Şimdi Ara

Migros İnternet Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
13
Favori
25.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de ulaşamadım 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

ödeme mesajı kurulumdan sonra mı geliyor, yoksa edevlet onayından sonra mı geliyor?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlamıyorum. 1 saat içinde onay kurulum ödeme yaptığımdan çok hızlı gelişti. Bugün 2-3 saat kesikti internet. Bölgesel sorun mu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar son durum memnun mu? Kurulum ücreti olmaması yüzünden bağlatıp 3 ay sonra taşırım diye düşünüyorum hoşuma gitmezse. Herhangi bir ücret talep ederler mi bu durumda?

• Merhaba ben çok memnunum;

04.11.2024 başvuru, 1 saat sonra Türk Telekom kurulum Zte Zxhn H3600P V9 Wi-Fi 6 modem geldi, 30 dk sonra net geldi.

Ödeme mesajı da geldi, 349TL migrostan ödedim. Kurulum 0TL çok iyi.

Altyapı FTTH Hız testi yaklaşık 110/20mb çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 5 Kasım 2024; 16:49:52 >
  • whoknowswho kullanıcısına yanıt

internet hizmetleri 3 ay içinde taşınamıyor mu?

İlk geçiş yapıldıktan sonra ki geçişler için 3 ayı doldurmanız lazım.

• Kullanıcı adı şifre öğrenemedim. Farklı modem kullanılır mı deneyen oldu mu? Hizmet numarası da hiç bir sözleşmede falan geçmiyor. E devlette de görünmüyor. Taşıma yaparsak lazım olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı modem arayüzünde görünüyor ama şifre görünüyor mu ona bakmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selam,

349 tl ne kadar süre için? Normalde aylık ne olacak?

Ben gigaspeed için başvuru yaptım ama onda 800 tl kurulum ücreti alıyor.

• ucak2004 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taahhütsüz olduğu için 349₺ nin garantisi yok:) ama kurulum ücretsiz. Yani migros net açtırıp 3 ay sonra operatör değiştirebilirsiniz.

• Kopma kesinti vs yaşayan oldu mu

• orisnet şoknet 1 yıldan fazla kullandım.bu migros alfa iletisim, oris ve soknet ile aynı firma. altyapıları yok tt altyapısını kullanıyorlar. fiyat uygun ama mh baglanma 10 ile15 dk sürüyor ve pek bir çözüm sunamıyorlar. altyapı iyi ise kullanılabilir.

• arkadaşlar 2 veya 3 aylık toplu ödeme nasıl yapılır oluyor mu öyle bir şey?

ben 1inci aydayım gelecek ay faturasını nasıl ödeyeceğiz müşteri hizmetleri falan arayıp bir bilgi verse iyi olurdu

gelecek ay için ödeme linki ne zaman gelecek

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

hocam selamlar

1 ay bitecek neredeyse başka ödemeyi nasıl yapacağız ? gelecek ay için son günlerde mi geliyor ödeme barkodu nasıl oluyor

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Şimdi mantıken barkodla ürün alıyorsun ve sana PNR veriyor aslında 3 adet PNR alarak, süresi doldukça yeni PNR ı aktif edebilirsin.

Sevgili BERKAY, internet hizmetin erişime kısıtlandı. İnternetini kullanabilmek için, en yakın MİGROS mağazasından 2001113467863 barkod no'lu paketi satın almalı vesana 2. bir fiş ile verilen PNR kodunu
    migrosinternet.alfailetisim.com.tr
    Migros Ev İnterneti - Kotasız, Faturasız & Taahhütsüz Fiber İnternet
    https://migrosinternet.alfailetisim.com.tr/paketyukleme?gsm=545XXXXXXX
    adresine girmelisin. Detaylı bilgi için 0 850 800 0 800
    B153

• Müşteri hizmetlerine paket yüklemenin gecikmesini sordum,
    Örneğin ayın 1'inde abone olmuşsanız yüklemeyi geç yapsanız dahi başlangıç her ayın 1'i olur, dedi.
    Yüklenmeyi geç yaptığımız günler kayıp, özetle kontörlü telefon mantığı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mkekec M kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi bence.

• Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Tarifeler yalın internet olup taahhütsüzdür ve TL yüklemelidir.

Abone, 100Mbps’e kadar altyapının destekleyeceği en yüksek hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.

35 mbps ve 100mbps tarifede vdsl alt yapıda modem zorunlu olmayıp, fiber altyapıda ise modem kullanımı zorunludur. Abonelik iptal durumunda modemin Alfa İletişim’e 15 gün içinde eksiksiz bir şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Modemin iade edilmemesi durumunda 1200₺ faturalanacaktır.

VDSL altyapıda modemi Migros İnternet’ten almak zorunlu değildir. Ancak mevcut VDSL modeminiz yoksa 960 TL karşılığında modem temin edebilirsiniz. Ödeme, teslimat sırasında kapıda kredi kartı ile alınmaktadır.

500 TL değerinde kurulum ve 480 TL değerinde aktivasyon bedeli ücretsizdir.

Abone’ye ait bağlantı adresindeki her türlü bina içi kablolama Abone’ye aittir.

İnternet taşıma işlemi eski internet hizmeti servis sağlayıcının taşıma başvurusunu onaylanmasıyla tamamlanacaktır.

Aboneler, kampanya kapmasındaki hizmetler ile ilgili talep/şikâyet bildirimlerini 0850 800 0 800 ( Destek Hattı’na telefon ile veya info@alfailetisim.com.tr e-posta adresine göndererek ulaştırabilir.

Migros İnternet, tarife ve kampanyalardaki değişiklik hakkını saklı tutar.

Aboneler, Migros İnternet Kampanyası Tarife Bilgilendirme ve Kampanya Formu’nu imzalayarak aboneliğini başlatacaktır.

Selamlar,

Daireye kadar fiber çekili ve 100mb destekliyor.

Mevcutta Türk Telekom Yalın Fiber kulanıcısıyım.Taahhüdüm bitmek üzere , 50mb için 15 ay 510 lira teklif aldım.

Tahaddümümü yenilemezsem Türk telekom'a modem iade yapacağım değil mi?

Migrosnet'e geçersem ;

Yeniden modem mi satın almam gerekir yoksa Migrosnet bana ücretsiz modem verecek mi?

Ücretsiz modem verirse kullanım/kira ücreti ödeyecek miyim ?

Yoksa VDSL'de yazdığı gibi ücretli modem satışı mı olacak bana ? bu bilgiler yazmıyor bilen var mıdır ?

500 TL değerinde kurulum ve 480 TL değerinde aktivasyon bedeli ücretsizdir.Dolayısıyla kurulum ve aktivasyon ücreti ödemeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.