Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tuRkC , erdsavas , Rorschach-db , cfrcfr Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü2 Mobil
5 sn
140.271
Cevap
3.077
Favori
18.043.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69776978697969806981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödeme aşamasında kredi kartına tıklayınca null diyor hata veriyor nedendir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

hocam ben hala bu kampanya görselini bulamadim. hangi tarihler arasinda acaba?

• 0zlozz 0 kullanıcısına yanıt
    En altta hocam

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migros yemek kodu fazla olan bir babayiğit varsa bende talibim:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buralarda geçen ay bu zamanlar Ttprime garenta modanisa kodları istenilirdi şimdi Migros yemek oldu hey gidi günler hey🙁

• 366.gün kullanıcısına yanıt

migrosta bulamadim hocam. migros kampanya tarihleri lazim.

• 0zlozz 0 kullanıcısına yanıt
    Süt kahvaltılık margarin kategorisi 2 al 1 ode ibareli margarinler kampanya sna sayfası banneri yok hocam

• Kalp krizi garantili
    Damar tıkayıp donup kalan yağ

• Söyle Kazan'da 3000'e 200 indirim olmuş, iyice saçmalaya başladı Migros. Şükretsinler ki bölgemde alternatifim alabileceğim bir yer yok.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Gezenlerin herhalde etrafta börtü böcük ne var ne yok yediyse tadları daha aromatik mi oluyor acaba kaptan

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Neyse arada olur böyle şikayet etmeye gerek fakat ortalardaydı tek tek kontrol edilmese görülmeyip diğerlerini de çürütüp dolabı batırabilirdi zaten arkadaşta görememiştir..

Yalnız Migros’ta ekmekler önceden daha büyüktü boyutlarını küçültmüşler migros her anlamda bitiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 1 Şubat 2025; 1:58:17 >

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Normalde 3 4 günde teslimlerde yatıyor fakat öyle 15 gün ertelemeli hiç denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaaa1907

Neyse arada olur böyle şikayet etmeye gerek fakat ortalardaydı tek tek kontrol edilmese görülmeyip diğerlerini de çürütüp dolabı batırabilirdi zaten arkadaşta görememiştir..

Yalnız Migros’ta ekmekler önceden daha büyüktü boyutlarını küçültmüşler migros her anlamda bitiyor..
    Bugün ben epeyce aldım. Sabah gittiğim için ürünler yeni gelmiş ve bir kısmı reyona konmamıştı bile. Genel olarak ürünler güzeldi.

Ben daha önce 10 gun sonra teslim aldığı ürünlerden money kazanmıştım. Ama 2 alana 1. iade de ilk defa deniyorum. Sonucu ea paylaşırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bu testi yapıp suyun üstüne çıkan çok yumurta yemişimdir ve hala hayattayım Onu bırak 6 ay SKT’si geçmiş yarım kilo fermente sucuk yedim yine banamasın demedi.Ve tadları da tazeyken ki tadlarından çok bir farklı değildi tabi dolapta saklanıyordu.

Bunu Tavuklar da falanda denemeye çalıştım fakat ağzına aldığın an tattan anlaşılıyor zaten Beyin vücut sana otomatik olarak bunu yeme olarak komut veriyor bence insan anatomisi mühendisliği çok küçümseniyor zaten kusma refleksi bile hali hazırda mevcut.

Bisküvi kraker çikolata gibi T.E.T.T’si yaklaşmış ürünler için bile telaş edenleri görüncü kopuyorum ama belki onlar normaldir bu benim kendi evrimimi tam tamamlayamamış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir. =))

Küçükken de Fare zehri yemişim yine banamasın dememiş yalnız bunu ceplerime doldurup marifetmiş gibi anlatınca sonuç mide yıkanması.Mide yıkatma fare zehri yemekten daha kötü bir şey bence =)

Bunları Sakın evde tek başınıza denemeyin..

Yalnız bir kere harbi çok pis zehirlendim. Çok yorgun deli gibi uykumun olduğu bir akşam ağzım susadı yatmadan kola meşrubat niyetine 2 bardak bir enerji içeceği içip yatmıştım gece beynimde şimşekler çakarak uyandım o gece Bir sağa bir sola koşturuyordum acıdan Ve sonunda o acıya dayanamayan vücut hayatımda ki nadir bayılmalarımdan birini yaşatıp düşüp kafayı fayansa çarpıp kaşı gözü yardırmıştı bana. Çünkü bayılmada kendini koruma olmaz Tüm ışıklar bir anda kapanır Bir süre sonra tekrardan yanarsa geri yanar ve ben yerdeyim ama ben neden yerdeyim ve neden başım acıyor diye kendinize sorup sorgulayıp anlamaya çalışırsınız ilk başta. Çünkü yere düşme sahnesi sizde yoktur.

Siz yine her şeyi taze yiyin

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hep bu bankaların yüzünden puan kullanıp puan kazanmalara kısıtlama getirdikleri için millette emin olamıyor işte..

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Turkcell mi hocam bunu neresi vermişti ve alt limiti yokmuş sanırım..

• Geçen Ay otomatik karttan ücreti çekemeyen Migros Nedense bu ay hemen çekip Gold üye yapmış bizi enteresan..

Bu arada 31 Ocak’ta İstanbul karta money aktarabilen oldu mu hiç ben son saatlerde denedim yapamadım..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Bende 1-2 senedir çok takılmıyorum bu tüketim tarihlerine. Tabi tavuk vs. gibi önemli gıdalarda dikkat ediyorum. Ama bisküvi, kek, çikolata, kola, vs. çok tüketmişliğim var. Zaten T.E.T.T. ile S.K.T. farklı şeyler.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt
    T.E.T.T’leri yaklaşanlarda Bozulma zehirleme olmaz zaten de ne olabilir mesela yüzde 90 95’lere düşen bir lezzet kaybı hadi 70 80 olsun ama daha fazlası net abartı yada daha önce birebir zehirlenme tehlikesi yaşamış insanların bilinçaltı tepkileri..

Ha kola meşrubat tarzı gazlı içeceklerde falan zaman geçip t.e.t.t’ler yaklaştıkça asitlerinde azalma oluyor o yüzden onları çokta stok falan yapmamak lazım.. Eskiden 15 20 sene evvel kapaklarda da sanki bir plastik oluyordu artık onu da koymuyorlar acaba onun bu asit olayına bir faydası oluyor muydu. Kodlar görünmesin diye diyeceğim fakat şimdi de kapak kodları devam ediyor onu pek anlayamadım..

Ama tavuğun tehlikeli olduğunu kabul ediyorum etten bile daha tehlikeli ben taze olduğuna yüzde yüz emin olduğum tavuklarda bile kokusundan ağırlığından falan bazen şüpheye düştüklerim olmuyor değil dikkat etmek lazım zaten Türkiye’de yaşıyoruz. Gidip restoranda yeseniz de zehirlenip ölme potansiyeliniz mevcut..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Hocam bakamadım foruma kusura kalmayın. 31 Ocak akşamı ben denedim İstanbulkarta aktarma için Money girin menüsü gözükse de aktarılacak Money'i yazacak kutucuk çıkmadı. 31 Ocak akşamı bitirdi yani Migros İstanbulkart'a Money aktarımını. Gündüz yapan arkadaş oldu mu bilemiyorum. Kötü oldu bu. Migros'tan alışverişlerim kesinlikle azalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 1 Şubat 2025; 5:14:39 >
  • 
Sayfa: önceki 69776978697969806981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.