Şimdi Ara

Migros İnternet Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
305
Cevap
13
Favori
25.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsayılan halde Open Dns ile geliyor internet bende. Ping de iyi, 41 - 45 ms Xdefiant, Battlefield 2042 oynadım ama bazen siteler geç açılıyor. Google dns girince düzeliyor bu site sorunu ama ping yükseliyor. Dpi ile ilgilidir belki bilemiyorum. Bazen bir siteye girerken bağlantı kesildi hatası verip 1 saniye sonra açıyor siteyi.

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    O son söylediğiniz sorun direkt Turkcell Superonline uzerinden yurtdişı çıkışı yaptığını gösterir kronik sıkıntı 200 mbps paket var bende aynı sorunlar demek ki dpi - cgnat - bant daraltmasi - ip tv engellemesi - vpn yasaklama - btknin engelledigi siteler disinda ekstra kafasina gore site banlama - twitch video yayin gerektiren uygulamalarda ek upload hiz daraltilmasi - youtube netflix amazon disney uygulamalarinda prime time saatlerinde hiz dusumu ve host ana sunucuya baglanamama sıkıntılari - ve sayamayacagim onlarca baska baska her türlü kullanıcı aleyhine uygulamalar ve politika yönünde hareket ettikleri ve edecekleri anlaşılmış oluyor lakin pinge sevindim yalnız zam yapmazsa şayet su an için bağlantı ücreti aktivasyon olsun kurulum parası almadığı için gideri var ama cok degil en fazla bir ay içinde zam bekliyorum daha önce Soknetde ortalama 3 ayda bir zam yapmışlardı dediğim gibi ama pnr olayı ile bu da asilirsa dadindan yenmez o zaman kısmet nasip hayırlısı olsun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 25 Aralık 2024; 19:1:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soranlar için sen neden o zaman daha once Oris Telekomünikasyon uzerinden Soknet on ödemeli sistemi kullandın diyenler için yazayim ip tv vpn ve video yayin gerektiren uygulamalarin hiçbirini kullanmadım online oyun da oynamam amazon netflix disney uygulamalarını 18:00/24:00 saatleri dışında izliyordum youtube premium aboneliğim vardı videoları indirip izliyordum yasaklı sitelere zaten isim hiç olmaz bu şekilde idare ediyordum fiyatta en uygunuydu yuvarlanıp gidiyorduk taa ki ufak ufak zamlar gelip gemiyi terkedene kadar bakıp kullanıp siz de ona göre strateji izlersiniz taahhut olmadığı için istediğin zaman ayrılmak zaten mukemmel oluyor kapatması da çok kolay paket almıyorsunuz otomatik kapanıp gidiyor hepsi bu gayet basit...

• Paket yüklemelerinde artık yükleme onay smsi gelmeye başlamış, eskiden gelmiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ustam insallah soknet gibi yapmazlar soknetde de ayn şekildeydi uzerinde yazan skt tarihine bence kesinlikle yüzde yüz güvenmemek gerek sistem oturduğu an belli sayıda müşteriye ulaştıkları an değişikliğe gideceklerdir ve zamma da baslayacaklardir sonra o pnrler elinizde patlar iade süresi de geçtiği için birsey yapamazsınız ya da hediye çeki şeklinde değişim yaparlar dikkatli olunuz ona göre hareket ediniz lütfen teşekkürler bilginize saygılarımla arkadaşlar

• Yeni abonelikler ve geçişlerde 50₺ kadar zamlanmış sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pnr numaralarına da devasa zam gelmiş 399 olmuş money ile de düşmüyor 399 kalıyor
    sanal marketten baktım kasadan değil

• Nisan ortasına kadar uzatmıştım. bu fiyatta kalırsa başka iss e geçerim. Sistemin düzeltilmesini, money programına alınmasını umuyorum 300 olması gereken fiyattı. 400 lira buna niye vereyim?

Ustam düşündüğümden hizli davrandılar dediğim gibi daha once 18 ayda 59.9luk paketim yuzde yuzelliden fazla zam görüp 149.9 olmustu ucu açık ilerleyen aylarda daha bunun subati marti var ufak ufak güncellemelerin devam edeceğini düşünüyorum Allah Yardımcımiz Olsun...

Ustam bakalim ikinci tahminim tutacak mı insallah tutmaz zira bu operatör numara taşıma için asla yardımcı olmuyor daha doğrusu ilgili Oris Telekomünikasyon iss şirketi ne yaparsaniz ediniz yıllar önce ilk başta xdsl numaramı vermemişlerdi sonrasında da red etmişlerdi Şahsi fikrim su an aktivasyon ve kurulum için sizden bir ücret talep etmediler herseyi karşıladılar bu nedenle numara xdsl port hakkını tek taraflı kendi hakları olduğunu gorme opsiyonlari da yuksek ihtimal su götürmez gerçek bakalim zamanı geldiğinde portunuzu baska bir Türk Telekomünikasyon altında farklı bir iss ye taşıma izninize onay verecekler mi Insallah onay verirler lakin yüksek ihtimalle bayağı engel çıkaracaklardir ona göre kendinizi hazirlayiniz dost acı söyler Herseyin Gönlünüzce içinizden geçtiği gibi gerçekleşmesi dileğiyle Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 1 Ocak 2025; 19:8:37 >
    Düşüyor aslında money olmadan 449 yapmislar money ile 399 oluyor ustam

• Jzecs kullanıcısına yanıt
    Hayir net 100 TL güncelleme gelmiş 299 a 349 idi 399 a 449 olmuş ve daha kötüsü ucu açık her ay bile zam gelebilir Soknet deyken Oris Telekomünikasyon nerdeyse ay asri güncelleme yapıp 59.9 luk paketi 18 ayda 149.9 a çıkarmıştı simdi bakiyorum 264.9 ama gene güncelleme gelir efendim durduramıyoruz ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 1 Ocak 2025; 19:21:1 >
  • Vala ben Nisan a kadar pnrlara 1 lira para vermedim (money) Nisan da tası tarağı toplar giderim açık ve net.

Aynı hizmeti hazirana kadar netgsm 299 a veriyor. Davet kodu ile 260 lira. Bunların bir gecede %33.5 zammı 6 ay önceden geçirmesi kabul edilemez. Şu an bunların hizmeti şaka maka en pahalı duruma gelmiş durumda.

Milletin 260 liraya kullandığı şeye ben niye 400 vereyim.

Ustam pnrlara da yuzde yuz güvenmeyin derim yarın öbür gün pat kapatırlar sistemi ya da degisiklige giderler mevcut olanları da TL ile iade ya da hediye ceki (Migros iadeleri hediye çeki ile yapmaya müşterilerini son zamanlarda yönlendiriyor belki basında duymusunuzdur) şeklinde gerj alırlar port taşımada da bana yaşattıkları gibi sıkıntı çıkarırlar cok fazla mağdur olursunuz ki insallah temennim bu şekilde olmaz Nisan'a kadar eski fiyattan kullanıp sonrasında portu internetinizi tasirsınız guzel ve temizinden bunlardan kurtulursunuz tek seferde daha direkt zam üstelik asgari ücretliye verilen 12 aylık zamdan bile aninda daha fazlasi kabul edilemez bu entryler burda dursun seneye bakalim ne kadar olacak rakamları görelim bizi de bilgilendirseniz cok mutlu olurum teşekkürler ustam kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 1 Ocak 2025; 21:7:38 >
    Simdi anladim hocam money ile aldim pnrlari demek istediniz o zaman şahane bir is keyfini çıkarın valla helal olsun bravo size 😀🤠😂🙏

Hocam daha pahalısi var Turknet 499 aliyor ya da tek seferde 5638.8 TL ödüyorsunuz aylık 464 TL ye geliyor Turk Telekom rakamlarına deginmiyorum bile...

NetGsm cok mantıklı o da başta giriş parasından kaybediyor siz yapılabilecek en mantıklı olanı yapmışsınız ustam onlar kaybeder artık tüketici olarak tepki koymamız lazım habire zam sürekli artış zam da zam...

• Yeni kurulumla abone olmuştum, henüz ilk aydayım. İlk ay bitince geçiş yapabilir miyim yoksa 2 ay daha mı beklemem gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

3 ay dolması lazım.

Ben az önce şansımı denedim geçiş için başvurdum tutarsa geçerim netgsm. Tutmazsa 2 ay daha burada devam.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.