Şimdi Ara

Migros İnternet Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
14
Favori
23.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayfayı genel anlamda okumuştum zaten hocam, hatlar karıştı ufaktan. Şu sms ile bilgilendirmeyi daha detaylı yapsalar kullanıcıların aklında soru işaretleri kalmaz. Bana gelen smslerde hiç 2 gün içerisinde ödeyin gibi bir ibare yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jzecs -- 18 Aralık 2024; 22:29:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jzecs kullanıcısına yanıt

Port tahsisi sonrası geliyor 2 gün ödeyin de çok takılmayın siz pnr alın kasadan modeme user pass girin dsl sinyal geliyorsa pnr aktif edin gelir internet.

• Güvenli internet açık mı geliyor? Youtube kısıtlı moda giriyor nedense. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım.

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

Acık geliyor müşteri hizmetleri kapatabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom önce ankastre arızalı diye arıza kaydını kapatmış. Her şeyi doğru yaptığımı söyledim. Migrosnet sanırım aynı kaydı yeniden açtı. İsmimin yazılı olduğu kabloyu ankastrede yanlış yere çakmışlar. Gelip düzelttiler.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160279369

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayhan54s A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, arayıp kapattırdım.

• Kullanıcı sayısı arttığına göre sorayım. 3 aydır kullanıyorum. 4. ayın içerisindeyim zapret vb yöntemler denedim fakat DPI blokajını aşamadım. Eğer başarabilen varsa yardımlarına muhtacım. Özellikle derbi olduğu saat internet resmen çöküyor.

• Nokata kullanıcısına yanıt

Oris çoğu yere sol ile çıktığı için dpi var.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

goodbyedpi vs de denedim fakat çalışmıyor.

• Nokata kullanıcısına yanıt

Bu sürümü deneyin

github
    Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
    https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/tag/release-0.2.3rc3-turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 0:28:45 >
    Saha ekibi sağ olsun kabloyu bırakıp gitmişler, kurulumu yaptık. Ödemeyi yapmamış olmama rağmen internet var gözüküyor.

• Geçmeyi düşünen arkadaşlar Soknet ile yıllar önce Oris Telekomünikasyon un kullan ode kontörlü kendine kendine kapanan bu hizmetini ilk kullananlardanim 16 mbps adsl2 paketini deneyim edindim altyapı desteklenmesine rağmen kayıpla beraber 14 hatta 15 mb hiz görmem gerekirken asla 10 mb hızı geçemedim arti dpi Turkcell Superonline gibi sanki bir hız site filtrelemesi kati surette var bunu göz önüne alınız yalnız aradan yıllar geçti belki Migros a özel bu şekilde hareket etmezler stratejileri değişmiştir bilemem tek onerim tavsiyem pek önermeyecegimdir her zaman tek bir ip uzerinden çıkış veriyorlardi bu da cgnat kullandıklarını gösterir ping paket loss da yüksekti tek avantajı 1 yıldan fazla kullandım bir kere sadece bağlantı kopmuştu stabil ama düşük hizli bağlantı veriyorlar hakkını yemeyelim haaa kapatırken de o da kolay paket almıyorsunuz önce hızınızı kisitliyorlar 10 gün sonra da otomatik sonlanıyor o da güzel naçizane görüşüm gamerler e kesin tavsiye etmem ip tv sorun çıkartma yüksek ihtimal hiç kullanmadım denemedim ama tablodan bu görünüyor bir de bulunduğum bölge misal 90 mbps kadar destekliyor hepsini alirim derseniz eminim size hepsini saglamayacaklardir twitch video konferans olsun onu da hiç kullanmadım ama o da çok temiz çalışacağından yüzde yüz emin değilim son karar takdir sizin elbette belki stratejileri değişmiştir artık bu şekilde yapmiyorlardir onu bilemem su an kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazarlarsa cok sevinirim herkese selamlar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 21 Aralık 2024; 19:35:48 >

İnternet gözükmesi önemli değil 2 gün sonra kısıtlama, 15 gün sonra hat iptal olur ödeyin siz.

Money ile ödeme yaparken, kart sahibinin cep no'su ile hat sahibinin cep no'sunun aynı olması gibi bir zorunluluk var mı ?

Cevaplarınız için de teşekkürler ayrıca.

• 349 TL buna ödeyeceğime 464 TL ye geliyor aylık fiyatı Turknet internetini kullanırım cok daha iyi çünkü ping packet loss latency hattınızın desteklediği en iyi değerleri özellikle vdslde TTnet ile Turknet sağlıyor comnet faciasından sonra başta TTnet Vodafone Turksat TV ve Turknet gibi marka değerleri seçmeniz sizlerin menfaatine olacaktir misal en kisasindan bu isp yi BTK ya şikayet bile edemiyorsunuz bu bile çok önemli bir kıstas ben ne kullanıyorum Turkcell Superonline fiber Turknet fiber olsa onu kullanırdım ama fiber yokken de TTnet kullanıyordum ama o zaman Turknet yoktu not olarak Soknet de 60 TL ye başladığım paket 16 mbps adsl2 paketini 13/14 ayda en son 150 TL ye kadar paket fiyatı çıkmıştı niye Turknet kullanmadım o zaman onunla aralarında iki kattan fazla fiyat farkı vardı ve düşük hizli bir internet sadece video izlemek ve sörf yapmak için kullanmıştım işimi görüyordu lakin bu şartlarda 350 TL ye ya da 300 TL ye bu paket kullanılmaz arkadaşlar bu entry burda dursun 6 ay sonra 12 ay sonra bakalım ne kadar olacak bu paket fiyatı göreceğiz herkese kolay gelsin iyi akşamlar dilerim

Ben farklı numara verdim sorun olmadı düştü 50 TL.

Migros İnternet'in avantajı ping, hız vs. değil bağlantı ücreti ve modem ücreti dahil 350 TL olması. Bağlantı ücreti için normalde 800 - 1000 TL para isteniyor.

Su anda kullandığım turkcell superonline fiber internete geçerken aylık taahhütsuz paketini kullanıyorum aktivasyon bağlantı ücreti kurulum parası odemedim aynı gün kurulum yaptılar modem kirası da odemiyorum aylık fiyata o dahil elbette o zaman şanslıydim simdi hepsini kaldırmışlar 1 sene olacak aynı parayı ödüyorum bu arada TTnet gibi nerdeyse 3/4 ayda bir zam yapmadı şahsi görüşüm o 800/1000 TL parasını sizden yavaş yavaş ilerleyen aylarda nerdeyse 2 ya da 3 ayda bir zam yaparak fazlasiyla çıkaracaklardir Soknette de öyle yapmışlardı o zaman kurulum ve aktivasyon parası vardı ama uygundu sonra 14 ayda 59.9 TL lik paket 149.9 TL oldu şu anda da 269.9 TL olmuş ucu açık elbette takdir karar sizin hiz ping paket kaybı önemli değil demisiniz kalitesiz ya da daha düşük kaliteli hizmet almayı da kabul etmişsiniz zaten diyecek söz yok saygım sonsuz size o tutarı 800/1000 vermemek için kullanılır diyorsunuz ama orta ve uzun vadede dimyata giderken evdeki pirincten olmayınız en son not yazamadım soknet den surekli zam gelip portu internetimi taşımak isteyince Oris Telekomünikasyon önce sürekli oyaladi hizmet numarasını bana iletmediler zaten şikayet edeceğim yer yoktu red verdiler öğrendikten sonra da 2 defa hem de ben de kampanya başka issden kaçmasın diye yeni abonelik baslatmistim diyeceğim sizden hem aktivasyon bağlantı ücreti almayacaklar hem uygun fiyata düşük hizli yüksek pingli sabit ip numaralarından cgnatli dpi olan hiz bağlantı sağlayacaklar sanıyor musunuz sonra size geçiş için siz ayrılmak istediğinizde onay versinler belki benim yaşadığım bana özeldir ne bileyim bir hata olmuştur eksik evrakla diğer iss başvurmuştur teknik bir hata olmuştur bilemiyorum belki siz bu şekilde bir durumla karsilasmayacaksiniz ya da kimse karsilasmayacak lakin comnet de gördünüz üç beş TL daha uyguna iss buldum diyenler er geç duvara tosladi milletin binlerce TL si icerde kaldı risk almaya değer mi degebilir belki Migros var arkasında dediğim gibi o zamanlar çok daha yolun basindaydilar artık öyle calismiyorlardir fakat ben cok ders aldım 6 ay tarzı fiyat garantisi bile vermiyorlar ben olsam girmem kullanmam yeterli abone doygunluguna ulaştıkları an zamları hizli şekilde çatır çatır yapmaya başlayacaklardir bir bakmışsınız 10 ya da 12 ayda o paranın fazlasını vermişiniz bir de taşıma da patlamış hadi bakalim geçmiş olsun inşallah böyle olmaz hersey yolunda gider cok sevinirim herkes adına ama benim güvenim yok Oris Telekomünikasyon aynı iss muhattap olduğundan oyle iste kolay gelsin iyi geceler herkese teşekkürler okuduğunuz için saygılarımla efendim

Soknet abonelik Oris Telekomünikasyon uzerinden simdi hafızamdan abonelik sürecini hatırlamaya calistim evde kurulum istememiştim sözleşmeyi dışarıda çalışıyordum o an ortak bir noktada buluşup imzalamıştım belge kopyalarini bana teslim etmemişlerdi resim çekebilirsiniz demişlerdi çektim de ama o zaman çok dikkat edemedim xdsl hizmet numarasının yazdığı yer XXX şeklinde numara gizliydi soramadım o an ararım öğrenirim dedim sonra mail gelecek dediler o hiç gelmedi sonrasında da dediğim gibi çok zor defalarca arayıp öğrenmiştim ama sürekli red verdiler geçişe onaylamadılar hatta geçiş yapmak istediğim görevli whatsap uzerinden diğer issye ait geçiş islem ekran görüntüsünün resmini bile atmıştı red yazıyordu Oris Telekomünikasyon onay vermiyordu sebep ve neden de yazmıyordu dediğim gibi benim hatam da olmuş olabilir eksik yapmış olduğum islem ya da geçiş yaptığım iss nin hatası teknik bir hata bilemiyorum ama geçiş yapamadım ben başka isslerde böyle bir durum olmadı pelicell belki hatırlayanlar olur onlar bile direkt yardımcı olmuştu kocaelinternete tasimistim annemgillerin intermetini kendim hep TTnet ve simdi Turkcell Superonline fiber internet kullandım kullanıyorum çok da memnunum herkese gönlünden geçtiği dilediği gibi versin Rabbım insallah kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.