ingilizce de...), diğeri matematik.
migros sağolsun bu anlamda çok eğitici, adeta bir eğitim kurumu rolünde. kampanya kurallarını okurken virgül, noktalı virgül nerede, neyi niteliyor bu, hangi anlama geliyor şimdi derken okuya okuya türkçemizi, alengirli karmaşık money hesaplamaları ile de matematiğimizi arşa çıkartıyor sağolsun. şimdi beklentim, kuralların ingilizce olarak yayınlanması ile yabancı dildeki "are you cola" seviyemizin toefl'dan en kötü 85 alacak seviyeye getirilmesi. ondan sonra gelsin passive voice ler gitsin relative clause'lar...
-
Norveç Somon Dilim Kg/337,46 TL
-
-
sanalda %80 saçmalıgı son bulmalı benim moneyim değil mi magazada nasıl hepsi alınıyorsa hepsi alınmalı
-
Slm arkadaşlar migrosta işbankası maxipuan geçiyor mu?
-
evet
-
www.money.com.trEmekli Kampanyalarıhttps://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/emekli-kampanyalari/301
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
https://www.migros.com.tr/cizgili-pasa-barbun-kg-m-p-2beae5a
bu balık için yorum yapabilecek var mı, bildiğimiz barbundan farkı nedir?
-
Cevap için saolun.
Peki 21 ağustos 2024 te turk telekom prime 1000 tl alışverişe 200 tl puan için kod alımışım.
Bu kampanya devam ediyor mu acaba?
-
money kodları hala calısmıyor degil mi beyler bu ay pass geciyoruz ?
-
şu an tüm 10 haneli kodlar money karta eklenmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X