Şimdi Ara

Migros İnternet Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
14
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şart yok ama çok geçen olursa getirilir 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Eylül 2024; 14:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

İş garantiye almak lazım; abone olurken kolay çıkarken zorluk olmasın. 

• nasıl bi sıkıntı olabilir ki. zaten taahhüt yok. baktık sorunlu firma ödeme yapıp almayız olur bite diye düşünüyorum

• Bazı firmalar; 3-6 ay gibi şartlar koyuyarlar. Sözleşmede de yazabiliyor. Çoğu okumadığı için; geçiş ve iptal etmek istediğinde ücretsiz yazanlar ücretliye dönüşüyor. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Sözleşme de yok şart!

İlerde gelirse bizi etkilemez...

• Fiili durumda görmek lazım. 

• üyeliğe başvurdum uygunluk mesajı gelmeden saha ekiplerini yönlendirdik diye mesaj geldi. sonra da uygunluk mesajı geldi onayladım. bakalım yarın açabilecekler mi interneti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emembi -- 19 Eylül 2024; 18:7:3 >
  • Arkadaşlar kurulum yapıldı yalnız burdaki migros mağazası ödeme almayı bilmiyor.Yükleme yapan bir arkadaş nasıl yaptığını söyleyebilirmi size zahmet

• bunlara zam gelme durumu olur değil mi zamanını duyan var mı fiber kira dahil mi 300 tl ye toplu ödeme yok sanırım bir de çalıştıkları firmalar nasıuldır nette sorun yaşatır mı acaba

• lightjedi80x L kullanıcısına yanıt

Normal barkod olarak yazacaklar. İki tane fiş çıkıyor otomatik. Money için numara söylemezsen 50 tl indirim olmaz

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

Aynen internet bağlanınca mesaj geldi barkod ile kasada ödeme yaptım.Şuan hız gayet güzel download 110mb civarı upload 48felan çok iyi bence

• lightjedi80x L kullanıcısına yanıt

zam gelecek mi yakında bir de benim ttkom fiber migrosa geçsem oris falan mı olacak altyapı

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

Oris, Şok Net ,Migrosnet aynı grubun Alfa iletişimin.

Tt altyapıdan hizmet veriyorlar.

• Şu anda ne kadar fiyati?

• Superonline fiber kabul ediyorlar mı yoksa sadece tane fiber mi kabul ediliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gibir den geçiş yapmak istiyorum hangi adımları izleyeceğim? hizmet numarası falan mı soruyorlar? eğer soruyorlarsa bunu nasıl öğreniyoruz?

• ring R kullanıcısına yanıt

Tt altyapıdan hizmet veriyorlar; SP altyapıdan geçiş yapamazsınız. Yeni abonelik yapmanız lazım.

• efenberg E kullanıcısına yanıt

Geçiş için hizmet no gerekli (xdsl, devre, hat no diye de geçer; 17-18 veya 88 ile başlar 10 haneli)

Gıbırnet'ten telep edin.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Benim sormak istediğim de buydu zaten. Süperonline aboneliğim bitti. Yeni abonelikte fiber kullanabilecek miyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.