Şimdi Ara

Migros İnternet 100 mbit 299₺ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ring

Benim sormak istediğim de buydu zaten. Süperonline aboneliğim bitti. Yeni abonelikte fiber kullanabilecek miyim.

Günaydın. Altyapı sorguda Tt fiber varsa; kullanabilirsiniz. Yoksa kullanamazsınız.

• Kurulum+aktivasyon ücreti olmaması büyük avantaj, telefonla başvuruda bulundum. Yarın için aktivasyon bekliyorum. Ödemenin Migros’tan yapılması dezavantaj ama amaç müşteriyi markete çekmek.
  • phatgit P kullanıcısına yanıt

Tam tersi büyük avantaj...

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Aynen avantaj money ile ödeyebiliyorsunuz, ihtiyaçları ona göre ayarlarsanız her zaman değil ama money ile faturanın yarısını ortalama olarak karşılarsınız, tek sorunum şimdi açtırdık ama iptal ederken nasıl başvuru yapacağız 2 aya il değiştirme durumum olacak bakalım insallah ulasabilirim müşteri hizmetlerine çünkü bazı günler gerçekten ulaşamıyorsunuz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

81 ile başlıyor olabilir mi?

• efenberg E kullanıcısına yanıt

Hizmet no mu?

17 ile başlıyormuş, ben başka bir numara sanmıştım ancak gibir desteğe sorunca cevapladı teşekkürler.

• Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? yeni gelen müşteriye 350 tl olması bir miktar üzdü ama daha iyisini de bulamadım şuan için. 3 ay bekleyip daha uygun bir firmaya geçiş yapılaiblir gibi.

• cetinodinson kullanıcısına yanıt

Sıfır abonelik mi olacak sizin?

• circassianman kullanıcısına yanıt

Evet hocam

Sözleşmeyi iyi okuyun. Eğer ücretsiz ABONELİK ve aktivasyon için şu kadar süre kalınması gereklidir yoksa şu şekilde son faturaya yansır gibi ibare var mı kontrol edin.
  • 1 gün içinde geçti 100mbit alıyordum sabit gibirle, yine aynı hız bir sorun yok gibi şu anlık.

bende yeni bağlattım, fiyat 350 ancak kurulum ücreti olmaması birde biriken moneyler ile ödenebilmesi bence iyi, birde bende telekomun bağladığı modemle ilgili sanki ufak sıkıntı var, sizlerde de benzer durum var mı? Wifi6 modem ancak zaman zaman anlık internet kesilmesi tekrar gelmesi oluyor, sayfanın açmaması düşmüş gibi gozukmesi ve tekrar yükleyince gelmesi gibi ancak hız testlerinde hız olarak 100 mbit olması gerektiği gibi.

• Kurulum ucreti olmadigi icin yazlikta kullanmak icin baglatmayi planliyorum. On odemeli oldugu icin ornegin 9 ay kullanmasam ve kullanacagim ay tekrar odeme yapip kullanmaya devam etme hakkim oluyor mu? Ya da bir sure odeme yapmazsan modemi getirin mi diyecekler?
  • plsTR kullanıcısına yanıt

Bu soruya ben de cevap ariyorum.

• Bütün firmalarda kurulum ücreti vs. var bunda nasil yok anlamadim sifirdan bağlantı için de mi yok acaba
  • Ben olsam Migros yerinde; Migrosnet abonelerine kasadan fatura ödeme yaparken Migros markalı seçili bir ürüne indirim yaparım. Kampanya babında.

Misal ; Migros Sallatalık turşusu.

Mis; ekşi ve kütür kütür.

Migros İnternet 100 mbit 299₺

Migros İnternet 100 mbit 299₺ 

Hocam siz memnun musunuz bu firmadan

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Çok memnun olmak isterdim; ama abonesi değilim ne yazik ki?

• Merhabalar. Konu da iss işbirliği ile ilgili bilgi eksikliği olması ve firma temsilcisi bulunmaması nedeniyle bir araştırma yaptım. Firma kurumsal yetkilisinin telefonuna ulaştım. Eğer @HesaplıBilgi görüşüpMigros İnternet 100 mbit 299₺  bu cevapsız soruları yöneltmek ve konuyu editlemek isterse özel mesaj yoluyla iletebilirim. Muhatabımız kurulum ücreti var mı?, sabit fiyat garantisi var mı? ilk faturada sürpriz kalemler yer alıyor mu? Şuan ki abone sayısı ve pop noktaları gibi soruları yanıtlayacaktır muhtemelen. Sen neden sormuyorsun diyen olursa hem sosyal fobim var Migros İnternet 100 mbit 299₺  @Faıthful @sogut37

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.