< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6981. sayfa)
-
-
-
%99,9 dahil değil.
-
Marketlerden peynir ve un almayı bıraktım. Bir kere deneyin farkı anlayacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Panpan sarı etiketli ürünler dahil değil mağazada sorduk. 5 kg Katmer un 110 TL, 2 al 1 iade kampanyası ile 55 TL'ye geldi. Ankara Plevne cad. Migros'ta var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hazır doner deneyenler, hangisini tercih ediyorsunuz? migros döner mi yoksa namet döner mi?
Nereden deneyeceğiz. Yazarmısınız.
Değirmenler den deneyebilirsiniz. Birde pastane malzemesi satan toptancılar var ben ordan ova un aldım 25kg oda fena değil. Peynir olarakta bu ikisini deneyin derim.
İki gün önce 600tl idi kuponla 500tl ye almıştım. Azar azar Vakumlayıp 6 ay sonra buzdolabında tükettim
trendyol.comakgünler peynircilik Sert Inek Peyniri 2 Kg Teneke Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/akgunler-peynircilik/Sert-Inek-Peyniri-2-Kg-Teneke-p-785522371?boutiqueId=61&merchantId=404016&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=product_free&link_userID=15891919&adjust_adgroup=15891919&adjust_creative=785522371&utm_term=15891919&utm_campaign=785522371&adjust_campaign=product_free_20252114_TR&utm_source=share&link_contentid=785522371Bu da güzel ama biraz pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendi sitesinde daha uygun
akgünler süt ve süt ürünleriEdirne Peynir Çeşitleri ve Fiyatları | Online Satış | Akgünler Peynircilikhttps://market.akgunlerpeynircilik.com.tr/page/2/?srsltid=AfmBOooeoSQY5tyx0_-t8QP_uTmbK2vfJtXSqQi8X6X0w3CcGLckMi7O
Şırdan mayası ve %45 süt yağı diyor inşallah doğrudur
Teşekkürler
Ova un metro marketlerde de satiliyor.guzel un
Akgünler peyniri deneyin çok ama çok güzel. Yağlı peynir sevenlere
Migros'taki personelin özgüvenine hayranım açıkçası :) Açıp bakmazlar kampanyaya bile ama nedense daha ben bilmiyorum bir soralım diyene de kaç senedir denk gelemedim.
Siz alıp money gelmediğinde aynı kişiyi bulup hani geçerliydi diye sorsanız eveleyip geveler ama.
sanal market'te unlara denk gelemedim bugünden beri, hiç yansıtmadılar online olarak...
-
belki 15-20 tane döner cesidi denedim tavuk+et 1 tane beğenerek yediğim olmadı daha, bimin lüxü olan file marketten burası iyi diye gittim aldım tavuk döneri orda bakmamıstım evde tavaya koyarken 30dk ayıkladım söve saya birde baktımki gedik üretiyor. Tavuk döneri kendiniz yapın parca parca atın buzluga ,yemekten 30dk önceden cıkarın tavada ters düz yeter illallah ettirdiler en sonunda kendim yapmaya basladım.
-
Doğrudur hocam ama napsınlar bazen kampanyalar çok detaylı oluyor takip etmek de zor olabiliyor tabi yinede yanlış bilgi vermektense emin değiliz diyebilirler.
Başka bir markette aynı reyona koymuşlar, M unlar hsriç hepsi geçerli diyor başka bir personel ;)
Neyse indirimşi haliyle bile çoğu pahalı görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dahil mi değilmi hocam?
Bizim mağazada stokları bitiyoruz kısmına birkaç ürün eklenmiş kontrol etmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 1 Şubat 2025; 19:24:56 >
Yumuşak et isteyenler bunu değerlendirebilir.
Uzman Kasap Dana Newyork Steak Kg/529,95 TL
https://www.migros.com.tr/uzman-kasap-dana-newyork-steak-kg-p-17da16c
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X