Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7071. sayfa)

5 sn
141.598
Cevap
3.089
Favori
18.136.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70697070707170727073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam başka yapanlarda oldu açık mı yoksa normal durum mu bilmiyorum. Sonsuz döngüye girdi gibi bir şey oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 tl'lik delist maximustan 10 tane sipariş verdim. Başka bir migrostan yine 10 tane sipariş verirsem banlanır mıyım?? Acil cevap ltfn indirim bitecek😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun hocam.kaçırdık sarmalı.bidahaki sefere

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    A101 - Turgut Aydın Holding, Trabzonlu, Tayyip 'e yakın
    Şok - Ülker, siyasal islamcı
    Migros - Anadolu Grubu, Atatürkçü
    Bim - Latif Topbaş, bu da Tayyip 'in dostu.

hiçbirinin ortak özelliği yok, Bim'in kendi ürettiği ürünleri Şok ve A101'in kendi ürettiklerine göre daha kaliteli, o yüzden o tarafı ağır basıyor. (süt ürünleri, yağ şeker un ...)

ama Migros 'un (İsrail destekçisi Coca Cola'nın Türkiye dağıtımcısı) yaptığı şu son kampanya furyasını diğer müslüman tayfa yapmaz mesela... bu da bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Şubat 2025; 23:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Olmayabilir. Bunun garantisini kimse veremez. Sen sipariş verirsin stokta olmaz göndermez ama olmayan bir ürünü sipariş vermişsin diye seni banlar

Bu arada ban yedikten sonra iptalin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesinsatmayan -- 14 Şubat 2025; 23:56:5 >
  • migrosta iade için illaki aldığımız mağazaya mı gitmek gerekiyor yoksa başka bir migros mağazasından iade etsek olur mu

bugün araç içi numaratör aldım arabaya koymak için eve geldim kutusunu açtım içinde yapışkanlı rakamlar yok kaldı öyle

• Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    En iyisi riske girmemek hocam 10 taneyle yetiniyim ben👍

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Farklı Migros kabul ediyor ama çalışanların çoğu başından atıyor veya bilmiyor ve diyor ki aldığın şubeye git.

• Bölgesel kontrol edebilirsiniz

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• https://www.migros.com.tr/tikla-gel-al-siparisine-ozel-100-tl-indirim-x-1835

• Forumdaşlar yazacağım ürünlerin seveni vardır yoktur bilemem ama fiyat olarak aşırı iyi olduğunu düşündüğüm ve faydalandığım için tüketenler içinde öneririm;

-Schweppes Pink Grapefruit Pet 1L 50 liradan 20 liraya,
    -Dimes Karpuzlu Smoothie 310ML 41 liradan 20 liraya,
    -Doğanay Şalgam Suyu Acılı 1L 40 liradan 20 liraya,
    -Burn Enerji İçeceği Kutu 250ML 40 liradan 15 liraya,
    -Dimes Turuncu Smoothie 310ML 41 liradan 20 liraya,
    -Burn Gold Spark Enerji İçeceği Kutu 250ML 40 liradan 20 liraya Moneyli fiyatları mevcut.
    -Alamadım ama Nescafe Xpress Soğuk Kahveler 49 liradan 25 liraya gibi bazı ürünler %50 indirimli fiyatlı.

Not1 fiyatlar küsürlü, düz yazdım takılmayın,
    Not2 ürünler MMM ve üzeri mağazalarda bu fiyatlı.

Afiyet olsun, rica ederim.

• crushxd kullanıcısına yanıt
    Fişinizde kullanılabilir money kısmında yaklaşık 233 tl yazmıyor mu yani?

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Kasiyer bir tutar kaldığını söyledi fakat ne kadar olduğunu hatırlamıyorum, money uygulamasına baktığımda 1500 money harcandı olarak gözüküyor.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• crushxd kullanıcısına yanıt

Öyle bişey olamaz. Ödeme esnasında otomatik sistem 1.5 kat kullandırıyor. Kasiyerin insafına kalan bişey yok. Ben 3 parça halinde kullandım. Money hareketlerine bakıldığında sanki fazla çekilmiş gibi görünüyor ama aslında olması gerektiği gibi düşüyor. Siz heralde money hareketlerine baktınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerakinnn

Forumdaşlar yazacağım ürünlerin seveni vardır yoktur bilemem ama fiyat olarak aşırı iyi olduğunu düşündüğüm ve faydalandığım için tüketenler içinde öneririm;

-Schweppes Pink Grapefruit Pet 1L 50 liradan 20 liraya,
    -Dimes Karpuzlu Smoothie 310ML 41 liradan 20 liraya,
    -Doğanay Şalgam Suyu Acılı 1L 40 liradan 20 liraya,
    -Burn Enerji İçeceği Kutu 250ML 40 liradan 15 liraya,
    -Dimes Turuncu Smoothie 310ML 41 liradan 20 liraya,
    -Burn Gold Spark Enerji İçeceği Kutu 250ML 40 liradan 20 liraya Moneyli fiyatları mevcut.
    -Alamadım ama Nescafe Xpress Soğuk Kahveler 49 liradan 25 liraya gibi bazı ürünler %50 indirimli fiyatlı.

Not1 fiyatlar küsürlü, düz yazdım takılmayın,
    Not2 ürünler MMM ve üzeri mağazalarda bu fiyatlı.

Afiyet olsun, rica ederim.
    TıklaGelAl 100 lira indirimi ile 2200 liralık sepetim 910 liraya geldi. Umarım sayın mağaza müdürü iptal etmez :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam,

Anadolu Grubu Atatürkçü değil, hükümete çok yakın bir grup.TOGG’un ortaklarından biri.

Saygılarımla.

• 1000/100 tıkla-gelal için güzel şartlar;
    15 Şubat 2025 00:00 - 15 Şubat 12:30 tarihleri arasında geçerlidir.
    100 TL indirim sadece Tıkla & Gel Al teslimat yöntemi siparişlerinde geçerlidir.
    Kampanya belirli teslimat zamanları için geçerlidir. Teslimat detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

-> Geçerli Teslimat Zamanları: 09:30 - 11:30, 10:30 - 12:30, 11:30 - 13:30, 12:30 - 14:30
    https://www.migros.com.tr/kagit-islak-mendil-kategorilerinde-50-tl-indirim-x-183b

https://www.migros.com.tr/meyve-ve-sebzede-50-tl-indirim-x-1838

https://www.migros.com.tr/hemen/1800e-kadar-teslimat-ucretsiz-x-1823
    -Kampanya kapsamında 15 Şubat 2025 tarihinde 08.30 ile 18.00 saatleri arasında Migros Hemen üzerinden vereceğiniz 3 siparişinizden teslimat ücreti alınmaz.

Bunlar da bölgesel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 15 Şubat 2025; 0:47:57 >

• Magnum mini 6 lı 2 paket 199₺ ye geliyor bence iyi fiyat

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Aynı çeşitte düşüyor galiba.

• Hemen bulabileceğim money kazanma kodu var mı?Sipariş teslim edildi girsem geçerli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 15 Şubat 2025; 0:49:15 >
  • 
Sayfa: önceki 70697070707170727073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.