evet |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7049. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gaziantep'te bulunan arkadaşlar faydalanabilir işbirliği kampanyalarıyla da birleşir bence. Mağazadan alışveriş yapmak şart sanal ve hemeni kabul etmeyecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stansfield__ -- 13 Şubat 2025; 21:15:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu soru uzman sorusu değil artık bıktım bir soru o kadar ki konunun başına yazıldı bu yüzden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birleşmemesi için hiçbir sebep yok. Sonuçta maney ile ödüyorsunuz kampanya ile bir alakası yok yani
Geçerliydi hocam ama ben almadım
Geneldir, ben de oglen alışveriş yaptım hala yatmadi.
arkadaşlar 5.subatta 1400tl lik bişey almıştım, sonra kodlardan haberim oldu modanisa sonrada po kodunu girdim sisteme.1 kod 1 alışverişe dönmüş anladıgım kadarıyla birde kodları ayın son günü girsek bile oluyordu simdi bana money yatacak mı yatacaksa ne kadar yatacak acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemarkadaşlar 5.subatta 1400tl lik bişey almıştım, sonra kodlardan haberim oldu modanisa sonrada po kodunu girdim sisteme.1 kod 1 alışverişe dönmüş anladıgım kadarıyla birde kodları ayın son günü girsek bile oluyordu simdi bana money yatacak mı yatacaksa ne kadar yatacak acaba
Ben Madam coco prestige kodunu alışverişten sonra eklemiştim. Po kodu da daha önce ekli olmasına rağmen madam coco prestige kodu daha yüksek olduğu için o yattı. Size tavsiyem bir an önce madam coco uygulamasını indirip üye olup kodu alın. 1000 TL'lik koda 200 TL veriyor.
Madam coco uygulaması değil M.C. Prestige uygulaması.
Düzeltme: Madam coco kampanyası 8-28 Şubat tarihleri arasındaymış. 5 Şubat tarihli alışverişle faydalanamayacaksınız muhtemelen. Diğer kampanyaların da açıklamasından geçerlilik tarihlerini kontrol edebilirsiniz. Sİzin yerinizde olsam her ihtimale karşı MCP kodunu yine de eklerdim.
play.google.com
Madame Coco Prestige - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.looyti.prestige&hl=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskası -- 13 Şubat 2025; 22:34:4 >
-
Cikilata moneyi anında mi yatıyor.
Mağazadan aldim
Fisin sonunda kazandigim tutar yaziyordu ama diger kampanyalar gibi sms gelmedi ve hemen yuklenmedi, yarin gelir sanirim.
3. Gün olacak yatmıyor yatmıyor herkes şikayet etsin diyeceğim de arıyoruz sonucu bekleyin diyorlar yarın money harcama kampanyası var sonra yatan moneyi ne yapalım migros
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Şubat 2025; 23:5:28 >
Arkadaşa anında yüklenmişti bana yüklenmedi hemen çok ilginç bu aralara kafayı sıyırmış
16:00da mağazadan teslim sanal siparişin moneyi yatmamış hala, yarın %50 var diye çakallık yapmazlar umarım
Bugün çikolata 1+1 moneysi yatan oldu mu hiç?
olabilir hocam, bakmak lazim bütün marketlere
Money uygulaması iki uygulama ortasındaki money karekod için olması lazım ödeme için moneypay içindeki karekod okuyucu. Gerçi bazen moneypay gönderince uygulamadan onay istiyor karekod ödeme değil.
Et için ne var avantajlı? Önceki sayfalarda gulaşlık et paylaşılmıştı.
Pazar sabahı mağazadan aldığım enerji içeceği moneyi çarşamba günü yatmıştı.
Kampanyanın ilk zamanlarında en geç 1-2 saat içinde yatıyordu ancak son zamanda iyice bozdular.
Mağazada yüzde 50 kullanımda sıkıntılar oluyordu arada yarın umarım olmaz
Arkadaşlar, 1.000₺ alışveriş sonrasında madame coco kodundan yatacak 200 money dışında, yeni yapılacak 1.000₺ alışveriş için money oranı yüksek hangi kod var? İpragaz ve teknosaya baktım, onlar 1000/100 veriyormuş, var mı daha yüksek oranlı money veren kod?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X