Aman dikkat şikayet var kullanılmış, geçersiz pnr ile ilgili bir çok şikayet var. |
Migros İnternet Ana Konu (8. sayfa)
-
-
Daha o soruna denk gelmedim ama pnr çok kolay olduğu için dediğiniz mümkün.
-
1 haftadır evde yoktum. Bu gün "Alarm" ışığını kırmızı gördüm, PON ışığı da yanmıyordu. Sorun ne olabilir? daha 20 gün önce bağlatmıştım; müşteri temsilcilerine de ulaşılamıyor.
-
Fiber kablosunun bağlantısında sıkıntı var, çıkarıp takmayı deneyin olmuyorsa mecbur telekom bakacak. -
comnet haftaya süresi bitiyor, ttkom borçları yüzünden patlamayalım diye geçiş yapayım diyorum. (Evde 50mbit hat destekli vdsl var) Aşağıdaki hangi tarifeye geçiş mantıklı, ücretler aynı nerdeyse:
www.netgsm.com.trEv/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri - Netgsmhttps://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/internetwww.netspeed.com.trNetspeed - Ultimate VDSL 100 Kampanyası | Fiber Hızında Evde İnternethttps://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/ultimate-kampanyasimigrosinternet.alfailetisim.com.trMigros İnternet - 100 Mbps'e Kadar VDSL & Fiber Ev İnterneti - Geçiş Müşterilerine Özelhttps://migrosinternet.alfailetisim.com.tr/paketler/100-mbps-ev-interneti-gecis-musterilerine-ozel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 10 Aralık 2024; 17:27:35 >
-
arkadaşlar evimizde normal telefon hattı var migrosneti sorgulayınca vdsl 2 75mbps yazıyor, bunu kullanmak için nasıl başvurabiliriz hatla ilgili sorun kurulum vs şirket gelip mi yapıyor? telefon hattını kutudan yeni çektik o yüzden kurulumunda yardıma ihtiyacımız olacak.
-
Ne hikmetse müşteri hizmetleri mevcut abone kısmında her aradığımda sıra numaram 4 çıkıyor, yavaş yavaş iniyor. Heralde bir eleme süreci yaratıyorlar bilinçli. Yeni başvuru diyince hemen bağlanıyoruz ama. Bi internet hizmeti için kurulum ücretinden kaçmaya uğraştıranlara yazıklar olsun nelerle uğraşıyoruz.
-
Fiberde modem kirasi dahilmi? kullananlar tavsiye edermisiniuz
-
Ben geçiş için basvurdum. Modem ücreti fiberde yok. 100mb icin 300 denildi. -
Online odeme yok illa kasadami odeyecegiz -
Fiber miydi modem?
-
Zam olursa ne kadar olur bilgisi olan var mı? Comnet üzerinden geçiş yapmayı düşünüyorum ama yılbaşından sonra 500 lira üzeri olma ihtimali var mıdır? -
Sizin alacağınız tek şey. XDSL numarası. Turk Telekom müşteri hizmetlerini ararsanız veriyorlar. Sonra Migros Net sitesine girip. Taşıma işlemini seçip. XDSL numaranızı girip bir de E-devlet’e giriş yapıp onay vereceksiniz. Sonra siteye girip üyelik bilgileriniz ile TC kimlik fotokopisi yükleyeceksiniz. Modem Turk Telekom tarafından verildiği için iade etmenize gerek yok (Fiber Müşteriler için). Transfer işlemi olunca sizi arıyacaklar aynı şekilde modemi kullanmaya devam edeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 12 Aralık 2024; 3:17:44 > -
Evet maalesef. Sadece migros kasalarından ödeme yapabiliyorsunuz. Sanal markette satışı varsa göremedim ben. -
Migros İnternette 300 Tl fiber de modem ucreti dahil mi ? Musteri hizmetlerine de ulaşamadım. Cevap verecek yok mu ? -
modem ücreti yok sanki hocam...
-
Modem ucreti yok , yalniz internet sirketi acip internetten odeme kabul etmemek harika bir baslangic olsa gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alvarezModem ucreti yok , yalniz internet sirketi acip internetten odeme kabul etmemek harika bir baslangic olsa gerek.
Aynnen oyle anlam veremiyorum.
Gerekiyorsa 24 saat calisip ekstra isci bulacaksin, boyle firsat kacar mi yahu? internet sirketinin cevap verememesi demek saniyeyle musteri kacirirsin.
-
Biz dün migros net e başvurduk 2 kişi. Hadi hayırlısı:)) -
Arkadaşlar bana Migrosnetten gelen smslerin hiç birinde 2 gün içinde yükleyin şeklinde bir ifade gözükmüyor. Yenileme için gelen PNR yükleyin mesajından sonra gerçekten tam süre ne kaadar 48 saat 2 gün doğru mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X